Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-01-20 22:42:30
(#3497) Engem jelenleg az inspirál, hogy képre vihessem a haver által tervezett képregényt, tele minden balf@szsággal XD
Úgy képzelem el, bármilyen nyomorultul fog kinézni, a poénok kielégítőek lesznek (legalábbis saját szórakoztatást tekintve XD)
Úgy képzelem el, bármilyen nyomorultul fog kinézni, a poénok kielégítőek lesznek (legalábbis saját szórakoztatást tekintve XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-20 22:32:55
(#3496) Sora: Ezt szimplán is leírhatod, mániám a visszaolvasás x)
Köszi mindenkinek :3
Régebben én se bírtam, de Necro kinevelte belőlem az ellenállást :'D
Meg közben szakkörön is kritizált a tanár, dA-n is kaptam ilyen kommenteket és öregedtem is~ Ezek miatt hozzászoktam és ha nem is megfogadom, de elfogadom őket
Személy szerint engem nem a tökéletesítés inspirál, hanem mások remekművei. Látok valakinél egy csodaszép rajzot és jobbat akarok csinálni. Vagy meglátok valami olyat, amit muszáj lerajzolnom -pl. a maja ruhák és a fantasy páncélok ilyenek
Köszi mindenkinek :3
Régebben én se bírtam, de Necro kinevelte belőlem az ellenállást :'D
Meg közben szakkörön is kritizált a tanár, dA-n is kaptam ilyen kommenteket és öregedtem is~ Ezek miatt hozzászoktam és ha nem is megfogadom, de elfogadom őket
Személy szerint engem nem a tökéletesítés inspirál, hanem mások remekművei. Látok valakinél egy csodaszép rajzot és jobbat akarok csinálni. Vagy meglátok valami olyat, amit muszáj lerajzolnom -pl. a maja ruhák és a fantasy páncélok ilyenek
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-20 22:42:54
beküldve: 2011-01-20 20:10:29
(#3495) Igen igen, egyetértek!! Én pl sose vok megelégedve a rajzaimmal, és tudom hogy még nagyon rám férne a gyakorlás
><
><
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
:)
ha mindenki meg lenne elégedve magával, mindenki óvodás szinten lenne xD
vagy maradna ott a hol van, és nem lenne semmi ami hajtja előre x)
ha mindenki meg lenne elégedve magával, mindenki óvodás szinten lenne xD
vagy maradna ott a hol van, és nem lenne semmi ami hajtja előre x)
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
Szerintm ha mindennel meg lenne valaki elégedve, akkor már nem lenne ami inspirálja....mármint én nemtom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem az ösztönöz, hogy kijavítsam azokat a hibákat amiket észrevettem, és minél jobbakat alkossak...ha tökéletesnek tartanám az egyik munkám, akkor fogalmam se lenne, hogy legközelebb mit kéne rajzolnom XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Tudom milyen az, csak nem rajzzal :P
Az előző együttesemben írtam egy dalszöveget, ami mindenkinek tök tetszett a bandába, én meg utáltam XD
Herótom volt tőle, akárhányszor kellett elénekelnem XD
De szerintem nagyon ritka az a művész, aki elégedett teljesen a saját alkotásával
Az előző együttesemben írtam egy dalszöveget, ami mindenkinek tök tetszett a bandába, én meg utáltam XD
Herótom volt tőle, akárhányszor kellett elénekelnem XD
De szerintem nagyon ritka az a művész, aki elégedett teljesen a saját alkotásával
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Csak egyetérteni tudok.
Mellesleg én is jobbulást kivánok.^^
Na, meg néha én is ilyen v'ok sajna... (mint azt láthattátok korábban) :(
Mellesleg én is jobbulást kivánok.^^
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:06:34
beküldve: 2011-01-20 14:44:20
(#3490) Sok kezdőt elrontanak azzal, hogy olyanokat mondanak nekik hogy "dejóóó" meg "szupi" és amikor valaki elregéli hogy fejlődnie kéne kicsit, besértődik x)
igazad van (:
ilyennel már találkoztam, sokan vannak akik nem viselik az egészséges kritikát...
meg olyanok akik túlreagálják
(plö én, néha napján ^^' )
amúgy jobbulást x3
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
Szerk: limitless 2011-01-20 13:43:42
beküldve: 2011-01-20 10:26:52
(#3488) Boccs hogy nem jöttem, de a tanér nem engedett
gyakorlaton vagyok és csak most jutottam nethez
amúgy azt akartam mongani hogy igazed volt tanulás mellett is lehet rajzolni nem kell mindig csak tanulni
ja amúgy jobbulást nekem a borsmenta tea vált be
mégegyszer boccs hogy nem jöttem hamarabb de a tanárom alapelve EGY 16 ÉVES LÁNYNAK SEMMI KERESNI VALÓJA NINCS A INTERNETEN!!!
gyakorlaton vagyok és csak most jutottam nethez
amúgy azt akartam mongani hogy igazed volt tanulás mellett is lehet rajzolni nem kell mindig csak tanulni
ja amúgy jobbulást nekem a borsmenta tea vált be
mégegyszer boccs hogy nem jöttem hamarabb de a tanárom alapelve EGY 16 ÉVES LÁNYNAK SEMMI KERESNI VALÓJA NINCS A INTERNETEN!!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:07:00
Neked is köszöntem :)
Neocitran és tea ivás van ezerrel, vastag köntösben ülök a gép előtt és rajzolok. És várom a lánykát, aki felhívott fórumra >_>
Awww cica :3 Nékem nagy macim van, nagyon jól melegít :3
No, azt hiszem megyek. Sajnos nem tudok tovább itt ülni, az influenza nem kedvez nagyon a kockulásnak. Kedves Sora, ha majd erre fele jársz mondd el mit szeretnél, később válaszolok rá. Vagy írj PÜ-t. Köszi ^^
Neocitran és tea ivás van ezerrel, vastag köntösben ülök a gép előtt és rajzolok. És várom a lánykát, aki felhívott fórumra >_>
Awww cica :3 Nékem nagy macim van, nagyon jól melegít :3
No, azt hiszem megyek. Sajnos nem tudok tovább itt ülni, az influenza nem kedvez nagyon a kockulásnak. Kedves Sora, ha majd erre fele jársz mondd el mit szeretnél, később válaszolok rá. Vagy írj PÜ-t. Köszi ^^
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:07:37
Lula jobbulást!Vegyél be Algopirint, Neocitrant is igyál,takard be magad és rajzolj!Tanulni ilyenkor úgy sem lehet:P
És ölelgess nagy plüsst!Hidd el jobb lesz! [Link]
És ölelgess nagy plüsst!Hidd el jobb lesz! [Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2011-01-20 08:59:44
(#3484) Köszi ^^
Szerintem a legtöbb (normális) rajzos mindig fejleszti magát, és szörnyülködik a régebbi rajzain.
Nem teljesen ide tartozik, de olyat nem szabad mondani egy rajzra hogy tökéletes. Sok kezdőt elrontanak azzal, hogy olyanokat mondanak nekik hogy "dejóóó" meg "szupi" és amikor valaki elregéli hogy fejlődnie kéne kicsit, besértődik x)
Szerintem a legtöbb (normális) rajzos mindig fejleszti magát, és szörnyülködik a régebbi rajzain.
Nem teljesen ide tartozik, de olyat nem szabad mondani egy rajzra hogy tökéletes. Sok kezdőt elrontanak azzal, hogy olyanokat mondanak nekik hogy "dejóóó" meg "szupi" és amikor valaki elregéli hogy fejlődnie kéne kicsit, besértődik x)
Szerk: Lula 2011-01-20 09:00:14
Köszi^^ Hát jó sokat gyakoroltam, de még így is mindig látok bennük vmit amit fejleszteni kéne...
szerintem jók ^^
rajzolóként mindig találsz majd amit fejleszteni vagy javítani kéne (:
mások hiába mondják hogy tökéletes, te talán 10 percig annak látod, aztán 'úristen ezmiez' xD
(legalábbis velem így van)
beküldve: 2011-01-19 18:59:42
(#3482) Jobbulást! :)