Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
júúj téll bocsi hülye vok. am azok se rosszak tök jók lettek.
Ha van időd akkor valami kis mangát rajzolj már létszi nem kell túl hosszú sőt értelmének meg sztorijának sem kell lennie csak h megnézném h mennyire értesz hozzá.
am lula neked is jók a rajzaid, te is csinálhatnál valami kis képregényt(ha lenne hozzá kedved).
Ha van időd akkor valami kis mangát rajzolj már létszi nem kell túl hosszú sőt értelmének meg sztorijának sem kell lennie csak h megnézném h mennyire értesz hozzá.
am lula neked is jók a rajzaid, te is csinálhatnál valami kis képregényt(ha lenne hozzá kedved).
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:07:12
Ehh, hát igen, az a favok között van, szal azt nem én rajzoltam, hanem egy másik deviant art-os...így én nem tok rajzolni, sajna, legalábbis ilyen stílusban biztos nem itt van az én galériám, így eccerűbb megtalálni ^^: [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
A galériáját nézd, ne a favjait :'D
Amúgy olvastam a történetet, picit Lugh történetére emlékeztet az eleje, de öhm...nem értem hogy kerül oda a hotelüzemeltetés? Ez ilyen alternatív valóságos dolog, fantasy beütésekkel, vagy miről lenne szó? Tudnál esetleg karakterterveket küldeni, érdekelnének ^^
*Mailem a profilomban, a választ előre is köszöntem*
Kotoko: Mindenkinek van hova fejlődnie ^^, És köszönöm =)
Amúgy olvastam a történetet, picit Lugh történetére emlékeztet az eleje, de öhm...nem értem hogy kerül oda a hotelüzemeltetés? Ez ilyen alternatív valóságos dolog, fantasy beütésekkel, vagy miről lenne szó? Tudnál esetleg karakterterveket küldeni, érdekelnének ^^
*Mailem a profilomban, a választ előre is köszöntem*
Kotoko: Mindenkinek van hova fejlődnie ^^, És köszönöm =)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-05-21 19:05:54
de ha érdekel akkor itt van a profilom, az összes rajzommal ^^
[Link]
[Link]
ezt mind te rajzoltad? Nagyon jók lettek. Főleg az Internet addiction című rajz tetszik a legjobban. jó lenne ha rajzolnál próbának egy egy oldalas mangát és akk meglátnánk mennyire megy ez. Én el tudnám képzelni.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:14:07
Ohh, most vettem észre, h egy kicsit téll rövid XD nah majd legközelebb erre is figyelek, köszi az észrevételt, tökre örülök h teccik, mert ilyen digitális szinezéses témában nem vagyok annyira otthon, lenne még hova fejlődnöm xD
És szerintem érdemes volt az akvarellel rajzolnod, mert nagyon szép lett, nagyon teccik, ment is egyből a favok közé ^^
És szerintem érdemes volt az akvarellel rajzolnod, mert nagyon szép lett, nagyon teccik, ment is egyből a favok közé ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-05-21 18:24:52
Hűű, nájsz~
Nagyon szépek a színek, de a lineartba még bele tudok kötni picit, bocsi Picit rövidnek tűnik a nyaka és a vállai sem szimpik, de a mellei nagyon szépek lett x)
Sütiszörny: Szerintem egyáltalán nem rossz, nekem nagyon tetszik! Csak picike.
Hogy én is mutassak valamit... Legújabb bedigitalizált képem, kér régebbi karakteremről, Miráról és állatkájáról, Jószágról: [Link]
Több profi rajzos javasolta, hogy akvarellezzek, mert szerintük jól állna~ Ez volt az első próbálkozásom, szóval bármiféle kritika, tanács jól jönne
Hozzászólva a mangás témához: nagyon kevés ember van, akinek jól megy a mangarajzolás -vagyis én nem sokat ismerek (=3 ember). Több képregényt is elkezdtem, de nekem nehezen megy a panelek elosztása, a panelkezelés és a digitális utómunka sem a szíve csücske. Nagyon sok gyakorlás kell ahhoz, hogy valakinek menjen -vagy őstehetség x)
Sok sikert a kereséshez!
Nagyon szépek a színek, de a lineartba még bele tudok kötni picit, bocsi Picit rövidnek tűnik a nyaka és a vállai sem szimpik, de a mellei nagyon szépek lett x)
Sütiszörny: Szerintem egyáltalán nem rossz, nekem nagyon tetszik! Csak picike.
Hogy én is mutassak valamit... Legújabb bedigitalizált képem, kér régebbi karakteremről, Miráról és állatkájáról, Jószágról: [Link]
Több profi rajzos javasolta, hogy akvarellezzek, mert szerintük jól állna~ Ez volt az első próbálkozásom, szóval bármiféle kritika, tanács jól jönne
Hozzászólva a mangás témához: nagyon kevés ember van, akinek jól megy a mangarajzolás -vagyis én nem sokat ismerek (=3 ember). Több képregényt is elkezdtem, de nekem nehezen megy a panelek elosztása, a panelkezelés és a digitális utómunka sem a szíve csücske. Nagyon sok gyakorlás kell ahhoz, hogy valakinek menjen -vagy őstehetség x)
Sok sikert a kereséshez!
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-05-21 18:22:08
Én szivesen rajzolnék a mangádhoz, bár így előre nem tudom megmondani h mennyi időm lenne rá, és csak nyáriszünetben tudnék rajzolni...egyébként még rendes mangarajzolással nem próbáloztam, csak különálló képeket rajzoltam eddig, úgyhogy nemtudom h mennyire lenne sikeres
[Link]
[Link]
beküldve: 2011-05-21 17:44:02
(#3805) Photoline a program neve... sztem elég régi progi lehet, meg valszeg nem használtam vmi profi módon xD am biztos van olyan program, amivel eccerűbb lett volna...a photoshop pl biztos h jobb, csak nekem nincsen, letölteni meg csak ilyen 30 napos próbaidővel tudom, az meg már lejárt XD szal maratt ez am köszi, örülök h teccik
Szerk: Kotoko 2011-05-21 17:39:23
beküldve: 2011-05-21 17:32:00
(#3802) ezt mien programmal csináltad nagyon zsír lett
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-21 17:25:45
(#3801) Hát végülis itt a kész kép, a nemrég feltöltött lineart után...végül a gépi szinezést választottam, amiben nem vagyok vmi jó, mert nem tudom tejjesen megfelelően használni az efféle progikat, de hát próbálkozni, meg gyakorolni kell, és hátha fejlődök kicsit minden alkalommal ^^
[Link]
[Link]
beküldve: 2011-05-21 14:39:48
(#3800) kk thx megnézem meik jobb
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Vagy esetleg csinálsz egy deviant art-os profilt, és oda a többi rajzodat is felrakhatod...van ingyenes változata, én is úgy vagyok regisztrálva...amit mutattam rajzot, az is oda van felrakva....csak ajánlani tudom az oldalt
Feltöltöd valahová (én képfeltöltés.hu-t v imgur.com-ot ajánlanám, ezeket egyszerű használni), és aztán belinkeled a kép URL-jét. Remélem a rövidség ellenére is segitettem ezzel.
-
Szerk: C-san 2011-05-21 11:49:59