Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nincs mit, jó alkotást! ^^
Igazából a másolással valóban lehet fejlődni, de persze nem a kopírozós fajtával x) (=ráteszem képernyőre/rajzra a lapot és átmásolom) A kopírozós népségeket legszívesebben se-, akarom mondani fenékbe rúgnám, azt hagyjuk meg az 5-10éves korosztálynak~
Próbáld meg nézve lerajzolni a képet és egyáltalán nem baj, ha nem úgy néz ki, mint az eredeti. Abból is lehet jót kihozni és úgy is rádragadnak dolgok.
Nekem is szokásom, hogy ha látok valami nagyon tetszetős rajzolási stílust, módot, próbálom először lerajzolni, amilyen eredetileg, aztán átalakítom úgy, hogy a kezemre álljon
Ha pedig anatómiát gyakorolnál, ajánlom magad és egy nagy tükröt vagy deviantArton a különféle stock képeket, nagyon jó és különleges pózokat lehet találni
Igazából a másolással valóban lehet fejlődni, de persze nem a kopírozós fajtával x) (=ráteszem képernyőre/rajzra a lapot és átmásolom) A kopírozós népségeket legszívesebben se-, akarom mondani fenékbe rúgnám, azt hagyjuk meg az 5-10éves korosztálynak~
Próbáld meg nézve lerajzolni a képet és egyáltalán nem baj, ha nem úgy néz ki, mint az eredeti. Abból is lehet jót kihozni és úgy is rádragadnak dolgok.
Nekem is szokásom, hogy ha látok valami nagyon tetszetős rajzolási stílust, módot, próbálom először lerajzolni, amilyen eredetileg, aztán átalakítom úgy, hogy a kezemre álljon
Így tanultam meg chibit rajzolni ^^
Ha pedig anatómiát gyakorolnál, ajánlom magad és egy nagy tükröt vagy deviantArton a különféle stock képeket, nagyon jó és különleges pózokat lehet találni
Teljes mértékben egyet értek veled, a kopírozós módszer nekem sem szimpatikus, chibivel megpróbálkoztam tegnap, a vége valami nagyon elborult, lábosban fővő fej lett..
Kölcsön kaptam egy bizonyos mangás könyvet, amiben ugyan pocsékul vannak megrajzolva a képek, azonban jól leírja és bemutatja az anatómiai részét, éppen azzal próbálkozom.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2011-01-07 13:09:36
(#3391) Nincs mit, jó alkotást! ^^
Így tanultam meg chibit rajzolni ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-07 13:15:29
Egyébként, ha még egy tanácsot megengedsz, akkor szerintem az elején másolj is, mert azzal nagyon sokat lehet fejlődni. Aztán meg fokozatosan közbecsempészel saját ötleteket, átalakítgatsz, aztán pedig magadtól alkotsz mesterműveket
Roppant hálás vagyok mindennemű tanácsért és ötletért egyaránt. Meg fogom fogadni.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Egyébként, ha még egy tanácsot megengedsz, akkor szerintem az elején másolj is, mert azzal nagyon sokat lehet fejlődni. Aztán meg fokozatosan közbecsempészel saját ötleteket, átalakítgatsz, aztán pedig magadtól alkotsz mesterműveket
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Egyetértek Kotokoval, van benned tehetség, nekem a második képed nagyon tetszik. Harcolsz egy kicsit az anatómiával, gyakorolsz és máris jobb lesz. (Nem mintha így nem lenne jó ;))
És ha hiszed, ha nem én is elsápadok néhány rajzos alkotásától és elmegy a kedvem még az élettől is. Szóval ne félj, nem vagy egyedül
És ha hiszed, ha nem én is elsápadok néhány rajzos alkotásától és elmegy a kedvem még az élettől is. Szóval ne félj, nem vagy egyedül
Első ízben, neked is köszönöm a biztató szavakat! Rátapintottál a lényegre, az anatómia nem erősségem. Bár annak a rajznak a keletkezése igen vicces, mert elsőre nem sikerült, majd másodikra annyira felszívtam magam, hogy kitaláltam milyen legyen a szem, és az egész fejet köré rajzoltam..
Köszönöm az észrevételeket, és jótanácsokat!
beküldve: 2011-01-06 15:05:07
(#3387) Egyetértek Kotokoval, van benned tehetség, nekem a második képed nagyon tetszik. Harcolsz egy kicsit az anatómiával, gyakorolsz és máris jobb lesz. (Nem mintha így nem lenne jó ;))
Szerk: Lula 2011-01-06 15:05:17
Szerintem tehetséges vagy, szóval érdemes lenne folytatnod a gyakorlást, mert azzal lehet sokat fejlődni, de már most látszik hogy megy ez neked
Köszönöm a biztató szavakat, bár néha elvész a kedvem, a sok, jobbnál-jobb mű láttán.
Noha, ennek inkább ösztönöznie kellene.
Szerintem tehetséges vagy, szóval érdemes lenne folytatnod a gyakorlást, mert azzal lehet sokat fejlődni, de már most látszik hogy megy ez neked
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-05 22:34:43
(#3384)
Szerk: RozsaA 2011-01-05 22:42:50
beküldve: 2011-01-05 22:00:58
(#3383) Sziasztok, látva a sok nagyszerű alkotást, rám jött egy pár napja a rajzolhatnék, bár azelőtt még sosem próbáltam komolyan venni. A fórumot pedig már régebb óta olvasgatom, afféle önbuzdítás gyanánt, bár még csak most regisztráltam. Egy szó, mint száz, én is szeretném kikérni a véleményeteket, na meg persze tanácsokat kérni a próbálkozásaim eredményeivel kapcsolatban.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Allidos Dowen 2011-01-05 22:02:22
beküldve: 2011-01-04 20:51:05
(#3382) Akemashite omedetou gozimasu!
[Link]
[Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Gilraen 2011-01-04 20:52:12
beküldve: 2011-01-04 07:31:00
(#3381) Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2011-01-02 22:40:18
(#3380) Hát ez most készült el...nem kell nagy alkotásra számítani...hangulati rajz XD[Link]
beküldve: 2011-01-02 20:53:43
(#3379) Először is boldog, ihletben gazdag új évet mindenkinek!
Nem vagyok túl nagy rajzos kedvemben manapság, így csak chibizek.
Amazon karakterem, Joanna: [Link]
ID, szilveszter este készült: [Link]
Ő pedig egy karácsonyi ajándék volt: [Link]
Remélem tetszeni fog, ha akad valami mondanivaló, kritika, nyugodtan írjatok
Nem vagyok túl nagy rajzos kedvemben manapság, így csak chibizek.
Amazon karakterem, Joanna: [Link]
ID, szilveszter este készült: [Link]
Ő pedig egy karácsonyi ajándék volt: [Link]
Remélem tetszeni fog, ha akad valami mondanivaló, kritika, nyugodtan írjatok
beküldve: 2011-01-01 21:02:23
(#3378) Újabb rajz, kommenteket szívesen veszek ^^ [Link]