Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-09-07 16:05:32
(#3272) Szerintem menne, csak rajzolj sokat
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-09-07 14:31:03
(#3271) Nagyon teccik a rajzod Kotoko!!!
Nekem ez nem menne
Nekem ez nem menne
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-07 08:59:20
(#3270) Megérkezett a padom, íme az első kép(Másik elromlott..):
[Link]
Az egyenesek direkt nem egyenesek!Famunkánál jobbnak tartom a szabálytalanaságot:)
[Link]
Az egyenesek direkt nem egyenesek!Famunkánál jobbnak tartom a szabálytalanaságot:)
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-09-06 19:45:24
(#3269) [Link]
Ez még a hétvégén készült, csak most fejeztem be rajta néhány javítást...és a héten várhatóan még egy rajzot felteszek
Ez még a hétvégén készült, csak most fejeztem be rajta néhány javítást...és a héten várhatóan még egy rajzot felteszek
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-09-06 19:45:41
beküldve: 2010-09-05 17:44:26
(#3268) én sokat rajzolok suliidőben, de akkor leginkább max ilyen 10perces rajzokat...viszont ha valami komolyabbat szeretnék rajzolni, akkor azzal több órát is elvagyok
Támogatom!! én speciel töri órán tudom alkotni a legjobb rajzokat és verseket (nameg angolon)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2010-09-06 22:54:08
Pedig suliidőben lehet a legjobbakat rajzolni (főleg órán haha~) és akkor jönnek a legjobb ötletek
Ez kétség kívül így igaz, ahogy van!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Pedig suliidőben lehet a legjobbakat rajzolni (főleg órán haha~) és akkor jönnek a legjobb ötletek
Mayu: mindenki tud rajzolni, szóval te si bizonyosan. Itt nem harapunk, szóval lehet mutatni ;D
taka_sasuke: Saját rajzok vannak esetleg? ...
Mayu: mindenki tud rajzolni, szóval te si bizonyosan. Itt nem harapunk, szóval lehet mutatni ;D
taka_sasuke: Saját rajzok vannak esetleg? ...
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-09-05 14:05:35
beküldve: 2010-09-05 13:58:33
(#3264) Legutóbbi művem, amire igencsak büszke vagyok, az ez: [Link]
Amúgy zene által ihletett mű.
Amúgy zene által ihletett mű.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-05 13:23:31
(#3263) Ohh, nagyon köszönöm majd ha lesz új rajz akkor majd megmutatom, csak sajna így suliidőben nem túl sok időm van rá
beküldve: 2010-09-05 11:56:17
(#3262) Kotoko, nagyon tetszenek a rajzaid:) Nagypn szépen rajzolsz ruhákat...Szerintem Profi
Bárcsak én is így tudnék rajzolni:S
Rajzolj még sok szépet=D
(és mutasd is meg nekünk:)
Bárcsak én is így tudnék rajzolni:S
Rajzolj még sok szépet=D
(és mutasd is meg nekünk:)
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
beküldve: 2010-09-04 22:30:10
(#3261) Dehogy sértődök...a kritika mindig jól jön csak örülök neki
Meglesve, és egész jók. Ha lesz egy kis időm kapsz majd kritikát is (ha nem sértődsz meg)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Dropbox
Regisztrálós, de ingyenes és ha jól emlékszem 2, vagy talán 3 GB alap tárhely, új arcok meghívásával pedig akár 8-at is el lehet érni (régen ez 3 volt). Ha a fenti linket használod, mindketten kapunk eksztra 250 megabájtot, ennyi biztos.
Regisztrálós, de ingyenes és ha jól emlékszem 2, vagy talán 3 GB alap tárhely, új arcok meghívásával pedig akár 8-at is el lehet érni (régen ez 3 volt). Ha a fenti linket használod, mindketten kapunk eksztra 250 megabájtot, ennyi biztos.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-04 17:16:18
beküldve: 2010-09-04 15:22:41
(#3258) kis pihi után rajzokat szeretnék feltölteni, de valami baj van a kepfeltoltes.hu-n, nektek is?