Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nekem Zoltán naon teccik. Mármint az első is naon jó, de Zoltán jobban teccik.^^
A Zoltán télleg eléggé szokatlan név egy sárkánynak, de hát az egyediség nem árt.
Am sajnos nem tudok építő jellegű krirtikát mondani, mert egyszerűen nem tudok belekötni az én csekélyke tudásommal.
A Zoltán télleg eléggé szokatlan név egy sárkánynak, de hát az egyediség nem árt.
Am sajnos nem tudok építő jellegű krirtikát mondani, mert egyszerűen nem tudok belekötni az én csekélyke tudásommal.
Lassan ideje lenne h én is tegyek fel valami rajzot, de még mindig elbizonytalanodok ha ilyen jó rajzokat látok itt. :/
-
Szerk: C-san 2011-04-13 14:07:57
Jézusatyaúristen! Ha te hajnalba ilyet rajzolsz, akkor (mikor alszol?) milyet, ha emberi időben esel a dolgoknak??!
Zoltán? Vicces nevet adtál neki :3 Honnan jött? Am olyan kutyaszerű. Nekem egy ülő kutya jutott róla eszembe :P De szerintem aranyos. Fúj!! Az a tengerikígyó nagyon undorító!!
Zoltán? Vicces nevet adtál neki :3 Honnan jött? Am olyan kutyaszerű. Nekem egy ülő kutya jutott róla eszembe :P De szerintem aranyos. Fúj!! Az a tengerikígyó nagyon undorító!!
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Zoltán, a sárkány?
Merész névadás XD
Merész névadás XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-13 13:01:07
(#3704) Azt vettem észre, hogy mostanság egyre lustább vagyok rajzolást tekintve. Nincs szívem semmit se ceruzával színezni, géppel még inkább, inkább akvarellezek vagy grafittal fejezem be a képeim. Lehet, hogy a tavasz teszi és most mindent frissen-gyorsan akarok megcsinálni... zavaró.
Jó lenne, ha gyorsan elmúlna, mert nem lesz Conra rajzom.
Khm, napi rinyálásunkat hallhatták. Elnézést~
Egyébként itt egy friss, hajnalban csináltam (sok középszürke, rawr~): [Link]
Ő pedig Zoltán: [Link]
Nem manga karakter, de örülnék neki, ha valaki tudna mondani róla kritikát. Szeretnék fejlődni T__T
Jó lenne, ha gyorsan elmúlna, mert nem lesz Conra rajzom.
Khm, napi rinyálásunkat hallhatták. Elnézést~
Egyébként itt egy friss, hajnalban csináltam (sok középszürke, rawr~): [Link]
Ő pedig Zoltán: [Link]
Nem manga karakter, de örülnék neki, ha valaki tudna mondani róla kritikát. Szeretnék fejlődni T__T
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-04-13 13:03:02
[QUOTE[/QUOTE]
Miku - aranyos, de legközelebb forgasd el (a Windows képnézegetőjében el lehet)
Miku - aranyos, de legközelebb forgasd el (a Windows képnézegetőjében el lehet)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-04-11 19:54:39
(#3702) Remélem nem zavarok meg senkit, ha megosztom amatőr próbálkozásaim egyikét. Bár már nem új, és még csak vázlat, plusz félkész állapot, de úgy gondolom, ideje virítanom nekem is valamit :)
Szíves engedelmetekkel: [Link]
Szíves engedelmetekkel: [Link]
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-04-11 19:55:12
beküldve: 2011-04-11 19:46:28
(#3701) beküldve: 2011-04-11 19:45:33
(#3700) beküldve: 2011-04-11 19:09:31
(#3699) köszönöm : D : 3
ééés nem dokuro-chan de hasonlítrá mosthogymondod : D. figyeld mögötte a vonalat
ééés nem dokuro-chan de hasonlítrá mosthogymondod : D. figyeld mögötte a vonalat
Szerk: misszi 2011-04-11 19:09:43
beküldve: 2011-04-11 18:45:50
(#3698) dejóóók*-* miku nagyontetszik*-*
az uccsó az dokuro-chan igaz?:o
és a soul eateres is eddig szuper:33
szerintem lenne esélyed bejutni rajzos suliba
az uccsó az dokuro-chan igaz?:o
és a soul eateres is eddig szuper:33
szerintem lenne esélyed bejutni rajzos suliba
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-04-11 18:49:40
beküldve: 2011-04-11 18:27:47
(#3697) nos akkor énjövök : D
az első legyen mondjuk a mikus : [Link]
a másodikat pedig még régebben rajzoltam rajzórán. nemtomhonnanjött ^^ : [Link]
a kövi pedig a soul eater 4. endingjéből van . azttervezem h az egészet megrajzolom de sajna csak nyáron mert nincs időm. ezis csak féligkész : [Link]
az utolsót pedig mostrajzoltam egy gyors egyórás , összecsapott rajz ^^ remélem felismerhető :[Link]
várom a véleményeket és egy kis segítséget hogy szerintetek mehetnéke olyan középiskolába ahol "rajzot" lehet tanulni? próbálok mindent beleadni és gyakorlok amikorcsak tudok de nemhinném h van esélyem : S
az első legyen mondjuk a mikus : [Link]
a másodikat pedig még régebben rajzoltam rajzórán. nemtomhonnanjött ^^ : [Link]
a kövi pedig a soul eater 4. endingjéből van . azttervezem h az egészet megrajzolom de sajna csak nyáron mert nincs időm. ezis csak féligkész : [Link]
az utolsót pedig mostrajzoltam egy gyors egyórás , összecsapott rajz ^^ remélem felismerhető :[Link]
várom a véleményeket és egy kis segítséget hogy szerintetek mehetnéke olyan középiskolába ahol "rajzot" lehet tanulni? próbálok mindent beleadni és gyakorlok amikorcsak tudok de nemhinném h van esélyem : S
megálmodtam a 2012 világvége animés verzióját xD kuroshitsuji-ból sebastian volt a főgonosz és a vége olyan angel beats beütéses volt (persze mindenki meghalt )xD énmeg leugróttam egy helikopterről ...
beküldve: 2011-04-11 18:01:29
(#3696) beküldve: 2011-04-11 17:55:22
(#3695) beküldve: 2011-04-11 16:16:00
(#3694) most olyan hülye érzésem van...bocsánat mindent nagyon úgy veszek hogy nem jó és akkor már nem sikerülhet semmi
viszont összeszenvedtem hogy kicsit ne legyen annyira kifordult az egész lába.de a cipőjét megváltoztattam mert meg nem rajzolom újra :
[Link]
+még dolgozom az "új" lábán
(szerintem így ezerszer jobb mint előtte o.O )
viszont összeszenvedtem hogy kicsit ne legyen annyira kifordult az egész lába.de a cipőjét megváltoztattam mert meg nem rajzolom újra :
[Link]
+még dolgozom az "új" lábán
(szerintem így ezerszer jobb mint előtte o.O )
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-04-11 16:18:29
beküldve: 2011-04-11 16:01:34
(#3693) Miya: Szerintem nyugodtan indulhatsz vele a versenyen, mert nem lett rossz!! (: Ne essen az önbizalmad a béka segge alá oké? D
Lula: Gonoszvaaaaaaaaaaagy!!! Miértnemszóltál??!
Egyébként a második az nagyon jó lett! Nagyon tetszik! (:
És köszi a segítséget a nevezéscuccoshoz!
Lula: Gonoszvaaaaaaaaaaagy!!! Miértnemszóltál??!
Egyébként a második az nagyon jó lett! Nagyon tetszik! (:
És köszi a segítséget a nevezéscuccoshoz!
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.