Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-02-07 17:13:13
(#3602) énsetok magamtól rajzolni : / mangákból szoktam a kedvenc képeimet nagyban megrajzolni . íme néhány kép:
[Link][Link][Link]
[Link][Link][Link]
Hihi, semmi baj, ne butáskodj
Az anatómia az emberi testtel, és annak felépítésével foglalkozó ág, rajzosoknál annyit tesz, hogy gyakorold az emberi test arányait, figyeld meg pl. a kezed hogyan néz ki, hogyan látszódnak az izmok és a csontok és persze, hogy milyen pozíciókba tudod helyezni. Dióhéjban ennyi lenne.
Én is magamtól rajzolok, szóval van egy olyan tanácsom, hogy ha szeretnél más pózt is rajzolni, akkor less meg valakit és rajzold le. Nem kell tudnia róla :P
Vagy használd a lakásban található tükröket és helyezkedj el előttük különféle pózokba. Lehet hülyén hangzik, de hatásos

Az anatómia az emberi testtel, és annak felépítésével foglalkozó ág, rajzosoknál annyit tesz, hogy gyakorold az emberi test arányait, figyeld meg pl. a kezed hogyan néz ki, hogyan látszódnak az izmok és a csontok és persze, hogy milyen pozíciókba tudod helyezni. Dióhéjban ennyi lenne.
Én is magamtól rajzolok, szóval van egy olyan tanácsom, hogy ha szeretnél más pózt is rajzolni, akkor less meg valakit és rajzold le. Nem kell tudnia róla :P
Vagy használd a lakásban található tükröket és helyezkedj el előttük különféle pózokba. Lehet hülyén hangzik, de hatásos

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-02-07 18:06:38
[QUOTE]Jó lesz ez, csak gyakorolj kicsit anatómiát és ne vidd túlzásba a gyűrődések rajzolását ;)
Ömm *elvörösödik* lehet hogy most nagyon nagyon hülyének fogtok nézni
de valaki elmagyarázza mi az anatómia?
Mindig hallom de utánakeresve sem találok semmit .:S
Amúgy én próbálok magamtól rajzolni csak nem vagyok valami zseniális mozgásrajzoló
szóval csak előresátélgató lányokat rajzolok általában T.T
Ömm *elvörösödik* lehet hogy most nagyon nagyon hülyének fogtok nézni

Mindig hallom de utánakeresve sem találok semmit .:S
Amúgy én próbálok magamtól rajzolni csak nem vagyok valami zseniális mozgásrajzoló

Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-02-07 13:04:09
(#3599) énis mutatok képet, kíváncsi vagyok milyen lett (:
[Link]
ez saját karakter
[Link]
ez meg fanart
amúgy most perpöll több van a fanartból mert lusta voltam használni a kreativitásomat >_<
[Link]
ez saját karakter
[Link]
ez meg fanart
amúgy most perpöll több van a fanartból mert lusta voltam használni a kreativitásomat >_<
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
Télleg! Webforditás! Milyen hülye is vagyok h nem jutott eszembe... mindegy, így már talán menni fog majd. De azért kösz.^^
-
Szerk: C-san 2011-02-07 09:46:52
Gondolom arra a részre gondolsz ahol megkérdi, hogy milyen témájú a rajz, akarsz-e printet és szerzői jogokat tenni rá, stb. Ha szeretnéd segítek, bár a sztaki és a webfordítás is igen hasznos tud lenni, akár ilyenkor is ^^
Nos, akkor most megragadom az alkalmat h elmondjam nekem mi a gondom a "Devi"-vel. Odáig eljutottam h regisztráljak, de aztán mikor fel akartam rakni egy rajzot, akkor jött egy rakat mindenféle kérdéssel, ami az én csekélyke angol tudásommal eléggé elrettentő volt.

-
Szerk: C-san 2011-02-07 09:34:15
Jó lesz ez, csak gyakorolj kicsit anatómiát és ne vidd túlzásba a gyűrődések rajzolását ;)
És most troll mode on...
Lehetőség szerint legközelebb SAJÁT rajzokat tegyetek fel, akkor majd tudok értékelhető véleményt is mondani
Egyébként szerintem legtöbben tisztában vagytok a hibákkal (szemelcsúszás, anatómiai bakik, stb.), nem kell nekem is mondanom ^^
Devit viszont ajánlom, igaz kicsit ijesztő elsőre, de nagyon kevéske angol tudással is fent lehet maradni, akinek esetleg kell segítség, szívesen elmesélem mi hogy működik
És most troll mode on...
Nagyon örülök, hogy sokan rajzoltok és sokat, de elég elszomorító, hogy alig láttam a rajzok közt sajátot...
Most komolyan, mi értelme van annak, hogy egy már meglévő képet, rajzot újra lemásoltok és aztán örömmel elmondjátok, hogy ez a tiétek? Aláírom, hogy gyakorlásnak nagyon jó, de szerintem közkinccsé tenni értelmetlen.
Ott van pl. az a kép, ahol két fiatalember pillangós fülhallgatóban szeretné lesmárolni egymást, májvipklubban, fórumon és devin az ismeretségi körömben -számoltam- csak 24-szer láttam lemásolva, átszínezve, átmásolva, átalakítva. Ha ebből indulunk ki láthatjuk, hogy több százan is másolhatják ugyanazt a képet, amit ti megmutattok -szóval eszmei értéke közelít a nullához.
Félre ne értsétek, a fan arttal nincs semmi bajom, amíg a póz és a kompozíció saját, de az ilyeneket nem tudom értékelni. Amúgy is, ha többször lemásolsz egy karaktert ragad rád a stílusból és a karaktert is tudni fogod fejből, menni fog az saját erőből is.
Ennél jobban már csak a rajzlopásra vagyok allergiás~
PÍSZ~

Most komolyan, mi értelme van annak, hogy egy már meglévő képet, rajzot újra lemásoltok és aztán örömmel elmondjátok, hogy ez a tiétek? Aláírom, hogy gyakorlásnak nagyon jó, de szerintem közkinccsé tenni értelmetlen.
Ott van pl. az a kép, ahol két fiatalember pillangós fülhallgatóban szeretné lesmárolni egymást, májvipklubban, fórumon és devin az ismeretségi körömben -számoltam- csak 24-szer láttam lemásolva, átszínezve, átmásolva, átalakítva. Ha ebből indulunk ki láthatjuk, hogy több százan is másolhatják ugyanazt a képet, amit ti megmutattok -szóval eszmei értéke közelít a nullához.
Félre ne értsétek, a fan arttal nincs semmi bajom, amíg a póz és a kompozíció saját, de az ilyeneket nem tudom értékelni. Amúgy is, ha többször lemásolsz egy karaktert ragad rád a stílusból és a karaktert is tudni fogod fejből, menni fog az saját erőből is.
Ennél jobban már csak a rajzlopásra vagyok allergiás~
Erre nem kell reagálni, néhány oldallal ezelőtt már lefutottuk ezeket a köröket, a véleményem akkor sem fog változni, és persze ezt nem bántásnak szántam, ha megsértődsz megérdemled. Köszi.
PÍSZ~
Lehetőség szerint legközelebb SAJÁT rajzokat tegyetek fel, akkor majd tudok értékelhető véleményt is mondani

Egyébként szerintem legtöbben tisztában vagytok a hibákkal (szemelcsúszás, anatómiai bakik, stb.), nem kell nekem is mondanom ^^
Devit viszont ajánlom, igaz kicsit ijesztő elsőre, de nagyon kevéske angol tudással is fent lehet maradni, akinek esetleg kell segítség, szívesen elmesélem mi hogy működik

Szerk: Lula 2011-02-07 08:55:55
Szerk: C-san 2011-02-06 14:11:48
kb 2éve rajzolok de folyamatosan próbálok fejlődni ^^
Én is kb. ennyi ideje rajzolok. Ill. elötte is rajzoltam hébe-hóba, de csak az utóbbi pár évben kezdtem komolyan venni.
feltettem a legelső akkor "jónak" számító rajzom.hát igen én így kezdtem xD
Miya^^Neko-chan^^
Én is kb. ennyi ideje rajzolok. Ill. elötte is rajzoltam hébe-hóba, de csak az utóbbi pár évben kezdtem komolyan venni.
-
Köszönjük a megtiszteltetést.^^
A rajzaid naon jók. Vagyis van még mit gyakorolni (mint legtöbbünknek), de látszik h ebből szépeket lehet majd kihozni.
A bővebb vélemény nyílvánítást meghagyom azoknak akik nálam jobban értenek ehez.
A rajzaid naon jók. Vagyis van még mit gyakorolni (mint legtöbbünknek), de látszik h ebből szépeket lehet majd kihozni.
A bővebb vélemény nyílvánítást meghagyom azoknak akik nálam jobban értenek ehez.
köszi^^
Miya^^Neko-chan^^
Köszönjük a megtiszteltetést.^^
A bővebb vélemény nyílvánítást meghagyom azoknak akik nálam jobban értenek ehhez.
A bővebb vélemény nyílvánítást meghagyom azoknak akik nálam jobban értenek ehhez.
-
Szerk: C-san 2011-02-06 13:57:48
beküldve: 2011-02-06 13:45:20
(#3589) Miya^^Neko-chan^^
Szerk: C-san 2011-02-06 13:22:19