Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Értem, akkor jó ^^
Is-is. Az a baj nem tudom hogy mit mondjak, mert több lehetőség is van.
1. Fénytörés hagyása-rajzolása a szembe
A jobb szemen nálad is van, de nem tudom miért csak a pupillán -általában az íriszre is szoktak tenni fényt és nem korlátozódik csak és kizárólag a pupillára.
De ebben is bizonytalan vagyok. A legtöbb karakteremnek van fénytörés a szemében, de így kapásból tudok négyet, akinek sosem rakok, mert az ő természetükhöz nem illik
2. Több szín
A legtöbb rajzos 3-4 színt használ csak a szemekhez, ha lesz türelmed próbáld ki, nagyon sok tutorialt lehet hozzá találni.
Hirtelen példa, nem tudom ezen mennyire látszik a 4szín:
Is-is. Az a baj nem tudom hogy mit mondjak, mert több lehetőség is van.
1. Fénytörés hagyása-rajzolása a szembe
A jobb szemen nálad is van, de nem tudom miért csak a pupillán -általában az íriszre is szoktak tenni fényt és nem korlátozódik csak és kizárólag a pupillára.
De ebben is bizonytalan vagyok. A legtöbb karakteremnek van fénytörés a szemében, de így kapásból tudok négyet, akinek sosem rakok, mert az ő természetükhöz nem illik
(az egyiknek állandó fejfájása van, a másik nem mutatja ki az érzelmeit, a harmadik egy megtört ember, a negyedik meg egy pszichopata gyilkos...)
Szóval ha a hölgy természete nem kívánja meg az életteli szemeket, nem kötelező tenni, mert úgy jobban áll neki.2. Több szín
A legtöbb rajzos 3-4 színt használ csak a szemekhez, ha lesz türelmed próbáld ki, nagyon sok tutorialt lehet hozzá találni.
Hirtelen példa, nem tudom ezen mennyire látszik a 4szín:
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-02-03 12:32:00
Hát persze h segitettél. Én többre tartom az ilyen bő értékelést mint a "dejó"-t, mert ez alapján lehet javitani, hibákat korrigálni stb. Szóval köszi a bő vélemény nyílvánítást.^^
A szinezéssel tisztában vagyok h szánalmas, sajna ahhoz már álltalában nincs elég türelmem. A nemét eltaláltad... legalábbis én nőt akartam rajzolni. Csak még azt kérdezném meg h a szemek a szinezés miatt élettelenek? (Ez fontos nekem mert én a szemeket majdnem h a legjelentősebbnek tartom, persze ez lehet h hülyeség)
A második pedig... nos, a következő ilyennél majd jobban figyelek az végtagok arányára.
-
Szerk: C-san 2011-02-02 21:20:01
Nem tudom komment = kritika, de mondok mindent, ami csak eszembe jut.
Az elsőnél nagyon tetszik a haj és az arc, az orr árnyékolása lágy, de érezni azért az orrot, a kis száj pedig valamiért olyan kis aranyossá teszi számomra. Igazándiból utóbbi elég nőiessé teszi az arcot, igaz nem tudom megállapítani a karakter nemét, szóval ez lehet nem is baj.
Ami viszont baj az a színezés, nagyon látszik, hogy merre húzod a vonalakat és az is, hogy nem egyenletes a színezés. De ez sem egetrengető probléma, csak ha erre figyelsz, szebb lehet a kész mű. A szemek nekem élettelenek, más nem tudom mit szól hozzájuk, remélem mondanak majd a "dejó"-n kívül is valamit rájuk ^^
A másodiknál a csípőig jó az anatómia, de a kezeket, lábakat még gyakorolni kell. Az arc anatómiailag jó, az egyéni szoc. probléma, hogy nekem az a fintor nagyon ellenszenvessé teszi az úriembert x)
*done*
Remélem tudtam segíteni valamennyit.
Az elsőnél nagyon tetszik a haj és az arc, az orr árnyékolása lágy, de érezni azért az orrot, a kis száj pedig valamiért olyan kis aranyossá teszi számomra. Igazándiból utóbbi elég nőiessé teszi az arcot, igaz nem tudom megállapítani a karakter nemét, szóval ez lehet nem is baj.
Ami viszont baj az a színezés, nagyon látszik, hogy merre húzod a vonalakat és az is, hogy nem egyenletes a színezés. De ez sem egetrengető probléma, csak ha erre figyelsz, szebb lehet a kész mű. A szemek nekem élettelenek, más nem tudom mit szól hozzájuk, remélem mondanak majd a "dejó"-n kívül is valamit rájuk ^^
A másodiknál a csípőig jó az anatómia, de a kezeket, lábakat még gyakorolni kell. Az arc anatómiailag jó, az egyéni szoc. probléma, hogy nekem az a fintor nagyon ellenszenvessé teszi az úriembert x)
*done*
Remélem tudtam segíteni valamennyit.
beküldve: 2011-02-02 20:41:18
(#3554) Nos hogy ne csak a szám járjon, ime még egy pár művem (bár ezek megint nem a legújabbak):
[Link]
[Link]
Természetesen kiváncsian várom a kommentjeiteket.^^
[Link]
[Link]
Természetesen kiváncsian várom a kommentjeiteket.^^
-
Szerk: C-san 2011-02-02 20:44:03
Nincs mit és tényleg csak gyakorlás teszi, higgyétek el... .___.
Annyiszor elmondtam már, szinte minden imó emberkének, szóval az önsajnáltatás és önleértékelés helyett tessék rajzolni D8<
És igen, ha ezen bárki megsértődik... mindegy, tudjátok x)
Szerk: Lula 2011-02-02 17:28:46
Én is itt vagyok ám :P De köszönöm...
Nálam sokkal jobb és tehetségesebb emberek is vannak, van aki nálam fiatalabban sokkalta jobban rajzol, mint én.
Én már öreg vagyok, 6 éves korom óta rajzolok és mivel tollal tanultam meg rajzolni, könnyebb volt a dolgom. Ha sokat gyakorolsz simán lekörözöl, az a titka mindennek
Csak hogy megnyugodj, én így kezdtem animés pályafutásom x'D
Ugyan azt mondom, mint minden eddigi kishitű lyányzónak: irány gyakorolni! ^^
Nálam sokkal jobb és tehetségesebb emberek is vannak, van aki nálam fiatalabban sokkalta jobban rajzol, mint én.
Én már öreg vagyok, 6 éves korom óta rajzolok és mivel tollal tanultam meg rajzolni, könnyebb volt a dolgom. Ha sokat gyakorolsz simán lekörözöl, az a titka mindennek
Na az ilyenektől ébred fel bennem a remény h én is lehetek idővel és gyakorlással olyan jó rajzos mint te. Köszi^^
-
Én is itt vagyok ám :P De köszönöm...
Szerk: Lula 2011-02-02 17:10:20
Tényleg nagyon jók! Lula tök tehetséges vagy!!!
Egyetértek.
Én bezzeg csak remélni tudom h valaha is leszek olyan tehetséges mint ő. Arcokat úgy ahogy tudok rajzolni de az egész alakos... 10 esetből kb. 2x sikerül viszonylag jól.
De bocs h panaszkodom (megint).
-
Szerk: C-san 2011-02-02 15:48:43
Lula tényleg tök jó én csak most vettem észre...:P
Nézted DeviantArt-on a többi rajzát is? Csak mert sztem azok is naon jópofák meg szépek meg minden.^^
-
beküldve: 2011-02-01 22:02:51
(#3546) WoW!!Ez tök jó! Nagyon ügyi vagy! Meg most láttam a Misty forest-et és aaaaaz!!!<3
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-01 21:41:08
beküldve: 2011-02-01 21:35:30
(#3543) "Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""