Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nincs mit és köszönöm, nagyon örülök neki
Egyébként miattuk fejlesztettem fel a színezésem, lesd meg őket, ha érdekel. Hátha el tudsz lesni tőlük néhány trükköt =)
[Link] [Link] [Link]
Egyébként miattuk fejlesztettem fel a színezésem, lesd meg őket, ha érdekel. Hátha el tudsz lesni tőlük néhány trükköt =)
[Link] [Link] [Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-17 14:16:48
A rajzok közül talán a harmadik a kedvenc, a pasi is jó meg a kontraszt is :3 Összességében egyébként az anatómiád többé-kevésbé jó, az arcok-szemek még mindig szépek. A színezést pedig egy kis gyakorlással, technikák ellesésével gyorsan fel lehet fejleszteni. Hajrá ;)
Köszi a dicséretet, a tanácsot és a bíztatást^^
Egyébként a te rajzaid is naon tetszenek nekem.
-
Köszi, nekem is ő a kedvenc *w*
Eredetileg, mikor még először rajzoltam, nő volt...
De aztán úgy alakult, hogy mivel a szalamanderek alakváltók és bármivé tudják formálni a testüket (ha nagyon akarják és sokat gyakorolnak), Emno pedig kissé lelkisérült
A szalamanderek világában a nőket sokkal kevesebb szabály köti, nincs durva hierarchikus rendszer, amiben harcolniuk kéne a helyekért és még a testük is ruganyosabb, így lett az, hogy Emno férfi, csak szimplán átalakította magát nővé (de csak kinézetben).
Szóval ezért van, hogy még női alakjában is férfiként hivatkozunk rá
Azon a képen a pólómra írt szöveget írtam a szövegbubiba, a "le Chat Noir" fekete macskát jelent, de bővebben róla itt [Link]
Azt hiszem mindent megválaszoltam x)
Eredetileg, mikor még először rajzoltam, nő volt...
De aztán úgy alakult, hogy mivel a szalamanderek alakváltók és bármivé tudják formálni a testüket (ha nagyon akarják és sokat gyakorolnak), Emno pedig kissé lelkisérült
(fiatal korában letört a szarva, ami egy felnőtt harcosnál oké, de egy gyereknél megvetendő)
, a személyisége pedig nem épp megnyerő, ezért úgy gondoltam ő inkább pasi.A szalamanderek világában a nőket sokkal kevesebb szabály köti, nincs durva hierarchikus rendszer, amiben harcolniuk kéne a helyekért és még a testük is ruganyosabb, így lett az, hogy Emno férfi, csak szimplán átalakította magát nővé (de csak kinézetben).
Szóval ezért van, hogy még női alakjában is férfiként hivatkozunk rá
Azon a képen a pólómra írt szöveget írtam a szövegbubiba, a "le Chat Noir" fekete macskát jelent, de bővebben róla itt [Link]
Azt hiszem mindent megválaszoltam x)
Szerk: Lula 2011-01-17 09:28:12
Tetszenek a rajzaid :)
Emno jópofa XD
Csak azt nem tudom biztosan hogy ő most csaj, vagy srác?
Mert hol így, hol úgy rajzolod XD
A másik meg hogy ha csaj (márpedig mikor megharapta a radioaktív láva darab (ami mellesleg EPIKUS volt XD) akkor volt mele, ergo gondolom lány (kivéve ha nem hormonzavaros fiú, de ezt kétlem XD), akkor miért lett belőle Lava MAN? Miért nem Lava Girl?
Amúgy nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok XD
A másik kérdésem hogy azon a képen, amin magadat ábrázolod macska fülekkel, egy fekete macskával, ott mit jelent a szöveg?
Emno jópofa XD
Csak azt nem tudom biztosan hogy ő most csaj, vagy srác?
Mert hol így, hol úgy rajzolod XD
A másik meg hogy ha csaj (márpedig mikor megharapta a radioaktív láva darab (ami mellesleg EPIKUS volt XD) akkor volt mele, ergo gondolom lány (kivéve ha nem hormonzavaros fiú, de ezt kétlem XD), akkor miért lett belőle Lava MAN? Miért nem Lava Girl?
Amúgy nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok XD
A másik kérdésem hogy azon a képen, amin magadat ábrázolod macska fülekkel, egy fekete macskával, ott mit jelent a szöveg?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-01-17 00:40:19
beküldve: 2011-01-17 00:20:50
(#3448) Tiszteletem ismét, az utóbbi napok lazsálása után, egy szem összeállítás az esti agymenéseimből, bocs a koszos képért, nem megy a maszatmentes rajzolás..
[Link]
[Link]
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-01-17 00:21:18
Nem lesz gond és nem kell aggódni. A másolt rajzokat meg mérföldekről kiszúrom, meg sem kell ezt többé említeni~
PÍSZ~
A rajzok közül talán a harmadik a kedvenc, a pasi is jó meg a kontraszt is :3 Összességében egyébként az anatómiád többé-kevésbé jó, az arcok-szemek még mindig szépek. A színezést pedig egy kis gyakorlással, technikák ellesésével gyorsan fel lehet fejleszteni. Hajrá ;)
Miya: Aranyos rajz, szép ruha, csak kár, hogy nem túl jó a kép minősége ^^
Ez pedig a reklám helye, tadammmm~ [Link]
PÍSZ~
(Mi csak a hisztire, a túlreagálásra és a mérhetetlen nagyképűségre ugrunk, a félénk művészpalántákra nem. Ne aggódj ^^)
Miya: Aranyos rajz, szép ruha, csak kár, hogy nem túl jó a kép minősége ^^
Ez pedig a reklám helye, tadammmm~ [Link]
Szerk: Lula 2011-01-16 23:35:22
Köszönöm, én is naon örülök, h tetszenek a rajzaim.
Bár ezek nem a legfrissebbek és nem a "legjobbak", de nem rég bedöglött a szkennerem ezért az újabbak közül nem t'ok most felrakni.
Bár ezek nem a legfrissebbek és nem a "legjobbak", de nem rég bedöglött a szkennerem ezért az újabbak közül nem t'ok most felrakni.
-
Szerk: C-san 2011-01-16 19:28:22
Köszi, örülök, hogy teccenek ^^
És a te rajzaid is nagyon jók szerintem, főleg az teccik nagyon, hogy láccik, hogy van egy stílusod, ami minden rajzodon felfedezhető, persze azt is lehet még fejleszteni, a gyakorlás sosem árt, de ez természetesen mindenkire igaz...nekem ezek közül most a kedvencem az első^^
És a te rajzaid is nagyon jók szerintem, főleg az teccik nagyon, hogy láccik, hogy van egy stílusod, ami minden rajzodon felfedezhető, persze azt is lehet még fejleszteni, a gyakorlás sosem árt, de ez természetesen mindenkire igaz...nekem ezek közül most a kedvencem az első^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-16 18:53:36
beküldve: 2011-01-16 18:28:42
(#3444) Öhm... hát... nos, akkor... (most egy kicsit zavarban vagyok az előzőek után )
Itt van még egy pár művem (nem másolt):
[Link]
[Link] (tudom a szinezés naon kezdetleges )
[Link]
Naon remélem, h ebből nem lesz semmi gond , na meg persze a véleményetekre is kiváncsi vagyok.
Kotoko: néztem deviantArt-on a rajzaidat, télleg naon jók... legalábbis nekem nagyon tetszettek.^^
Itt van még egy pár művem (nem másolt):
[Link]
[Link] (tudom a szinezés naon kezdetleges )
[Link]
Naon remélem, h ebből nem lesz semmi gond , na meg persze a véleményetekre is kiváncsi vagyok.
Kotoko: néztem deviantArt-on a rajzaidat, télleg naon jók... legalábbis nekem nagyon tetszettek.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-16 20:12:50
beküldve: 2011-01-16 16:47:10
(#3443) Nah, szerintem mostmár igazán le lehetne zárni ezt a témát, mert nem erről szól a topic....inkább tessék rajzokat alkotásokat mutogatni
És ha már itt tartunk, itt is lehet nézellődni ^^[Link]
És ha már itt tartunk, itt is lehet nézellődni ^^[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Semmi baj, előfordul ^^
Ha emiatt nem raksz fel, akkor mit mondjak... gratulálok.
Ha emiatt nem raksz fel, akkor mit mondjak... gratulálok.
Kérlek ne vedd cseszegetésnek, én szeretem a békét és a boldogságot, szeretek segíteni az embereknek és szeretek jófej lenni, mert ilyen a természetem. De az ilyen értelmetlen hisztiket sosem bírtam megérteni. Ne tessék ilyenek miatt durcázni, várjuk a rajzaidat.
Szerk: Lula 2011-01-16 16:17:09
Fenébe... Igazad van.
Szóval, mindenkitől bocsi.
Elismerem kissé ki vagyok és hajlamos vagyok túlreagálni a dolgokat... olyan okok miatt, amit itt inkább nem tüntetek fel.
"nem közkinccsé tenni": Erre meg azt t'om mondani több rajzot úgyse teszek fel szóval nem kell ez miatt aggódni.
Szóval, mindenkitől bocsi.
Elismerem kissé ki vagyok és hajlamos vagyok túlreagálni a dolgokat... olyan okok miatt, amit itt inkább nem tüntetek fel.
"nem közkinccsé tenni": Erre meg azt t'om mondani több rajzot úgyse teszek fel szóval nem kell ez miatt aggódni.
és most: elvonulok egy sarokba és... (na jó nem, csak aludni megyek végre^^)
Sz'al mindenkinek Jóccakát és szép mangákban gazdag álmokat!
-
Szerk: C-san 2011-01-15 23:15:47
beküldve: 2011-01-15 22:41:18
(#3440) Az nem is baj, hogy ez az ideálod ;)
Nem feltételeztem, szimplán többre értékelem a saját karakteres rajzokat, mint a másoltakat.
Az enrage részhez: Tetszik neki és segíteni akar, csak félre tetszik érteni x) De ezt ő is kifejtette. Igazából ugyanazon véleményen vagyok, mint ő, viszont kiegészíteném azzal, hogy szerintem nem kell tökéletesen ugyanolyanra megalkotni egy képet, amit látsz. Vagy legalábbis, ahányszor én megpróbáltam 1.sose ment ugyanolyanra 2. én tanulni akartam belőle, nem közkinccsé tenni.
"Nyertél"... OMG, ez nem erről szól. Ne tessék ennyire gyerekesnek lenni.......
Szabad véleménynyilvánítás, písz~
Nem feltételeztem, szimplán többre értékelem a saját karakteres rajzokat, mint a másoltakat.
Az enrage részhez: Tetszik neki és segíteni akar, csak félre tetszik érteni x) De ezt ő is kifejtette. Igazából ugyanazon véleményen vagyok, mint ő, viszont kiegészíteném azzal, hogy szerintem nem kell tökéletesen ugyanolyanra megalkotni egy képet, amit látsz. Vagy legalábbis, ahányszor én megpróbáltam 1.sose ment ugyanolyanra 2. én tanulni akartam belőle, nem közkinccsé tenni.
"Nyertél"... OMG, ez nem erről szól. Ne tessék ennyire gyerekesnek lenni.......
Szabad véleménynyilvánítás, písz~
Főleg, hogy ez nem volt veszekedés és még dicsért is, no.
Szerk: Lula 2011-01-15 22:45:26
Én igazán sokáig tudnám még folytatni ezt a vitát, de most nincs kedvem hozzá. Úgyhogy vedd úgy, h nyertél szolgáljol megelégedésedre és legyen már béke. Okés?
-
De egy tájat, vagy egy valós dolgot lerajzolni, az egy valóságos dolog leképezése, míg egy rajz lemásolása csak egy mű újraalkotása, ami nem nyújt különösebb esztétikai értéket. Persze most nem megsértődni meg asztaltborigatni kell, mert azt egy 5 éves is tud. Egyébként nem az, hogy nem tetszenek a rajzaid, az első kettő nagyon bejövős, csak így tovább, csupán a másolt rajzokat nem szeressem, mert nincs túl sok értelmük.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-15 22:34:40