Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-06-07 13:42:32
(#3842) Én azért csináltam blogot a rajzaimnak mert nem értem a devinartot,mivel angol.A blogomba ugyanúgy fel tudom tenni a rajzaim és meg tudom mutatni,mert sokan nincsenek fenn facebook-on így ott nem tudják megnézni(:
Itt egy mai alkotásom(én is figyelek törin):
[Link]
Itt egy mai alkotásom(én is figyelek törin):
[Link]
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-07 08:20:10
(#3841) Tudom is én. Például Gordon Freemanről, vagy a G manről, vagy mondjuk Alyxről. XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-07 02:52:37
(#3839) Örülök, hogy tetszik! :)
Amúgy milyen Fanartra gondoltál?
Amúgy milyen Fanartra gondoltál?
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Először, míg nem töltötte be a képet, akkor még azt hittem, hogy egy fanarthoz lesz szerencsém, a játékkal kapcsolatban XD
De, így is hogy nem az fogadott amire számítottam, azért tetszik a rajz.
Jópofa :)
De, így is hogy nem az fogadott amire számítottam, azért tetszik a rajz.
Jópofa :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-06 22:04:38
beküldve: 2011-06-06 21:43:56
(#3837) "Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2011-06-06 16:51:27
(#3836) Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-06-06 16:51:45
Nekem itt mondjuk jobban teccik a haj stílusa, bár ez tejjesen szubjektív, és az sem hátrány ha kísérletezünk többféle stílussal ^^
És am én is legtöbbször hirtelen felindulásból kezdek rajzolni, eszembe jut vmi, aztán rajzolás közben jutnak eszembe még részletek, ezzel szerintem nincs is gond
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-06-03 20:00:50
...nem egy konkrét tervvel szoktam leülni, hanem ha éppen rám jön az ötperc, akkor fogok egy ceruzát, és...elkezdek vmit rajzolni. És már az is nagy szó, ha befejezem. ^^" Nekem amúgy nagyon hobbiszintű a dolog, feszültség-levezetésként szoktam alkalmazni. ...
Nahát én is pont így vagyok. Meg én még unaloműzőként is a rajzolást szoktam alkalmazni, ezért igen sok rajzom suliban születik.
-
Gemini: Nekem egy úgy tűnik, h a testarányok, főleg a második rajznál kicsit elcsúsztak, itt leginkább most a kar-lábra gondolok, de alapvetően láccik h ügyes vagy szal egy kis anatómiagyakorlás, és máris sokkal jobb lesz ^^
:)) Köszi a hozzászólásokat. Alapjáraton inkább szemeket, meg arcokat szoktam rajzolgatni, az egész testes ábrázolással mindig gondjaim vannak. Hiába volt fél évig humánbiológiám, ami tömény anatómia volt, ahhoz elég sokat kéne gyakorolnom, hogy jobban menjen (és inkább úgy, hogy mondjuk valakit lerajzolok). Meg egyébként is, velem szerintem inkább az a gond, hogy nem egy konkrét tervvel szoktam leülni, hanem ha éppen rám jön az ötperc, akkor fogok egy ceruzát, és...elkezdek vmit rajzolni. És már az is nagy szó, ha befejezem. ^^" Nekem amúgy nagyon hobbiszintű a dolog, feszültség-levezetésként szoktam alkalmazni.
Amúgy bocsi, hogy nem írok konrét kritikát senki rajzára, meg hogy csak azt írom, hogy "szép és jó és kész". Egyrészt nem vagyok profi, ezért nem érzem úgy, hogy jogom lenne bárkiét is kritizálni, másrészt meg mindenkinek megvan a maga stílusa és módja. És szerintem ez így van rendjén. (Jó,nyilván ha orbitálisan nagy gondok vannak a rajzzal, akkor én is megjegyzem, hogy van még mit rajta gyakorolni. De amiket eddig láttam, azokban nem láttam semmi kivetnivalót. )
Köszönöm a tartalmas hozzászólást.
A hajat általában valahogy úgy szoktam csinálni, de most gondoltam most megpróbálkozok egy nem annyira mangással...
AM visszakerestem egy korábban postolt rajzot, h megmutassam a hajat általában valahogy így szoktam csinálni: [Link]
A mondo-nak meg, akkor utána nézek h megvegyem-e.
A hajat általában valahogy úgy szoktam csinálni, de most gondoltam most megpróbálkozok egy nem annyira mangással...
AM visszakerestem egy korábban postolt rajzot, h megmutassam a hajat általában valahogy így szoktam csinálni: [Link]
A mondo-nak meg, akkor utána nézek h megvegyem-e.
-
Szerk: C-san 2011-06-03 03:56:21
beküldve: 2011-06-02 15:28:48
(#3831) Sütiszörny: Nemtom, mennyire számítok jobban hozzáértőnek, de nekem egy ötletem/ tanácsom lenne ^^ szerintem érdemesebb lenne a hajat nem hajnszálanként kidolgoznod, hanem csak a főbb hajtincseket kiemelned, az kicsit mangásabb hatást ad...bár nemtudom, h mennyire ez a célod, szóval csak úgy ötletnek írom inkább ezt ^^ amúgy ajánlom a Mondonak a májusi számát( ha esetleg nem vetted meg), mert abban jókis hajrajzolós rész van ^^ amúgy nagyon teccik, ügyes vagy, szerintem alapvetően minden a helyén van a rajzon
Gemini: Nekem egy úgy tűnik, h a testarányok, főleg a második rajznál kicsit elcsúsztak, itt leginkább most a kar-lábra gondolok, de alapvetően láccik h ügyes vagy szal egy kis anatómiagyakorlás, és máris sokkal jobb lesz ^^
De ezek csak ötletek, itt vannak nálam sokkal ügyesebbek hehe
De ezek csak ötletek, itt vannak nálam sokkal ügyesebbek hehe
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-06-02 15:29:54
beküldve: 2011-06-02 15:25:10
(#3830) If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mert milyen a minősége? Szerintem nággyon teccetős.
Köszönöm.
A tieid is jók, főleg az első... vagyis hát kis gyakorlás és jobbak lesznek.
De azért remélem mindkettőnk rajzát kommentelik a jobban hozzáértők.
Am én a rossz minőség alatt arra gondoltam, h látszhat rajta a kapkodás.
-
Szerk: C-san 2011-06-02 04:52:09
Suliban rajzoltam tehát a minőség is olyan:/
Mert milyen a minősége? Szerintem nággyon teccetős.
Noh, gondoltam én is megosztok egy-kettő szösszenetet a mélyen tisztelt publikummal... :)
[Link]
[Link]