Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
hehe, kösziii *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Egy újabb rajz ^^ [Link]
Hát semmi különös igazából...leginkább talán ruhatervnek mondanám úgy imádom az ilyen ruhákat *-*
Hát semmi különös igazából...leginkább talán ruhatervnek mondanám úgy imádom az ilyen ruhákat *-*
Nagyon jó lett
Köszi ^^ ennek örülök
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-06-17 14:10:20
(#3883) Egy újabb rajz ^^ [Link]
beküldve: 2011-06-17 08:34:47
(#3882)
Szerk: C-san 2011-06-17 09:51:36
...A rendszeres jelenleg napi egyszeri alkalom, bár volt hogy napokig nem voltam gépközelben.
Köszi. Ez megtisztelő.
A tippeket köszönöm, majd szétnézek ez ügyben és meglátom mit tehetel, de azért még egyszer köszönöm.
-
[Link]
Új kép!MAi!
Új kép!MAi!
Vuhú, roppant aranyos lett! Bár egyéni véleményként, mintha a szemek nagyon távol lennének egymástól.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Már ha egyáltalán nekem írtad ezt. Nem ártana pontosítani, h kinek szánod a megjegyzéseidet.
[/QUOTE]Gondoltam mivel a yurival kapcsolatban írtam, és ugyebár te hirdeted a topikon belül a blogot, ezért nem szükséges külön megjelölnöm a címzettet. :)
Látod épp ezért kértem tanácsot, a blog haszálatához...
Konkrétan gondolok a cikk alatt, a nagyvilágban folyó yurival kapcsolatos eseményekre, például manga kiadás, külföldi rajzművészek munkái és azok bemutatása, egy-egy adott anime velősebb kibeszélése cikkeken belül, amivel kapcsolatban a közösség véleményt írhat. Esetleg a saját szemlélet módodból is írhatnál. etc...
A rendszeres jelenleg napi egyszeri alkalom, bár volt hogy napokig nem voltam gépközelben.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2011-06-16 17:28:42
(#3878) Kezd átmenni a topik yuri-kerítővé. Na nem mintha zavarna, csak érdekes látni..
Hehe... oké, akkor leállok. Ha már blogolsz, akkor miért nincsenek cikkek?...
Milyen cikkekre gondolsz?
Látod épp ezért kértem tanácsot, a blog haszálatához...
...Csak mert rendszeresen látogatom az oldalt, és olvasnék már valamit ^^
Nem lehet az olyan rendszeres tekintve, h csak pár hetes az egész... De télleg kiváncsi vagyok arra, h szted mi hiányzik...
Már ha egyáltalán nekem írtad ezt. Nem ártana pontosítani, h kinek szánod a megjegyzéseidet.
-
Szerk: C-san 2011-06-16 16:28:59
beküldve: 2011-06-16 15:32:10
(#3876) Kezd átmenni a topik yuri-kerítővé. Na nem mintha zavarna, csak érdekes látni..
Ha már blogolsz, akkor miért nincsenek cikkek? Végeredményben a Blog egy webnapló. (szvsz)
"Az eredeti „weblog” kifejezés a „web” és „log” (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog avagy "binarylog" alak.."(idézet a wikipédiáról)
Csak mert rendszeresen látogatom az oldalt, és olvasnék már valamit ^^
"Az eredeti „weblog” kifejezés a „web” és „log” (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog avagy "binarylog" alak.."(idézet a wikipédiáról)
Csak mert rendszeresen látogatom az oldalt, és olvasnék már valamit ^^
Szerk: Allidos Dowen 2011-06-16 15:36:43
Megnéztem, nekem naon tetszenek.
Lehet esetleg tőled is látni yuris rajzot?
Lehet esetleg tőled is látni yuris rajzot?
-
Szerk: C-san 2011-06-16 08:49:39
beküldve: 2011-06-16 07:02:46
(#3874)