Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-05-21 11:38:16
(#3797) jah oké am szerintem nagyon király
valaki elmondaná hogy hogyan lehet felrakn képeket???
valaki elmondaná hogy hogyan lehet felrakn képeket???
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-05-21 11:39:34
Nekem is tetszik, bár van pár dolog ami hát nem is tudom...
Szóval elöszőr is a szája szerintem kicsit fura, de lehet h csak nekem túl széles. Meg talán az h a ruhájáról teljességgel hiányoznak a gyűrődések meg effélek. De én valószínűnek tartom, h szinezve jobben ki fognak jönni a dolgok.
Szóval elöszőr is a szája szerintem kicsit fura, de lehet h csak nekem túl széles. Meg talán az h a ruhájáról teljességgel hiányoznak a gyűrődések meg effélek. De én valószínűnek tartom, h szinezve jobben ki fognak jönni a dolgok.
-
Szerk: C-san 2011-05-21 11:47:48
Köszi, örülök, h teccik ^^ am van ott egy másik vonal is, majdnem közvetlenül a fűzőjénél, bár mondjuk az íve nem lett a legmegfelelőbb, de már elkezdtem a gépes színezést, majd azon próbálok rajta javítani ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-05-21 09:10:38
(#3794) szerintem nagyon állat kivéve az hogy a jobb karja kicsit ott zavaró hogy nincsen mert csak az egyik oldalt húztad meg és a karnak nincsen meg a másik oldala az elején értem hogy nemlátszódik de a végén ládszódna ezen kívül hibátlan szerintem
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-21 00:02:44
(#3793) Nah szóval itt van egy rajzom, bár még befejezetlen, lineart állapotban, de tervzem a kiszínezését is, csak még nemtom h mikor jutok el odáig xD lehet h csak nyáriszünetben
[Link]
A kommenteket, kritikákat nagyon szivesen venném, hátha még tudnék javítani vmit a színezés előtt ^^
[Link]
A kommenteket, kritikákat nagyon szivesen venném, hátha még tudnék javítani vmit a színezés előtt ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-05-21 00:03:07
beküldve: 2011-05-20 23:02:36
(#3792) még nem odáig jutotam hogy felszáltak a vonatra és erza hasbavágja nauts-ot de ennek is kéne egy külön forum szerintem vagy van már még nem találtam
Én már végig néztem az anime elérhető részeit és én is úgy voltam h amint megláttam őt egyből ő lett az én kedvencem is, am nekem a másik nagy kedvencem Juvia. Odáig jutottál már h ő is szerepelt?
El is felejtettem, el törtek az ujjaid. Ez esetben vedd úgy h nem is szóltam.
-
Szerk: C-san 2011-05-20 21:53:21
beküldve: 2011-05-20 21:46:45
(#3790) jah most keztem el nézni az animét és egyböl ahogy megjelent a kedvencem lett
most rajzolom azzal a nagy szarval
jaj most nézem tényelg elrontotam bocsi csak nehéz gépelni ezekkel az ujjakal hogy törötek
most rajzolom azzal a nagy szarval
jaj most nézem tényelg elrontotam bocsi csak nehéz gépelni ezekkel az ujjakal hogy törötek
Szerk: Erza 2011-05-20 21:48:00
Köszönöm, örülök h neked is tetszik.
Mellesleg nem gond h rosszul írtad a nevem. Most látom h az ü és az ö elég közel van egymáshoz a billentyűzeten, valószínüleg véletlenül hibáztad el.
Am új avatar? Nem rossz. Erza nekem is kedvencem, és pár napig nekem is ő volt az avatarom nem is olyan rég.
-
Szerk: C-san 2011-05-20 21:42:07
nekem nagyon tetszik a rajzod
szerintem érdemes lenne járnod rajzolni vagy valami mert szerintem nagyon jo
és ha a nevedet rosszul írtam akkor bocsi
kk akkor megpróbálom szépen fényképezni és felrakom
ok, várom.
Szerk: stephen 2011-05-20 21:28:38
beküldve: 2011-05-20 21:26:18
(#3787) nekem nagyon tetszik a rajzod
Szerk: Erza 2011-05-20 21:26:50
beküldve: 2011-05-20 21:25:51
(#3786) Am kun andras azért még téged se feledtelek a rajzod küld majd az e-mail-ra csuki94@freemail.hu
Tehetségem? Lehet.
De akkor is többre mész szerintem valaki olyannal, aki tanult v a közel jövőben tanulni fog rajzot.
De akkor is többre mész szerintem valaki olyannal, aki tanult v a közel jövőben tanulni fog rajzot.
-
Ahogy óhajtod.
De én teljesen amatőr vagyok és nem az a profi, akire te vágysz (ezért mondtam h vannak nálam jobbak). Nem tanulok sehol rajzot, stb.
De én teljesen amatőr vagyok és nem az a profi, akire te vágysz (ezért mondtam h vannak nálam jobbak). Nem tanulok sehol rajzot, stb.
de a rajzod nagyon jó lett szóval sztem van hozzá tehetséged.
amúgy meg a karaktereket már megrajzoltam (ahhoz valamennyire értek) de nem tudom képregény formába hozni és érzelmeket kifejezni rajtuk.
Szerk: stephen 2011-05-20 21:23:58
Ahogy óhajtod.
-
Szerk: C-san 2011-05-20 21:18:06