Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Pedig a kockológia mindennek az alapja! ˇˇ
A textília, meg gyűrődések rajzolása nekem spec a kedvenceim közé tartozik, jó az
Matekórám, ofin, föcin lehetett nálunk jókat rajzolni, törin meg se próbáltam, mert ha tanár meglátta áthúzta a rajzokat piros tollal... D:
A textília, meg gyűrődések rajzolása nekem spec a kedvenceim közé tartozik, jó az
Matekórám, ofin, föcin lehetett nálunk jókat rajzolni, törin meg se próbáltam, mert ha tanár meglátta áthúzta a rajzokat piros tollal... D:
A matekóra, az angol, a német, és az ofő és a magyarok téll rajzórák úgymond, meg nálam még a töri is...legaábbis tavaly csak nagyokat nézett rá a tanárnő hogy mit keres pillangótündér a magyar történelem mellett...de nem húzta át. Próbálta csak volna meg...! ><
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Attól függ, milyen óra. Ha rendes tanóráról van szó, akkor olyan, ami nagyon körmölős, nem jöhet szóba. XD
Rajzóra meg nekem már nincs T.T csak hétfőn duplaórában ilyen művészeti modulként (lehetett választani énekes vagy rajzos cuccok közül). Eddig sajna mást se csináltunk, mint kockákat, vázákat és gyűrött vásznakat rajzoltunk ceruzával és tollal, de lesz más is remélhetőleg, technikák közül meg tus, pittkréta és akvarell is! Már alig várom X3 igen, várom a hétfőt! De csakis emiatt.
Rajzóra meg nekem már nincs T.T csak hétfőn duplaórában ilyen művészeti modulként (lehetett választani énekes vagy rajzos cuccok közül). Eddig sajna mást se csináltunk, mint kockákat, vázákat és gyűrött vásznakat rajzoltunk ceruzával és tollal, de lesz más is remélhetőleg, technikák közül meg tus, pittkréta és akvarell is! Már alig várom X3 igen, várom a hétfőt! De csakis emiatt.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Igaz.
Am mivel nekem nem volt túl érdekes a rajzóra,(beszélgettünk,vagy épp semmit se csináltunk...) ezért én külön jártam rendszeresen rajzszakkörre(most is). És ott is ezeket csináltuk(váza,rongy,stb. ...) Meg idén nekem már nincs is rajzórám
Devire is tettem fel új képeket: [Link]
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-10-07 19:08:30
Pedig a kockológia mindennek az alapja! ˇˇ
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Attól függ, milyen óra. Ha rendes tanóráról van szó, akkor olyan, ami nagyon körmölős, nem jöhet szóba. XD
Szerk: Moderátor 2010-10-07 18:27:09
lyukasóra 4ever^^ indul a rajzkommandó X)
Lyukasóra? Dehooogy, az óra az igazi x)
Üdv a klubban
Várjuk új tagok jelentkezését is! XD
Várjuk új tagok jelentkezését is! XD
Szerk: Moderátor 2010-10-07 18:26:35
beküldve: 2010-10-06 19:59:56
(#3296) lyukasóra 4ever^^ indul a rajzkommandó X)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-10-06 19:32:59
(#3295) Köszi mindenkinek, igyekezni fogok.
A depinek meg inkább örüljünk, mert akkor születnek a legjobb rajzok. Bár jó lenne nem csak így rajzolni. XD
Majd várni fogom a kommenteket ^^
Eddig szerencsére elkerültek a trollok, még nem futottam össze eggyel sem. Valahogy (nagy megdöbbenésemre o.o) pozitív kommenteket írkálnak...megpróbálom elhinni, hogy mások jobban tudják, máshogy látják a rajzokat, mint én. Pölö a színes-szemest(avim^^) is amikor még nem volt kiszínezve 'lebénáztam',a DA-n kapott pozitív kritikát, és most az az egyik kedvencem. XD Ki érti ezt...(ha valaki érti, szóljon lécci ^^"""")
Hétvége felé/hétvégén új rajzok is fel lesznek téve, akkor tudom majd nyaggatni ősömet hogy szkenneljen XD
A depinek meg inkább örüljünk, mert akkor születnek a legjobb rajzok. Bár jó lenne nem csak így rajzolni. XD
Majd várni fogom a kommenteket ^^
Eddig szerencsére elkerültek a trollok, még nem futottam össze eggyel sem. Valahogy (nagy megdöbbenésemre o.o) pozitív kommenteket írkálnak...megpróbálom elhinni, hogy mások jobban tudják, máshogy látják a rajzokat, mint én. Pölö a színes-szemest(avim^^) is amikor még nem volt kiszínezve 'lebénáztam',a DA-n kapott pozitív kritikát, és most az az egyik kedvencem. XD Ki érti ezt...(ha valaki érti, szóljon lécci ^^"""")
Hétvége felé/hétvégén új rajzok is fel lesznek téve, akkor tudom majd nyaggatni ősömet hogy szkenneljen XD
Pénteki likasórát akarooook! No meg péntek délutánt X3 Rajz rajz raaaajz *NEM őrült, pöppet sem...*
...leskicceltem valamit még aznap este, aztán másnap ugye suli...mire is nem jó a szünet és a lyukasóra? Arra biztos megfelel, hogy ilyesmit befejezzek. XD
....
Hűűű nem is tudom mi lenne velem vázlatfüzet(ek, egy kicsi és egy nagy) nélkül...beledöglenék? Meglehet. Vagy a sulifüzeteim szívnák meg a dolgot.
...
Ja és véleményekre, kritikákra, tanácsokra nagyon kíváncsi és vevő lennék, bármire. ^^
....
Hűűű nem is tudom mi lenne velem vázlatfüzet(ek, egy kicsi és egy nagy) nélkül...beledöglenék? Meglehet. Vagy a sulifüzeteim szívnák meg a dolgot.
...
Ja és véleményekre, kritikákra, tanácsokra nagyon kíváncsi és vevő lennék, bármire. ^^
Na igen nekem is nagyon sok vázlatfüzetem van(na meg a papírjaim) És szerintem is erre való a szünet meg a lyukasóra ^^ És ne depizz(lécci) nekem nagyon teccik, de már kommenteltem. Csak igy tovább˘˘
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-07 18:29:05
Tessék leállni ezzel az "én lenni béna" dologgal, mert fenéken billentelek...
Tudhatnád, hog mi itt nem harapunk és DA-n sem találkoztam még olyannal, hogy valaki azt írta volna a másiknak, hogy állj le (kivéve trollok, de velük nem kell foglalkozni).
Segítő kritikát pedig majd írok DA-ra, csak nincs elég időm egyelőre az ilyenekhez x')
Szerk: Lula 2010-10-06 12:59:02
beküldve: 2010-10-05 19:46:05
(#3292) Sziasztok!
Még vasárnap este rámjött az alkothatnék, amolyan "Szemeket-akarok-rajzolni-m ost-és-azonnal!"-féle dolog. XD
Iiigen, teljesen normális vagyok-azt hiszem...
De visszatérve a szemekhez, leskicceltem valamit még aznap este, aztán másnap ugye suli...mire is nem jó a szünet és a lyukasóra? Arra biztos megfelel, hogy ilyesmit befejezzek. XD
Na de itt van az a rajz, amiről ennyit rizsáztam:
[Link]
Hűűű nem is tudom mi lenne velem vázlatfüzet(ek, egy kicsi és egy nagy) nélkül...beledöglenék? Meglehet. Vagy a sulifüzeteim szívnák meg a dolgot. Igen, Ewy lenni rajzfüggő. Telis-tele nem jó/nem túl jó/tök kezdő rajzokkal, de egyszerűen nem tud leállni. Ez van...XD
Még vasárnap este rámjött az alkothatnék, amolyan "Szemeket-akarok-rajzolni-m ost-és-azonnal!"-féle dolog. XD
Iiigen, teljesen normális vagyok-azt hiszem...
De visszatérve a szemekhez, leskicceltem valamit még aznap este, aztán másnap ugye suli...mire is nem jó a szünet és a lyukasóra? Arra biztos megfelel, hogy ilyesmit befejezzek. XD
Na de itt van az a rajz, amiről ennyit rizsáztam:
[Link]
Hűűű nem is tudom mi lenne velem vázlatfüzet(ek, egy kicsi és egy nagy) nélkül...beledöglenék? Meglehet. Vagy a sulifüzeteim szívnák meg a dolgot. Igen, Ewy lenni rajzfüggő. Telis-tele nem jó/nem túl jó/tök kezdő rajzokkal, de egyszerűen nem tud leállni. Ez van...XD
(Kivéve olyasmit. hogy 'jaj de béna vagy, add már fel, nem tudsz rajzolni'...mert Ewy képes úgy bedepizni hogy ezeket gondolja, és akkor tényleg megpróbálna leállni ha más is így gondolná.><)
Szerk: Ewy-chan 2010-10-05 20:11:29
beküldve: 2010-10-04 21:49:41
(#3291) "Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-04 13:27:42
(#3290) Akit érdekel manga-anime lexikon illusztrációs lehetőség, kattintson ide: [Link]
Sajnos a kötet iskolai munka, kevésbé valószínű, hogy valaha is kiadják, de ha elég jó lesz, fölkerülhet a Tinta kiadó honlapjára!
Sajnos a kötet iskolai munka, kevésbé valószínű, hogy valaha is kiadják, de ha elég jó lesz, fölkerülhet a Tinta kiadó honlapjára!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-10-04 11:18:23
(#3289) sziasztok!
gondoltam megosztom veletek ezt a képregényt:
(bár a rajzstílus nem éppen manga,de remélem tetszeni fog)
[Link]
hát...jó szórakozást,és várom a kritikákat,tippeket,tanácsokat .
köszi
gondoltam megosztom veletek ezt a képregényt:
(bár a rajzstílus nem éppen manga,de remélem tetszeni fog)
[Link]
hát...jó szórakozást,és várom a kritikákat,tippeket,tanácsokat .
köszi
beküldve: 2010-10-03 16:55:07
(#3288) Sziasztok!
Végre erőt vettem magamon, és regisztráltam a deviantartra, ha gondoljátok, megnézhetitek a kis baromságaimat. Najó, nem mind 'baromság', a nagyja vázlat vagy lineart, de van néhány kiszínezett kép is. ^^
Belinkelek három rajzot...^^
A kezdetek kezdetén (2009):
[Link]
Egy skicc a nyári szünetből (2010):
[Link]
És egészen 'friss', első néhány színes mű egyike (2010. szeptember, suliidőben - komolyan, szünetben és lyukasórákban lett kiszínezve, a lineartja meg osztálykiránduláson lett megrajzolva a buszon...XD):
[Link]
Ha kíváncsiak vagytok, belinkelek majd kettő khmm bishinek akaródzó hímnemű egyed rajzát. Jó kis megfogalmazás, de ez van XD
Nagggyon kivi vagyok a véleményetekre! ^^
(Ui: Jajj, itt mindenki olyan profi, én meg kis kezdő vagyok, kábé másfél éve rajzolok ilyen manga-stílus-akar-lenni stílusban, és valahogy mostanában szinte mániákusan, minden nap rajzolok valamit. XD Najó, nem ez az utóirat lényege, hanem a pánik, hogy másfél év alatt csak eddig jutottam még el...békafejtől színes képig. T.T Muszáj megtanulnom tablettel rajzolniiiii! Már csak szabadidő kéne hozzá, és azt a hülye suli nem adja meg valahogy...egy rakás doga lesz a héten, szóval alig lesz idő rajzolni is. ><)
Végre erőt vettem magamon, és regisztráltam a deviantartra, ha gondoljátok, megnézhetitek a kis baromságaimat. Najó, nem mind 'baromság', a nagyja vázlat vagy lineart, de van néhány kiszínezett kép is. ^^
Belinkelek három rajzot...^^
A kezdetek kezdetén (2009):
[Link]
Egy skicc a nyári szünetből (2010):
[Link]
És egészen 'friss', első néhány színes mű egyike (2010. szeptember, suliidőben - komolyan, szünetben és lyukasórákban lett kiszínezve, a lineartja meg osztálykiránduláson lett megrajzolva a buszon...XD):
[Link]
Ha kíváncsiak vagytok, belinkelek majd kettő khmm bishinek akaródzó hímnemű egyed rajzát. Jó kis megfogalmazás, de ez van XD
Nagggyon kivi vagyok a véleményetekre! ^^
(Ui: Jajj, itt mindenki olyan profi, én meg kis kezdő vagyok, kábé másfél éve rajzolok ilyen manga-stílus-akar-lenni stílusban, és valahogy mostanában szinte mániákusan, minden nap rajzolok valamit. XD Najó, nem ez az utóirat lényege, hanem a pánik, hogy másfél év alatt csak eddig jutottam még el...békafejtől színes képig. T.T Muszáj megtanulnom tablettel rajzolniiiii! Már csak szabadidő kéne hozzá, és azt a hülye suli nem adja meg valahogy...egy rakás doga lesz a héten, szóval alig lesz idő rajzolni is. ><)
Szerk: Ewy-chan 2010-10-03 17:02:03