Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Szeretnék megválni pár mangámtól! :)
Íme a lista:
Nyári srácok 1-2-3
J-Pop 1-2
Bukottak holdja
Princess Ai 1-2-3
Princess Ai: Az Éji Hajnal Prizmája 1
Bizenghast 1
Vörös kert 1
Bolondok aranya 1-2
Mindegyiket csak egyszer vagy max. kétszer olvastam, szóval szép állapotban vannak!
Darabonként 1200 Ft-os áron válnék meg tőlük tekintettel a szép állapotukra (ha kell, szívesen küldök fényképet)! Még az oldaluk sincs megtörve, vigyáztam mindegyikre!
RAJZOLÁSHOZ
Emellett lenne még pár eladó könyvem. :) Amerikából rendeltünk egy 13 db-ból álló könyvcsomagot. A 13 könyvből igazából csak 7-re volt szükségünk... Szóval a fent maradó 6 könyvet is szeretném értékesíteni!
Ezekről lenne szó:
How to draw manga: Female characters
How to draw manga: Compiling application and practice
How to draw manga: Compiling characters
How to draw manga: Dressing your characters in casual wear
How to draw manga: Martial arts & combat sports
How to draw manga: Illustrating battles
Ezek szintén használtak, de nagyon szép állapotban vannak, ezeknek sincs megtörve még az oldaluk sem! :) Mindegyik angol nyelvű.
3000 Ft-os darabáron eladóak!
Átvételre csak személyesen van lehetőség, Budapesten!
Kérlek segítsetek, hogy a könyveim olyan helyre kerülhessenek, ahol valaki hasznukat tudja venni!
E-mailben tudjátok felvenni velem a kapcsolatot. Ide írjatok, ha kérdésetek van vagy szeretnétek képet látni a könyvekről, mangákról: knzsu8@gmail.com
Zsuzsi
Elég késő van és álmos vagyok szóval nem merítem ki a szókincsem....Gyönyörű!Gratu tálok!!!
Ő pedig már szívem csücske, Emno: [Link]
Ideje volt már újrarajzolnom a karakterlapját x)
Aki esetleg érdeklődik a firkafüzetem tartalma vagy a "work in progress" képek iránt, annak DA-ról elérhető a FirkatyBlogom, ami tele van firkákkal és vázlatokkal ^^
Szintén rajzból érettségizett, faktos, nagyon régóta rajzoló egyén ül itt. Akkor nem az a baj, csak a stílus. Sose szerettem ahogy a férfiak/fiúk kritizálnak. Az elvárlásaink is lehet mások, a kisebbektől, kezdőktől nem szoktam rögtön tökéletességet várni, furcsa empatikus jellem vagyok.
De nem támadásból vagy flémindításképp írtam a dolgot, szóval szerintem hagyjuk meg ezt a topikot a rajzoknak.
Peace~
Ezt én szőrszálhasogatásnak hívom... :'D
Vagy csak szerintem az. Vagy csak a stílust nem bírom.
Ki tudja~
No offense. Rajzból érettségiztem, 5 évig voltam rajziskolás, és építészhallgató vagyok. Voltam kb 8 rajtanárnál, láttam már pár dolgot. A stílusom meg lehet kicsit egyetemi tanár szerű lett, velünk is így közlika hibákat. Ha szőrszálat akarnék hasogatni, akkor az egész oldalt teleírtam volna. Lehet, egyszerűen csak más az elvárási szintünk.
Ezt én szőrszálhasogatásnak hívom... :'D
Vagy csak szerintem az. Vagy csak a stílust nem bírom.
Ki tudja~
Nekem semmi bajom se a nem eldöntésével, se a hajjal -elsőre bishinek tűnt.
A baj számomra a kéznél és a ruhagyűrődéseknél van, a kéz hosszú és ki van csavarodva. A ruha gyűrődései pedig anyagonként változnak, legközelebb próbálj referenciaképeket nézegetni, ha hasonló ruhával találkozol, és azokon általában elég jól látszik, hogy hogyan reagál bizonyos pózokra/szélre az adott anyag. Garantáltan szebb lesz a végeredmény.
Viszont a haj színezése nagyon tetszik, csak így tovább =)
A másik tanács, amivel még úgy egy éve nekem is gondjaim voltak az a kompozíció és a háttér kérdése. Még ha nem is csinálsz komplett hátteret a karakter mögé, azért egy "aura" már egy fokkal szebbé teszi az összhatást, kiemeli a karaktert.
Elnézést a duplapostért, de valamiért nem engedte az előzőt szerkeszteni =/
Ha DA-n is írtál, akkor mindjárt meglesem és válaszolok x)
Ha valaki netán ismeri Ashen89-et Deviantartról, az légyszi szóljon neki, hogy kész a Commissionje, köszi!
Első blokkre hangulatos. Tetszik az arckifejezés.
Most jön a kritika:
Először azt hittem, jobbra néz. Aztán meg hogy ki van törve a nyaka... Ő férfi, vagy nő? Ha férfi, akkor oylan sörhasa (szakéhasa?) van, hogy namég. Ha nőstény, akkor meg méginkább. /Nem látom a másodlagos nemi jegyeit/
Szél. Szép meg jó a lobogó haj, de így sose lobog. Ha ennyire hátrafújja a végét, akkor garantált hogy nem lóg a szemébe /pláne nem elé/. Mint ahogyan a ruha ujja sem áll el elöl, hanem rásimul a testre (igen szépen, lásd [Link] Szamothrakéi Niké) Ellenben az alsó ruhája vagy betonból van, vagy ólomszegélyes vüggönyanyag, mert az bizony meg sem mozdul.
Namármost. Létezhet ilyen szél. Amikor csapkod. Akkor viszont a ruha is ide-oda csapódik, hol elállva, hol hozzásimulva a testhez. Az árnyékolás szinte teljes hiánya még akár lehet stíluselem is ( a szecesszióban sem árnyékoltak). Ha nem az, akkor viszont nagyon kellene.
//no offense, építő jellegű volt, de a sziklát is faragni kell, mielőtt építsesz belőle//
Végre egy hozzáértő ember,és nem csak a szokásos "nagyon jóó/szép" kommentárok ismétlődnek ,állandóan.Szerintem nagyon hasznosak a tanácsaid és ezekből mindenki csak tanulhat ˇˇ