Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-06-01 18:23:07
(#3827)
Szerk: C-san 2011-06-01 18:34:04
A kéz-láb még azért okoz nehézségeket, ahogy látom, de máris szebbek, mint a régebbi képeden, amit mutattál nekünk. Vannak még anatómiai elcsúszások, de alapvetően szépek a figuráid. Ha szeretnéd még szebbé tenné a képeid, akkor csiszold picit a színezési technikád és jobb is lesz. Majd devin is regélek neked :'D
><" Köszi. Hát igen... a képek regélhetnének hányszor rajzoltam újra a végtagjaik >< :P A rajzolást pedig megpróbálom javítani!^^
meh....
Szerk: Maryke 2011-05-24 15:51:21
beküldve: 2011-05-24 12:49:19
(#3825) én nem ládtam a régieket de egész jó ezaz új szerintem csak a szinezési technikáddal van gond
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Ide csak jó kritika jöhet, rengeteget fejlődtél a legutóbbi postod óta, ügyes vagy!
A kéz-láb még azért okoz nehézségeket, ahogy látom, de máris szebbek, mint a régebbi képeden, amit mutattál nekünk. Vannak még anatómiai elcsúszások, de alapvetően szépek a figuráid. Ha szeretnéd még szebbé tenné a képeid, akkor csiszold picit a színezési technikád és jobb is lesz. Majd devin is regélek neked :'D
Tovább jó rajzolást! :3
Tovább jó rajzolást! :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-05-24 08:45:08
beküldve: 2011-05-23 23:43:32
(#3823) Hali! Néhány firkámat megmutatnám. Véleményeket ha lehet.:)
Soul eater ihlette:
[Link]
Hetalia(magyaro és ausztria)+ a Moulin rouge hatása:
[Link]
Hetalia fici Írország(gyerek):
[Link]
APH Írország(felnőtt):
[Link]
Soul eater ihlette:
[Link]
Hetalia(magyaro és ausztria)+ a Moulin rouge hatása:
[Link]
Hetalia fici Írország(gyerek):
[Link]
APH Írország(felnőtt):
[Link]
meh....
Szerk: Maryke 2011-05-23 23:45:47
Igen, sokáig olvastam, elég érdekes a humora x)
A játék 2 napig tartott nálam, nem nagyon kötött le.
Szerk: Lula 2011-05-22 20:51:33
Én csak neten találkoztem azzal a játékkal. Regisztráltam, de ennyiben ki is merült nálam
Am ez most h jön ide?
-
Szerk: C-san 2011-05-22 19:11:34
Nem olvastam de ismerem...meg játszottam az RPG változatával
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-22 17:36:43
(#3819) Szerintem az 1. a legjobb.
Jut eszembe olvasta már valaki a Shakes & Fidget-et? Ez nem manga,hanem egy német képregény.
Okés, majd akkor megpróbálkozom egy oldallal, de még előre nem tudom megmondani, h mikor lesz kész...éés, én leginkább szabadkézzel tudok dolgozni, gépen még nem igazán, szal ha így megfelel, akkor megcsinálhatom ^^
szabadkézzel a legjobb, legalábbis sztem.
beküldve: 2011-05-22 12:19:30
(#3816) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-05-22 12:19:46
Sütiszörny: Szerintem egyáltalán nem rossz, nekem nagyon tetszik! Csak picike.
Köszönöm, örülök h tetszik... már amennyi látszik belőle
És nekem is tetszik a te rejzod. Ja, meg az a manga is aranyos.
-
Szerk: C-san 2011-05-22 04:19:58
Dánksőn. Am. nekem hibádzik innen egy varázsszó...
Nem kérted szépen, de itt van egy régebbi. Egy oldal a félkész mangámból (Catman, haha), már csak teljesen ki kéne színezni.
Hope it's enough~ [Link] @enyim x'D
Nem kérted szépen, de itt van egy régebbi. Egy oldal a félkész mangámból (Catman, haha), már csak teljesen ki kéne színezni.
Hope it's enough~ [Link] @enyim x'D
De előre szólok rám ne nagyon számíts. Én csak érdeklődöm, és egyébként amíg nem tudok semmit se a világról, se a karakterekről, addig azt se tudom érdemes-e kezdeni vele valamit ^^
Szerk: Lula 2011-05-21 23:58:34
Okés, majd akkor megpróbálkozom egy oldallal, de még előre nem tudom megmondani, h mikor lesz kész...éés, én leginkább szabadkézzel tudok dolgozni, gépen még nem igazán, szal ha így megfelel, akkor megcsinálhatom ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-05-21 23:19:05