Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
*sóhaj*
Ilyet nem mondtam, csak hogy elég bátor dolog volt belevágni egy ennyire nehéz pózba.
Ez a te döntésed, de ha emiatt nem küldöd el, akkor nem tudok mit mondani...
/Egyébként Kyoronak igaza van, attól még, hogy elmondom legközelebb mire figyelj nem kell azt hinni, hogy rossz. Písz~
Ilyet nem mondtam, csak hogy elég bátor dolog volt belevágni egy ennyire nehéz pózba.
Ez a te döntésed, de ha emiatt nem küldöd el, akkor nem tudok mit mondani...
/Egyébként Kyoronak igaza van, attól még, hogy elmondom legközelebb mire figyelj nem kell azt hinni, hogy rossz. Písz~
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-04-11 16:07:29
beküldve: 2011-04-11 15:38:24
(#3691) brühü tényleg ilyen szörnyű? egy versenyre lett volna de akkor már nem küldöm el ....
Miya^^Neko-chan^^
Muhaha, én már régóta tudom ki vagy~ *gonosz kacaj*
Khm... x)
A monitoros dologgal egyszer próbálkoztam, de mivel domború volt... aztán jött az ablak... Végül rajzszakkörön mentettem meg a rajzom :'D
Rotringot nagyon szerettem, de mivel mindig eltörtem és a kedvencem eltűnése után nem találtam ugyanolyan kényelmes és jó típust, ezért átálltam ceruzára. Kellett kis idő, mire megtanultam .__.
A tanáraim szerencsére eléggé megértő emberek. A első imádja a modern dolgokat és a giccset és mivel a manga -neki- mindkettő kategóriába beletartozik ezért élvezettel nézegeti és regéli, hogy mily negédes és hogy a giccs és az elfogadható határán egyensúlyozok :'D
A másik, Feri bá megbarátkozott már azzal, hogy az aktrajzok sarkába mindig valami kis hülyeséget firkálok, az ő véleménye annyi volt, hogy tipikusan nőies vonalaim és témáim vannak és hogy "simulékony" a stílusom. Meg nem mondom mit jelent ez xD
Ne add fel, az elején nagyon durván látszott a mangás-animés hatás a képeimen, de mára egészen kinőttem.
Újabbakat nem tudok mutatni, csak régebbieket, vacak fényviszonyok közt fotózva: [Link] [Link]
Látszik, hogy embereket nem szeretek rajzolni, de ruhákat annál inkább :'D
Rég jártam már rajzon rajzolás miatt >_>
Miya: Öhm, tessék haragudni, de nekem nagyon kicsavart az egész. Szerintem nem ilyenekkel kellene kezdened, hanem sokkal egyszerűbb pózokkal. Az effélék ráérnek majd később, ha majd megy az anatómia is, sötöbö.
Értem hogyan állna, de akkor a lábak nagyobb szögben kellene, hogy álljanak (mmint a testhez képest), a nyak-fej pedig ijesztően ki van csavarodva. Régen én is próbálkoztam ilyennel, az eredmény is hasonló lett. Légy türelmes és ne vágj bele ennyire nehéz pózokba -egyelőre-, mert ez még a "profiknak" is fel szokta adni a leckét.
Hogy ne csak negatívumot mondjak: az arc és a lábai szépek, a ruha gyűrődései is jók.
Hajrá, kitartást, sok sikert! Kell is egy ilyen pózhoz >_<
Khm... x)
A monitoros dologgal egyszer próbálkoztam, de mivel domború volt... aztán jött az ablak... Végül rajzszakkörön mentettem meg a rajzom :'D
Rotringot nagyon szerettem, de mivel mindig eltörtem és a kedvencem eltűnése után nem találtam ugyanolyan kényelmes és jó típust, ezért átálltam ceruzára. Kellett kis idő, mire megtanultam .__.
A tanáraim szerencsére eléggé megértő emberek. A első imádja a modern dolgokat és a giccset és mivel a manga -neki- mindkettő kategóriába beletartozik ezért élvezettel nézegeti és regéli, hogy mily negédes és hogy a giccs és az elfogadható határán egyensúlyozok :'D
A másik, Feri bá megbarátkozott már azzal, hogy az aktrajzok sarkába mindig valami kis hülyeséget firkálok, az ő véleménye annyi volt, hogy tipikusan nőies vonalaim és témáim vannak és hogy "simulékony" a stílusom. Meg nem mondom mit jelent ez xD
Ne add fel, az elején nagyon durván látszott a mangás-animés hatás a képeimen, de mára egészen kinőttem.
Újabbakat nem tudok mutatni, csak régebbieket, vacak fényviszonyok közt fotózva: [Link] [Link]
Látszik, hogy embereket nem szeretek rajzolni, de ruhákat annál inkább :'D
Rég jártam már rajzon rajzolás miatt >_>
Miya: Öhm, tessék haragudni, de nekem nagyon kicsavart az egész. Szerintem nem ilyenekkel kellene kezdened, hanem sokkal egyszerűbb pózokkal. Az effélék ráérnek majd később, ha majd megy az anatómia is, sötöbö.
Értem hogyan állna, de akkor a lábak nagyobb szögben kellene, hogy álljanak (mmint a testhez képest), a nyak-fej pedig ijesztően ki van csavarodva. Régen én is próbálkoztam ilyennel, az eredmény is hasonló lett. Légy türelmes és ne vágj bele ennyire nehéz pózokba -egyelőre-, mert ez még a "profiknak" is fel szokta adni a leckét.
Hogy ne csak negatívumot mondjak: az arc és a lábai szépek, a ruha gyűrődései is jók.
Hajrá, kitartást, sok sikert! Kell is egy ilyen pózhoz >_<
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-04-11 14:27:34
[Link]
továbbra is várom a véleményeket!^^ kicsit próbáltam variálni a lábán vmit de nem ment ez egy jobb kép,mert az előző webkamerás volt,most fotóztam^^és elkezdtem árnyékolni
továbbra is várom a véleményeket!^^ kicsit próbáltam variálni a lábán vmit de nem ment ez egy jobb kép,mert az előző webkamerás volt,most fotóztam^^és elkezdtem árnyékolni
jó lesz, jó lesz, azt tanácsolom, hogy még így az elején gyakorolj sokat sokat sokat anatómiát, és akkor sokkal jobbak lesznek később a képeid ^^
off:
két képem: az első a készülő(cöhh, már egy hónapja hozzá sem nyúltam xD) mangám első oldala: [Link]
a második meg nem mangás, de a legújabb képem, ezért gondoltam ezt is beteszem ^^ [Link]
beküldve: 2011-04-09 14:03:44
(#3688) [Link]
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-04-09 14:03:57
beküldve: 2011-04-08 19:53:40
(#3687) juj de jó:3 pedig csak egy kis kezdő vagyok alig 2éves tudással :o
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-08 19:43:24
(#3686) Csakígy tovább Nekem nagyon bejön a stílusod
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-08 19:16:59
(#3684) Mondom ez csak vázlat!>.< még nem csináltam meg különösebben mert véleményeket várok és akk ha midnen oké eddig folytatom>.<
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-08 19:12:27
(#3683) Alidos:Csak azért nem használtam üveget, mert mindet eltörtem xD Nincs itthon egy olyan képkeret, amit anyám meg nem tiltott volna, h hozzáérjek xD
Lula: Vicces, én azt hittem, csak én vagyok ilyen gyökér, és ezért nem nagyon akartam senkinek elmondani, de LOL! Nem vagyok egyedül! Egyébként én soha nem jártam rajzszakkörre, meg sehova és nekem senki nem mutatta meg ezt a technikát. Volt egy olyan korszakom, amikor még nagyon bizonytalan voltam, hogy a monitorra raktam a lapot és azon keresztül másolgattam mindenfélét, (aztán leszoktam róla, mert majdnem kipurcant, mert síkképernyős) és arra gondoltam, hogy Hé! ha monitorral tudom tolni, akkor lámpával is tuti lesz és tuti lett! Öcséméknek meg már vol úgyis egy halom törött dobozuk, szal mielőtt anyu kivágta volna őket, egy nagyobb darabot megmentettem!
Én személy szerint a rotringot preferálom és abból is mindig azt a belet, ami van, szal én ilyen téren nem vagyok válogatós a puha belűektől azért tartok mind ceruzáná, mind rotringnál, hogy ha véletlen visszafelé haladok, össze-vissza kenem és olyan lesz, mint a hányás... Persze nagyon szépen lehet vele tónusozni és éppen ezért tartok is tőle... Nem vagyok olyan profi, de igyekszem. ^^"
Amúgy engem pont azért nem bír a rajztanárom, mert a rajzfeladatokból mindig valami "mangás borzalmat" hozok ki (hogy az ő szavaival éljek xD Vicces ember
Egyébként rájöszz, h ki vagyok? Csak mert én DA-n is befriendeltelek és asszem te is Csak kivi vagyok. Nem szoktak rájönni az emberek.
Miya:Szerintem nagyon jó! Tényleg, nagyon zsír!! Szerintem nem az árnyékokkal van a baj, hanem- najó! Halványak szerintem. A körvonalakhoz képest. A ruhán látom őket és ott nagyon istencsászár (és énis akarok így ruhát árnylni) de a bőrön egyáltalán nem látom *___* Meg ami még elsőre szemet szúrt, az a lábak. Kicsit.... fura......
Mindegy, én nem vagyok a legjobb, csak kimondtam, amit gondolok ^^ További sok sikert, mert nagyon ottvagy a szeren
Oké, nem csámcsogok tovább másokon, lehet rajtam is most [Link] Itt a legújabb firkáma annak, akit érdekel (vagy esetleg leoltana ^^). (Basszus, LULA, most voltam olyan birka, hogy lelepleztem magam xD)
Lula: Vicces, én azt hittem, csak én vagyok ilyen gyökér, és ezért nem nagyon akartam senkinek elmondani, de LOL! Nem vagyok egyedül! Egyébként én soha nem jártam rajzszakkörre, meg sehova és nekem senki nem mutatta meg ezt a technikát. Volt egy olyan korszakom, amikor még nagyon bizonytalan voltam, hogy a monitorra raktam a lapot és azon keresztül másolgattam mindenfélét, (aztán leszoktam róla, mert majdnem kipurcant, mert síkképernyős) és arra gondoltam, hogy Hé! ha monitorral tudom tolni, akkor lámpával is tuti lesz és tuti lett! Öcséméknek meg már vol úgyis egy halom törött dobozuk, szal mielőtt anyu kivágta volna őket, egy nagyobb darabot megmentettem!
Én személy szerint a rotringot preferálom és abból is mindig azt a belet, ami van, szal én ilyen téren nem vagyok válogatós a puha belűektől azért tartok mind ceruzáná, mind rotringnál, hogy ha véletlen visszafelé haladok, össze-vissza kenem és olyan lesz, mint a hányás... Persze nagyon szépen lehet vele tónusozni és éppen ezért tartok is tőle... Nem vagyok olyan profi, de igyekszem. ^^"
Amúgy engem pont azért nem bír a rajztanárom, mert a rajzfeladatokból mindig valami "mangás borzalmat" hozok ki (hogy az ő szavaival éljek xD Vicces ember
Egyébként rájöszz, h ki vagyok? Csak mert én DA-n is befriendeltelek és asszem te is Csak kivi vagyok. Nem szoktak rájönni az emberek.
Miya:Szerintem nagyon jó! Tényleg, nagyon zsír!! Szerintem nem az árnyékokkal van a baj, hanem- najó! Halványak szerintem. A körvonalakhoz képest. A ruhán látom őket és ott nagyon istencsászár (és énis akarok így ruhát árnylni) de a bőrön egyáltalán nem látom *___* Meg ami még elsőre szemet szúrt, az a lábak. Kicsit.... fura......
Mindegy, én nem vagyok a legjobb, csak kimondtam, amit gondolok ^^ További sok sikert, mert nagyon ottvagy a szeren
Oké, nem csámcsogok tovább másokon, lehet rajtam is most [Link] Itt a legújabb firkáma annak, akit érdekel (vagy esetleg leoltana ^^). (Basszus, LULA, most voltam olyan birka, hogy lelepleztem magam xD)
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
kiisakasztottam és várom a folytatást : D hatenemírodki ... akk nemjátszok vele ... köszi x)[/OFF]
ésegykérdés : mióta rajzolsz?
ésegykérdés : mióta rajzolsz?
Köszi és bocsi a késői válaszért, csak sajnos mostanság ritkábban jövök fel ide (kevés már az ismerős... )
Már jó régóta rajzolok, de úgymond normálisan csak 8 éve, és igazából "profi" (értsd: mai szememmel se cikinek tűnő) képeket kb 4 éve csinálok. :) Embert is csak kicsivel az előtt óta.
Örülök, hogy terjesztem az igét, nem te vagy az első, akinek meséltem róla és rákattant ^^ És látom, eléggé fan lettél.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-04-08 11:26:30
(#3681) Webkamerával csináltam annak a hibája ^^" De még halvány is,mert alaprajz,majd még kidolgozom,csak az elején vagyok így még ki tudom javítani ha elrontottam valamit:)
Miya^^Neko-chan^^
Nos nekem kicsit halványnak tünik de ez lehet a fényképezőgép hibája is. A további kritikákat meghagyom azoknak, akik az én szerény személyemnél jobban értenek ehez.
-
Szerk: C-san 2011-04-08 11:22:52
beküldve: 2011-04-08 11:16:32
(#3679) [Link]
A legfelső rajzhoz kérek minden kritikát! Még csak vázlat és árnyékolnom is kell,de ha valamit elrontottam,szóljatok és máris kijavítom!Nagyon fontos!Aki nagyon jó rajzos attól főleg kérek véleményt!
Köszönöm^^
A legfelső rajzhoz kérek minden kritikát! Még csak vázlat és árnyékolnom is kell,de ha valamit elrontottam,szóljatok és máris kijavítom!Nagyon fontos!Aki nagyon jó rajzos attól főleg kérek véleményt!
Köszönöm^^
Miya^^Neko-chan^^
Nagyon szép, letisztultak a vonalaid és a tónusok. Viszont van pár dolog amit /ha nem baj/ mgemlítenék. Az orra szerintem túl lapos lett, azt előrébb hozhattad volna csúcsfényezéssel. A ruha túl egysíkú, nincsenek rajta tónusbeli különbségek, és ettől kicsit furán hat. A másik pedig a haj. Szerintem sokkal jobb lenne, ha nem így, ilyen szöszösen rajzolnád, hanem egészben, nagy tömegben /pont úgy, mint a manga karaktereknél/ az sokkal jobban visszaadja a haj tömegét és karakterét.
Ám ezen felül grat, tényleg nagyon jó lett, csak így tovább =9 és remélem oda tudod majd adni neki.
Ám ezen felül grat, tényleg nagyon jó lett, csak így tovább =9 és remélem oda tudod majd adni neki.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.