Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszönöm
De az a helyzet h télleg nem tudom mikor leszek legközelebb szkenner közelben, a fényképezés meg nem t'om mennyire adná vissza, mert az egész egy tollal van rajzolva.
De az a helyzet h télleg nem tudom mikor leszek legközelebb szkenner közelben, a fényképezés meg nem t'om mennyire adná vissza, mert az egész egy tollal van rajzolva.
-
beküldve: 2011-05-17 20:05:17
(#3736) Hát majd ha szkenner közelben leszel, akkor majd rakd fel.
Kiváncsian várjuk (én legalábbis mindenképp :) )
Kiváncsian várjuk (én legalábbis mindenképp :) )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-17 19:58:33
(#3735) Éppen ma csináltam egy olyan tök jó rajzot egy japán íjász csajról (legalábbis az emberek azt mondják, egy kivétellel, aki azt mondja túl nagy lett a melle^^"), de sajna nem tom felrakni mert nincs a közelben működő szkenner és nem vagyok a fényképezés híve.
-
beküldve: 2011-05-17 19:06:40
(#3734) Most csináltam az előbb ezt a kis szösszenetet egy blogger számára.
Igaz, nem manga, de azért gondoltam megosztom veletek
[Link]
Igaz, nem manga, de azért gondoltam megosztom veletek
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-05-17 19:07:13
Sajnos erre nincs megoldásom, mert nálam is előfordul és nem tudok mit csinálni ellene. Conra beküldött rajzom is így csesztem el... .__.
Újabban a 3-4 éves karaktereim rajzolom újra, itt van két ilyen rajz is:
Chibi: [Link]
Szintén démonka, csak a feleségével: [Link] (Nem túl "élethű", ritkán vannak ilyen jóban xD)
Újabban a 3-4 éves karaktereim rajzolom újra, itt van két ilyen rajz is:
Chibi: [Link]
Szintén démonka, csak a feleségével: [Link] (Nem túl "élethű", ritkán vannak ilyen jóban xD)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Köszi, nagyon örülök neki ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-05-09 00:25:26
(#3730) Itt egy újabb rajz, ezúttal egy visual kei chibi ^^
[Link]
[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Hát én mindig legalább 5B-set használok...és hát igen, a vázlatrajzolással mindig az a problémám, h azt hiszem h az a vonal már tuti jól van, és mikor megnézem az összhatást, akkor jövök rá, h mégsem
Attól függ. Először is, ha H-s ceruzát használsz, azonnal dobd el xD Másodszor: először vázold fel halványan ceruzával a papírra mit szeretnél és csak azután nyomd rá a ceruzát :)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-04-26 16:19:44
Örülök, h teccik^^ am a feje lehet téll fura, de már annyiszor átrajzoltam meg radíroztam, h már nem mertem többször...így is mindig megláccik a ceruza nyoma... xD de vhogy ez örök hibám...sajna..pedig mindig próbálok vigyázni...nemtom, lehet h ceruza miatt vagy tudomisén csak béna vagyok XD am erre vkinek nincs vmi tanácsa? (azon kívül h másoljam át, mert azt nem szeretem, mer az már sosem lesz ugyanolyan mint amiről másolom, egy kicsit elcsúsznak azér a vonalak néhol...)
Hát nekem ez nagyon tetszik. Az a keret is meg a csaj is... de talán a csajnak a feje kicsit fura v csak nekem tünik annak
-
beküldve: 2011-04-25 12:55:25
(#3725) Jajj hopsz, de béna vagyok, rossz linket másoltam beeee áááá xD
téll bocs, és akk itt van amit télleg akartam
[Link]
téll bocs, és akk itt van amit télleg akartam
[Link]
Erre már írtam egyszer, de akkor posztoljuk be megint.
"Nagyon szép, letisztultak a vonalaid és a tónusok. Viszont van pár dolog amit /ha nem baj/ megemlítenék. Az orra szerintem túl lapos lett, azt előrébb hozhattad volna csúcsfényezéssel. A ruha túl egysíkú, nincsenek rajta tónusbeli különbségek, és ettől kicsit furán hat. A másik pedig a haj. Szerintem sokkal jobb lenne, ha nem így, ilyen szöszösen rajzolnád, hanem egészben, nagy tömegben /pont úgy, mint a manga karaktereknél/ az sokkal jobban visszaadja a haj tömegét és karakterét.
Ám ezen felül grat, tényleg nagyon jó lett, csak így tovább =9 és remélem oda tudod majd adni neki."
"Nagyon szép, letisztultak a vonalaid és a tónusok. Viszont van pár dolog amit /ha nem baj/ megemlítenék. Az orra szerintem túl lapos lett, azt előrébb hozhattad volna csúcsfényezéssel. A ruha túl egysíkú, nincsenek rajta tónusbeli különbségek, és ettől kicsit furán hat. A másik pedig a haj. Szerintem sokkal jobb lenne, ha nem így, ilyen szöszösen rajzolnád, hanem egészben, nagy tömegben /pont úgy, mint a manga karaktereknél/ az sokkal jobban visszaadja a haj tömegét és karakterét.
Ám ezen felül grat, tényleg nagyon jó lett, csak így tovább =9 és remélem oda tudod majd adni neki."
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.