Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Öhm, én már 8 évesen le tudtam full tökéletesen rajzolni tv ből a Sailor Moonos csajokat ;) Vagy könyvből a nagy fehér cápát ;)
8 és nem 5... mindegy nem is ezen van a hangsúly, hanem azon h a kopírozás és a másolás nem ugyanaz. Elvégre ha pl. egy tájat rajzolsz le (egy olyat ami a valóságban is létezik és nem kitalált), akkor ha úgy vesszük ez is másolás, én mégse feltétlnül mondanám hogy "értéktelen".
Na meg ha full tökéletes a TV-ből, akkor ügyes vagy , persze engem csak pár éve érdekelnek ezek szóval nem t'om, h 8-évesen hogyan ment volna nekem.
Különben az a hosszú, torony idézet nem igazán szükséges. A moderátor idegbajt fog kapni.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-15 22:31:01
Tanulni lehet ugyan a másolásból, de szerintem ugyanolyan értéktelen egy másolt rajz, mint egy kopírozott. Persze nem azt mondom, tanulás céljából tényleg tökéletes, csak azt nem bírom, ha valaki mutogatja őket.
Ha nem tetszik ne nézd
Mármint ne érts félre. Természetesen megvan a jogod véleményt alkotni. Csak azon akadtam ki egy kicsit, amikor azt mondtad, h egy kopírozott és egy másolt rajz ugyanolyan "értéktelen". Sztem igenis van különbség egy kopírozott és egy másolt rajz között: kopírozni egy 5-éves is képes, viszont másoláshoz már több kell, elvégre egy adott képet akarsz akkor szinte ugyanúgy megalkotni és ahoz kell egy kis megfigyelőképesség meg egy kis ügyesség is, h tökéletes legyen.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, h tetszenie kell neked is a rajzaimnak... NEM KELL, elvégre nekem is van még hova fejlődnöm stb. Csak megmondtam, h sztem mi a különbség a kopírozás és a másolás között.
Öhm, én már 8 évesen le tudtam full tökéletesen rajzolni tv ből a Sailor Moonos csajokat ;) Vagy könyvből a nagy fehér cápát ;)
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Tanulni lehet ugyan a másolásból, de szerintem ugyanolyan értéktelen egy másolt rajz, mint egy kopírozott. Persze nem azt mondom, tanulás céljából tényleg tökéletes, csak azt nem bírom, ha valaki mutogatja őket.
Ha nem tetszik ne nézd
Mármint ne érts félre. Természetesen megvan a jogod véleményt alkotni. Csak azon akadtam ki egy kicsit, amikor azt mondtad, h egy kopírozott és egy másolt rajz ugyanolyan "értéktelen". Sztem igenis van különbség egy kopírozott és egy másolt rajz között: kopírozni egy 5-éves is képes, viszont másoláshoz már több kell, elvégre egy adott képet akarsz akkor szinte ugyanúgy megalkotni és ahoz kell egy kis megfigyelőképesség meg egy kis ügyesség is, h tökéletes legyen.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, h tetszenie kell neked is a rajzaimnak... NEM KELL, elvégre nekem is van még hova fejlődnöm stb. Csak megmondtam, h sztem mi a különbség a kopírozás és a másolás között.
-
Szerk: C-san 2011-01-15 21:08:48
beküldve: 2011-01-15 14:21:43
(#3434) [Link]
itt egy mostani rajzom^^nemtudom beadja-e ha így linkelem,de a devinart-ot én nem tudom használni nem értek angolul x_x
itt egy mostani rajzom^^nemtudom beadja-e ha így linkelem,de a devinart-ot én nem tudom használni nem értek angolul x_x
Miya^^Neko-chan^^
(a harmadikat nem számolom)
Ezt nem egészen értem. Remélem, nem feltételezed rólam, h dedós módra kopírozok. Mármint az oké, h másoltam, de nem úgy, h rátettem a papírt... és érted.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-15 13:58:16
(a harmadikat nem számolom)
Ezt nem egészen értem. Remélem, nem feltételezed rólam, h dedós módra kopírozok. Mármint az oké, h másoltam, de nem úgy, h rátettem a papírt... és érted.
A azakállal igazad van, télleg naon bejön nekem mondhatni ez az "ideál" nekem... De hát ez van^^
-
Szerk: C-san 2011-01-14 15:58:29
beküldve: 2011-01-14 15:48:31
(#3431)
Szerk: C-san 2011-01-14 15:50:05
Szerintem jók, a mangások nagyon tetszenek (a harmadikat nem számolom). Tetszik, ahogy rajzolod a szemeket és az arcokat, nagyon jó
Egy kis gyakorlás mindenkire ráfér, csak így tovább!
Egy kis gyakorlás mindenkire ráfér, csak így tovább!
Egyébként igazából engem egyedül a szakállaik zavarnak, nekem túl dúsak. De gondolom ez neked az "ideál", mint nekem a borostás pasik xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
szerintem tökjók ^^ még egy kis gyakorlás talán még beleférne, dehát, nemszóltam,
mert nekemis, úgyhogy így tovább (:
mert nekemis, úgyhogy így tovább (:
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
Wow...nekem nagyon teccenek a rajzaid...főleg a mangásak, de igazából az összes^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Nos, nem láttam, hogy bárki is leírtva volna mit kell tenned.
Először is feltöltöd a képedet valahová, akár DeArt os fiókodra, akár egy képfeltöltőre [ www.kepfeltoltes.hu], majd ha feltöltötte, megjelenik alul három link, az utolsót kimásolod. Majd amikor posztot írsz, rákattintasz a kép gombocskára itt, és bemásolod a linket. Nagyjából ennyi volna. :)
Először is feltöltöd a képedet valahová, akár DeArt os fiókodra, akár egy képfeltöltőre [ www.kepfeltoltes.hu], majd ha feltöltötte, megjelenik alul három link, az utolsót kimásolod. Majd amikor posztot írsz, rákattintasz a kép gombocskára itt, és bemásolod a linket. Nagyjából ennyi volna. :)
Naon köszi
Sikerült kiküszöbülni a problémát, úgyhogy akkor most én is élek a lehetőséggel és prezentálom pár rajzomat.^^
mangaszerűek:
[Link]
[Link]
[Link]
nem mangák:
[Link]
[Link]
Kiváncsian várom a commentjeiteket.
-
Szerk: C-san 2011-01-13 16:07:18
Végre valaki aki új és érti is hogy ilyet nem illik. Imádlak <3
Bizonyos kereteken belül ofc xD
beküldve: 2011-01-13 12:25:28
(#3425) Noo more egysoros üzcsiket' légyszíves[alapvető netikett], mert átláthatatlan az egész.. A mangás oldal amin dolgoztok, engem is érdekelne, majd ha lesz valami belőle, egy linket én is kérnék. :)
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Nem hajt a tatár~
(Nem szokásom színészkedni x))
(Nem szokásom színészkedni x))
beküldve: 2011-01-13 11:14:50
(#3423)