Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Húú nekem tetszik de ez mi akar lenni ?
Az leső benyomásom,hogy valami indiai istenség.Nagyon tetszik a színhasználat az élénk sárga/piros mégjobban azt a hatást kelti számomra,hogy ez a negyed madár/negyed bölény/negyed 2 egymás hátára állt ember/negyed Joker a batmanből tényleg egy istenség akar lenni.
Nekem...Tetszik
Az leső benyomásom,hogy valami indiai istenség.Nagyon tetszik a színhasználat az élénk sárga/piros mégjobban azt a hatást kelti számomra,hogy ez a negyed madár/negyed bölény/negyed 2 egymás hátára állt ember/negyed Joker a batmanből tényleg egy istenség akar lenni.
Nekem...Tetszik
Most olvastam el,hogy tényleg istenség akar lenni xD ... Hát egyszóval jól megvan rajzolva ha leírás nélkül ráismer az ember.. :P Grat!
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-19 22:09:24
Át akarják b@szni a fejed, az van x)
És érdekelnének vélemények, kritikák ezzel kapcsolatban: [Link]
Bárminemű kritika jöhet, meg első benyomások. Előre is köszönöm~
*lelőttem a poént, sry srácok*
Fényképezd le szépen, tedd fel gépre, szerkeszd meg, rakd fel ide és voilá!És érdekelnének vélemények, kritikák ezzel kapcsolatban: [Link]
Bárminemű kritika jöhet, meg első benyomások. Előre is köszönöm~
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-05-19 21:56:32
beküldve: 2011-05-19 21:40:47
(#3750) hát ezt a flopisat nemigazán értem tudod és ijen modern gyerek vagyok
csak régen használtam flopit valak iel tudá mondani???
csak régen használtam flopit valak iel tudá mondani???
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Esetleg digitális fényképezőgép?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Rakd be őket a floppymeghajtóba, ha van
Ha nincs, akkor meg fényképezőgép
Ha nincs, akkor meg fényképezőgép
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-19 21:05:02
beküldve: 2011-05-19 21:04:00
(#3747) valaki tudja hogy ha nincs szkenerem hogy lehet feltenni rajzokat ide??????????
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Hajrá!
Most pedig következzen egy igen elcsépelt szöveg:
"Gyakorlás taszi a mestert."
Am én is tennék képet, de még mindig a szkenneremet gyászolom.
Most pedig következzen egy igen elcsépelt szöveg:
"Gyakorlás taszi a mestert."
Am én is tennék képet, de még mindig a szkenneremet gyászolom.
-
beküldve: 2011-05-18 17:54:25
(#3745) Szemét dolog ez az emberforma anatómia! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Akkor jó. De nyugi nálam ugyanez elő szokott fordulni csak a kéznél...
Ne aggódj, én se XD
Bár az a nagyobb baj, hogy ÉN nem vettem észre XD
Lula:
Semmi gond, nem vettem kötözködésnek, sőt jó hogy szóltál!
Az építő kritikát még díjazom is :)
Bár az a nagyobb baj, hogy ÉN nem vettem észre XD
Lula:
Semmi gond, nem vettem kötözködésnek, sőt jó hogy szóltál!
Az építő kritikát még díjazom is :)
Szerk: A Márk 2011-05-18 15:38:12
...szólnék, hogy felcserélted a lábujjak sorrendjét és kívülre tetted a nagylábujjat.
Én ezt észre se vettem
-
Basszus, tényleg! XD
De gáz vagyok! XDXDXDXD
Pedig ehhez nem kell túl nagy anatómiai ismeret XD
Amíg ki nem javítom mondhatjuk rá hogy így született, és azért ilyen!
UPDATE:
Itt a javított változat:
[Link]
De gáz vagyok! XDXDXDXD
Pedig ehhez nem kell túl nagy anatómiai ismeret XD
Amíg ki nem javítom mondhatjuk rá hogy így született, és azért ilyen!
UPDATE:
Itt a javított változat:
[Link]
Szerk: A Márk 2011-05-18 09:57:45
Nem tudok sajnos sokat mondani rá, mert max. MSN-en szoktam másoknak firkálni, de ahogy észrevettem nekem ez teljesen máshogy megy, mint a többi embernek.
A kiscsaj haja nagyon tetszik és a lábai is, de szólnék, hogy felcserélted a lábujjak sorrendjét és kívülre tetted a nagylábujjat. A vállai még nem tiszták, de a többi szerintem rendben van. Bocsi a kötözködésért
A kiscsaj haja nagyon tetszik és a lábai is, de szólnék, hogy felcserélted a lábujjak sorrendjét és kívülre tetted a nagylábujjat. A vállai még nem tiszták, de a többi szerintem rendben van. Bocsi a kötözködésért
(kérlek úgy értékeljétek, hogy kb 6-7 perc alatt rajzoltam)
Ahhoz képest jó... Nem tudok különösebben sokat mondani, mert nincs sok tapasztalatom a painttel való rajzolásban.
-
Szerk: C-san 2011-05-18 04:51:39
beküldve: 2011-05-17 23:27:03
(#3738) Újabb rajzom, ismét paint-ben.
Ez már azért sokkal közelebb áll a manga stílushoz, mint amit ez előtt osztottam meg, bár még így is elég messze áll tőle XD (ez ám a paradoxon!)
Várom a véleményeket (kérlek úgy értékeljétek, hogy kb 6-7 perc alatt rajzoltam)
[Link]
Ez már azért sokkal közelebb áll a manga stílushoz, mint amit ez előtt osztottam meg, bár még így is elég messze áll tőle XD (ez ám a paradoxon!)
Várom a véleményeket (kérlek úgy értékeljétek, hogy kb 6-7 perc alatt rajzoltam)
[Link]