Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
"És a világ ismét megmenekült, hála a..."
...3 PindúrPandúrnak beöltözött karakteremnek! xD
[Link]
Ezzel kívánnék vidám őszt vagy napot mindenkinek!
[Link]
Woow, nagyon jó lett! Olyan jó hogy már ilyen profi vagy...
(Válaszoltam a spoileres kiírásodra pöttyet lentebb^^)
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Köszönöm szépen
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-10-24 22:34:07
(#3330) "És a világ ismét megmenekült, hála a..."
[Link]
[Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-10-23 22:53:16
(#3328) Itt az új rajzom, remélem teccik [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Azzal nincs baj, én is írom, csak ezt a bénavagyok dolgot nem szeretem x)
Rajzolás nélkül én is megőrülök, de nem mindig lehet jó az ember kedve ;) A depis rajzok meg tudnak jól is kinézni.
Rajzolás nélkül én is megőrülök, de nem mindig lehet jó az ember kedve ;) A depis rajzok meg tudnak jól is kinézni.
Bevallom, már lassan kezd úgymond elegem lenni magamból, hogy annyira lekritizálom a saját műveim meg minden...
Jajj, tengap este (francot este, éjfélkor...XD) meg nem tudtam egyszerűen elaludni, úgyhogy született kettő L fanartocska, meg egy LighxL skicc...mit ne mondjak, hajnali háromnegyed kettőig elrajzolgattam. Nem vagyok normális. XD (De az L-ek cukik lettek! X3)
Sokan szokták írni, hogy nem tudnak úgy rajzolni, mint én, pedig csak annyi, hogy én öreg vagyok, ők meg nem -lehet hogy annyi idősen, mint ti én még rosszabbul rajzoltam ^^
Szóval várom a korod és keresek neked vicces régi rajzokat xD
Hátőőő...kérem szépen már 17 vagyok, májusban 18 leszek, és kábé másfél-két éve kezdtem el ebben a stílusban valamit alkotni próbálni, szóval mehetne már jobban is nekem szerintem... "...és megszólalt a maxiimalista."
És én is szeretnék olyan jól rajzolni mint te. És a vicces régi rajzok valószínűleg úgy nézhetnek ki, ahogy én ma tudok rajzolni T.T (tudom, ezt a negatívkodást is abba kéne hagynom ><).És komolyan jobban tetszett a bóbiskolós képe? Amin olyan fura a karja szegénykémnek?
Igen. Talán, mert teljes alakos volt, kompozícióval és az ilyeneket jobban szeretem
Hát teljes alakot alig (= ezelőtt még nem) próbáltam eddig lerajzolni...örültem, ha nem annyira lánynak nézett ki az az első 2 portréféleség ami ki van téve dA-ra...XD De mondom, még nagyon kezdő vagyok T.T (Ezt is abba kéne hagynom, igaz? )
Szerk: Ewy-chan 2010-10-23 14:44:36
Először is bocsi T.T (Talán át kéne fogalmaznom a kommentjeimet, pölö letörölni minden olyasmit hogy mi nem tetszik az épp felrakott rajzban? ><)
Azzal nincs baj, én is írom, csak ezt a bénavagyok dolgot nem szeretem x)
Öhm hát... erre azt tudom mondani, hogy vannak 2002-es rajzaim fent dA-n. Vicces... xDDD
Fontolgatok olyat is, hogy felrakok egy sor régi rajzot. Sokan szokták írni, hogy nem tudnak úgy rajzolni, mint én, pedig csak annyi, hogy én öreg vagyok, ők meg nem -lehet hogy annyi idősen, mint ti én még rosszabbul rajzoltam ^^
Szóval várom a korod és keresek neked vicces régi rajzokat xD
Mint írtam nem baj, csak magadat ne bántsd ^^
És komolyan jobban tetszett a bóbiskolós képe? Amin olyan fura a karja szegénykémnek?
Igen. Talán, mert teljes alakos volt, kompozícióval és az ilyeneket jobban szeretem
Szerk: Lula 2010-10-23 08:34:28
Ha zavarok, írjátok meg. ><
Te nem zavarsz, csak az a sok sületlenség amivel köríted a rajzaid... de az nagyon =/
A karakter cuki, bár az előző kép róla jobban tetszett, szerintem azon aranyosabb volt x3
A non publicokat pedig kéretik felrakni, azok szoktak néha a leglendületesebbek, legviccesebbek lenni
Először is bocsi T.T (Talán át kéne fogalmaznom a kommentjeimet, pölö letörölni minden olyasmit hogy mi nem tetszik az épp felrakott rajzban? ><)
És köszii ^^ igyekszem, de mondom, ez nem amolyan jókedvből való rajzolás volt, hanem olyan, hogy "ha-nem-rajzolok-megőrül k-tuti" ><.
A "non public"-ok közül van szerintem kettő, ami amolyan próbálgatás, egyik Paintben, másik Gimpben készült, és nem annnnnyira katasztrofálisak azon kívü,l hogy egy éve vagy régebben készültek...és az akkori rajztudásom, hát...hogy is fogalmazzak...nem létezett nekem olyan hogy rajztudás. XD
Ősrégi skiccekből már csak vicc kedvéért majd még rakok fel olyat, ami valamilyen szinten cuki, ilyen pölö a kis békafej chibi is. XD
De amúgy szerintem mindenkinek vannak olyan skiccei olyan régmúlt időkből, hogy mindennek kinéz a rajz, csak annak nem aminek akaródzott kinézni, úgyhogy olyan baromi ciki rajzokat nem rakok fel, az tuti.
Így is, egyáltalán a deviantartos regisztrációhoz is valahonnan valamiféle bátorságszerűt kellett összekaparásznom, hogy egyáltalán regisztráljak rá.És még most is nagy szelektálás van a rajzok között, hogy mi mehet fel és mit nem merek feltenni mert szerintem fura/rossz/béna/stb. lett...>< Sajnálom, ha zavar, amit kommentelek, lehet tényleg lekritizálom nagyon a műveim...? ><
És komolyan jobban tetszett a bóbiskolós képe? Amin olyan fura a karja szegénykémnek?
Ha zavarok, írjátok meg. ><
Te nem zavarsz, csak az a sok sületlenség amivel köríted a rajzaid... de az nagyon =/
És most nem fogok belekezdeni a hidd el, jók azok a rajzok témába, mert nem használ és úgy sem hiszi el senki, akinek szól és meguntam már.
A karakter cuki, bár az előző kép róla jobban tetszett, szerintem azon aranyosabb volt x3
A non publicokat pedig kéretik felrakni, azok szoktak néha a leglendületesebbek, legviccesebbek lenni
Szerk: Lula 2010-10-22 22:22:13
beküldve: 2010-10-22 21:08:34
(#3323) Sziasztok megint!
Hjaj, nem volt túl jó hetem, itt van a feszültségem 2D-s kivetülése, ma esti kis skiccecske egy nagyon feminin kinézetű, ám meglepő módon mégiscsak fiúkarakter. XD
Kis könyvmolyocska. ^^
[Link]
Szerintem azért cuki lett. X3
(A kövi rajz a galériában ugyanez a kis karakter, másfajta szemcsivel, fura testtartással-karral, tudooom T.T)
Tudom, nem lett túl jó mert kezdő vagyok még, nagyon is, nem is illenek ide a kis kezdő rajzaim a sok profi közé, de ez van, bocsi. Ha zavarok, írjátok meg. ><
Lehet, hogy hétvégén erőt veszek magamon és kirpóbálom milyen lehet vajon tablettel rajzolni. Tavaly egyszer-kétszer próbáltam, de azok non public kis bénaságok lettek, azokat sennnki nem fog látni tutira. XD
Mindnekinek további jó alkotást! Ewy^^
Hjaj, nem volt túl jó hetem, itt van a feszültségem 2D-s kivetülése, ma esti kis skiccecske egy nagyon feminin kinézetű, ám meglepő módon mégiscsak fiúkarakter. XD
Kis könyvmolyocska. ^^
[Link]
Szerintem azért cuki lett. X3
(A kövi rajz a galériában ugyanez a kis karakter, másfajta szemcsivel, fura testtartással-karral, tudooom T.T)
Tudom, nem lett túl jó mert kezdő vagyok még, nagyon is, nem is illenek ide a kis kezdő rajzaim a sok profi közé, de ez van, bocsi. Ha zavarok, írjátok meg. ><
Lehet, hogy hétvégén erőt veszek magamon és kirpóbálom milyen lehet vajon tablettel rajzolni. Tavaly egyszer-kétszer próbáltam, de azok non public kis bénaságok lettek, azokat sennnki nem fog látni tutira. XD
Mindnekinek további jó alkotást! Ewy^^
beküldve: 2010-10-22 14:47:11
(#3322) Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2010-10-22 13:19:48
(#3321) az októberre való tekintettel[Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-16 10:08:17
(#3320) Néhány friss alkotás:
Végre, végre befejeztem egy deviantartos kis pályázatra a rajzot! X3
A lényege, hogy vicces és őszi témájú legyen. Remélem mindkettő sikerült, elvégre ősszel van Halloween, és talán még el is mosolyodik rajta az, aki nézi. Ha másért nem, hát azért, hogy mennyire kis kezdő rajz ez. XD
[Link]
Tagnap készült fura kezű pillangótündér. ^^"
[Link]
Első fanartocska, a Gravitation-ből Ryuichi chibi "formátumban" (no meg Kumagoro ^^). Nem röhögniiii! ><
[Link]
Tudom, hogy nagyon-nagyon kezdő vagyok, de próbálok igyekezni.
Végre, végre befejeztem egy deviantartos kis pályázatra a rajzot! X3
A lényege, hogy vicces és őszi témájú legyen. Remélem mindkettő sikerült, elvégre ősszel van Halloween, és talán még el is mosolyodik rajta az, aki nézi. Ha másért nem, hát azért, hogy mennyire kis kezdő rajz ez. XD
[Link]
Tagnap készült fura kezű pillangótündér. ^^"
[Link]
Első fanartocska, a Gravitation-ből Ryuichi chibi "formátumban" (no meg Kumagoro ^^). Nem röhögniiii! ><
[Link]
Tudom, hogy nagyon-nagyon kezdő vagyok, de próbálok igyekezni.
beküldve: 2010-10-14 21:20:48
(#3318) [Link]
Legújabb alkotás
Legújabb alkotás