Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszöntem! Sajnos nem, csak a karakter az enyém -itt az eredeti: [Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
A névfeltüntetés az alap.
És előre is köszönöm ill. kiváncsian várom a rajzokat.
És előre is köszönöm ill. kiváncsian várom a rajzokat.
Kawaii az avatarod, tetszik. Saját mű?
-
Szerk: C-san 2011-06-15 15:33:07
Köszi :3
Ezek nem is, azokat imidzsrombolás miatt nem tenném fel, khm.
Persze, névfeltüntetés mellett mindent Majd rajzolok valami szebbet, jobbat, mert gondolom a firkák nem éppen a blogodba valóak. De majd megbeszélem veled e-mailben x)
Ezek nem is, azokat imidzsrombolás miatt nem tenném fel, khm.
Persze, névfeltüntetés mellett mindent Majd rajzolok valami szebbet, jobbat, mert gondolom a firkák nem éppen a blogodba valóak. De majd megbeszélem veled e-mailben x)
Szerk: Lula 2011-06-15 15:26:06
Wow... ezek tök jók! Meg nem is durva, inkább kawaii.
De akkor te benne vagy abban, h néhány rajzodat feltehetem a blogomra?
De akkor te benne vagy abban, h néhány rajzodat feltehetem a blogomra?
-
Szerk: C-san 2011-06-15 15:15:41
Nem mondhatnám, csak devi nagyon allergiás a meztelenkedésre és ha én nem teszem be abba a kategóriába, feljelentenek x'D
Már csak ez van fent és elég enyhe: [Link] (a karakterek nem sajátok)
A durvábbak frikák, amik ilyen minőségűek: [Link]
Már csak ez van fent és elég enyhe: [Link] (a karakterek nem sajátok)
A durvábbak frikák, amik ilyen minőségűek: [Link]
Hát ha ennyire 18 éven felülieknek való kategória, akkor mit szolnál ahoz ha e-mailbe küldenéd el, h megnézhessem.
Gilraen: A te rajzod is jó, kiváncsi leszek az újra rajzolt változatra.
Am én ezeket a blogomhoz gyűjtöm, tehát ha okés, h oda feltegyem a rajzaitokat, akkor küldjétek el nekem e-mailben. (+ valami nevet is írjatok, h tudjam mit írjak oda, h kinek a műve)
Az e-mail címem:
Gilraen: A te rajzod is jó, kiváncsi leszek az újra rajzolt változatra.
Am én ezeket a blogomhoz gyűjtöm, tehát ha okés, h oda feltegyem a rajzaitokat, akkor küldjétek el nekem e-mailben. (+ valami nevet is írjatok, h tudjam mit írjak oda, h kinek a műve)
Az e-mail címem:
tCari17@gmail.com
-
Szerk: C-san 2011-06-15 15:06:05
beküldve: 2011-06-15 14:22:43
(#3866) Nekem is vannak, de a legtöbb füzetes firka vagy pedig abba a kategóriába tartozik, amit devi már nem enged megnézni 18 éven aluliaknak x)
beküldve: 2011-06-15 14:07:00
(#3865) [Link]
Ez egy tavalyi rajzom, amit tervezek újrarajzolni. De valamennyire ez is belefér az elindított yuri keretbe.
Ez egy tavalyi rajzom, amit tervezek újrarajzolni. De valamennyire ez is belefér az elindított yuri keretbe.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Köszönöm. Szerintem nem is rosszak, főleg az első tetszik nekem.
Neckrokid: Tőled is örülnék, ha láthatnék, akkor valami yurisat (ezt lehet venni asszem megrendelésnek).
Meg akkor ha valaki másnak is van kedve ilyenhez, akkor azt várom.
Neckrokid: Tőled is örülnék, ha láthatnék, akkor valami yurisat (ezt lehet venni asszem megrendelésnek).
Meg akkor ha valaki másnak is van kedve ilyenhez, akkor azt várom.
-
És én meg visszatérek egy korábbi kérdésre; Van valakinek kedve yuris dolgot rajzolni?
Én néha-néha szoktam,de csak enyhe yuri jellegűt.Van egy Strawberry Panic! átalakított verzióm,nem nagy szám:
[Link]
Meg egy Girl Friends vagy Girls Friend,már nem tudom,mangából szintén átalakítva:
[Link]
Kicsit rossz minőségűek^^"
Miya^^Neko-chan^^
Mostanában rákaptam a speedpaintelésre /gyors, 1- órás festések/. Lehet kérni tőlem, részletek itt: [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez is naon szép.
És én meg visszatérek egy korábbi kérdésre; Van valakinek kedve yuris dolgot rajzolni?
-
beküldve: 2011-06-14 17:56:46
(#3860) Újabb rajzom lett kész...elég elvont, dehát ha egyszer úgy szeretek ilyeneket rajzolni xD...már én is sok hibát észrevettem, de azért szivesen venném, ha esetleg pár kritikát mondanátok...akár pozitív, akár építő jellegűt
[Link]
[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Köszii *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Nah szóval...most lett kész két rajzom
ez igazából nem vmi nagy mű, mondhatjuk hogy egy kis nyári rajzocska, sok színnel [Link]
ez pegig egy barátnőm kérésére készült, akinek remélem tecceni fog...[Link]
ez igazából nem vmi nagy mű, mondhatjuk hogy egy kis nyári rajzocska, sok színnel [Link]
ez pegig egy barátnőm kérésére készült, akinek remélem tecceni fog...[Link]
Nekem az első jobban tetszik, de mindkettő jó.^^
meh....