Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-05-20 18:52:17
(#3767) Én is kiváncsi lennék h milyen az a story, bár én se mondanám magam profinak.
-
Miféle sztorid van?
(Én nem vagyok pró, én csak kíváncsi vagyok XD)
(Én nem vagyok pró, én csak kíváncsi vagyok XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-20 16:31:17
(#3765) Sziasztok! Keresek valakit aki prón rajzolja a mangákat, mert van egy (szerintem) baromi jó sztorim amit szeretnék megcsinálni, de sajnos a rajzokkal van egy kis gondom. Aki tudna velem dolgozni az kérem írjon az e-mail-ra csuki94@freemail.hu, vagy ide.
ELŐRE IS KÖSZI!
ELŐRE IS KÖSZI!
beküldve: 2011-05-19 23:34:47
(#3764) Háhháá!
Három év után végre hozzá is nyúltam a Deviantart profilomhoz! XD
Most már elmondhatom hogy nem csak azért van, hogy megnézhessem a 18+ os képeket is!
Igaz, még nem az igazi, de haladok.
[Link]
Három év után végre hozzá is nyúltam a Deviantart profilomhoz! XD
Most már elmondhatom hogy nem csak azért van, hogy megnézhessem a 18+ os képeket is!
Igaz, még nem az igazi, de haladok.
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-19 23:10:40
(#3763) szeretem a sárkányoka is de abbol régeben annyit rajzoltam hogy már heroltom van tőlük és köszi az infót lehet hogy megnézem ezt a kiálítást
és am nemtudod hogy van e belépő és hoy medig van eza kiállítás???
és am nemtudod hogy van e belépő és hoy medig van eza kiállítás???
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-05-19 23:16:11
Semmi, semmi =)
Nem tudom merrefele laksz, de Cegléden van egy nagyon szép kiállítás ikonokból, van köztük néhány gyönyörű angyalos is
Én jobban szeretem a sárkányokat...cukik x3
Katerina: Először is: köszönöm! Nagyon örülök, hogy tetszik :3
Igen, igen =)
Meg nem mondom xD
Elviekben picit alulról látjuk őket, de elba-, khm elcsesztem a perspektívát és így viccesen jött ki. És maja romok között feszítenek, őrültködnek. Noni támasztja a tüzet, Tiki a vihart és jól elvannak...elég pszichopata ez a két karim x)
Nem tudom merrefele laksz, de Cegléden van egy nagyon szép kiállítás ikonokból, van köztük néhány gyönyörű angyalos is
Én jobban szeretem a sárkányokat...cukik x3
Katerina: Először is: köszönöm! Nagyon örülök, hogy tetszik :3
Igen, igen =)
Meg nem mondom xD
Elviekben picit alulról látjuk őket, de elba-, khm elcsesztem a perspektívát és így viccesen jött ki. És maja romok között feszítenek, őrültködnek. Noni támasztja a tüzet, Tiki a vihart és jól elvannak...elég pszichopata ez a két karim x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-05-19 22:59:29
Huu Lula nekem nagyon tetszik :)
Sztem teljesen elkülöníthető a két alak egymástól. A jaguár istenség keze (ő áll hátul ugye? :)) az eszméletlen jó lett, tisztára olyan hatást kelt, mintha meg tudnám fogni kezét^^ (a másik keze is ilyen, csak ott sztem a 3 újja miatt nem érzem ezt, de attól még jó:)) Nekem a ruhájuk is nagyon tetszik:) Na szóval maga a két alak nagyon jó A színek is nagyon tetszenek. Nagyon jól bánsz a színekkel! :)
Csak arra nem tudok rá jönni, hogy mit csinálnak? és hogy hol vannak? (ablakban állásra tippelnék XD)
Sztem teljesen elkülöníthető a két alak egymástól. A jaguár istenség keze (ő áll hátul ugye? :)) az eszméletlen jó lett, tisztára olyan hatást kelt, mintha meg tudnám fogni kezét^^ (a másik keze is ilyen, csak ott sztem a 3 újja miatt nem érzem ezt, de attól még jó:)) Nekem a ruhájuk is nagyon tetszik:) Na szóval maga a két alak nagyon jó A színek is nagyon tetszenek. Nagyon jól bánsz a színekkel! :)
Csak arra nem tudok rá jönni, hogy mit csinálnak? és hogy hol vannak? (ablakban állásra tippelnék XD)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-19 22:49:39
(#3760) én föként a keresztények szerinti angyalokat szoktam rajzolni valahogy szeretem az angyalokat föleg a történeteket
am meg bocsi ha nyers voltam a rajzal kapcsolatban
am meg bocsi ha nyers voltam a rajzal kapcsolatban
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Persze de arra nyárig tuti kell várni mert
g*c* sok TZ-t írok a maradék 2 hétben...
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Ohhh, szóval a tollbunda, oké :'D
A Márk: Köszönöm =)
Tudom én ;) Egyébként... Noni lyány >:
És és és... én megvárnám az újabbakat, ha nem haragszol meg érte. Úgy reálisabbak a kritikák ^^
A Márk: Köszönöm =)
Szerk: Lula 2011-05-19 22:37:39
Bölény : a kisseb/közeleb álló csávesz kezén/hátán a szőr
De persze csak poénkodtam:P
Nekem (mint a többi rajzod is) tetszik.
Jók a színek, és a ruháik is jól meg lettek csinálva.
De tetszik az arcuk is.
Jók a színek, és a ruháik is jól meg lettek csinálva.
De tetszik az arcuk is.
beküldve: 2011-05-19 22:17:01
(#3755) Egyébként én painttel szoktam rajzolni
Beillesztem a baráti köröm által 2 legjobbnak vélt rajzomat
[Link]
[Link]
Beillesztem a baráti köröm által 2 legjobbnak vélt rajzomat
[Link]
[Link]
Az új képeinél amik még nincsnek kész xD kezdtem az árnyékolást illetve tónusokat....Ezek kb. 1 éves képek....
Annak örülök :3
Majdnem, maják lennének -ruháikon kis inka beütéssel
Elviekben az ellentéteket ábrázolná, míg Tohil a tűz és a Nap istene volt a majáknál, addig Virakocha (aki meg inka jaguáristen) az esőért volt felelős. Kicsit őrültre vettem a fejüket, ha már véráldozatot kaptak~
Umm, bölény?! Hol? x'D
András: Kusza? Pedig próbáltam szépen elkülöníteni őket~
Köszönöm! ^-^
Majdnem, maják lennének -ruháikon kis inka beütéssel
Elviekben az ellentéteket ábrázolná, míg Tohil a tűz és a Nap istene volt a majáknál, addig Virakocha (aki meg inka jaguáristen) az esőért volt felelős. Kicsit őrültre vettem a fejüket, ha már véráldozatot kaptak~
Umm, bölény?! Hol? x'D
András: Kusza? Pedig próbáltam szépen elkülöníteni őket~
Köszönöm! ^-^
Szerk: Lula 2011-05-19 22:26:24
beküldve: 2011-05-19 22:09:56
(#3753) szerintem nagyon jól néz ki bár középen szerintem kicsit kusza de kivehetö és az oldala szerintem rohadt jo lett