Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-07-12 09:56:47
(#3212) Ez tényleg Sailor Moon :)
[Link]
[Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
A mangában csak az nem tetszett, hogy sok képen a szemben a csúcsfény naygon nagy és szinte az egész szemet eltakarja.
Shoujo szindróma ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Nagyon jó lett!
Grat! Évek óta nem vettem AS-t, de most megvettem...
2:59-nél az a maszkos alak nagyon király lett, a végén olyan harry potter-es hangulata van a zene is meg minden.
A mangában csak az nem tetszett, hogy sok képen a szemben a csúcsfény nagyon nagy és szinte az egész szemet eltakarja.
Grat! Évek óta nem vettem AS-t, de most megvettem...
2:59-nél az a maszkos alak nagyon király lett, a végén olyan harry potter-es hangulata van a zene is meg minden.
A mangában csak az nem tetszett, hogy sok képen a szemben a csúcsfény nagyon nagy és szinte az egész szemet eltakarja.
Szerk: Dan 2010-07-10 23:27:33
Amikor kevés fény vetül rájuk , olyanok lesznek mintha foszforeszkálnának. >< ^^
és ha már ez úgyis ez egy rajzolós fórum valaki elárulná nekem , hogy amikor elforgatom a képet amit szerkeszteni akarok a ps-ben akkor miért nem forgatódik el magában miért marad az elforgatatlan kép kerertében?! egy órája ezzel szerencsétlenekedek , valószínűleg genetikailag képtelen vagyok a számítógépes cuccok kezelésére..D:<
és ha már ez úgyis ez egy rajzolós fórum valaki elárulná nekem , hogy amikor elforgatom a képet amit szerkeszteni akarok a ps-ben akkor miért nem forgatódik el magában miért marad az elforgatatlan kép kerertében?! egy órája ezzel szerencsétlenekedek , valószínűleg genetikailag képtelen vagyok a számítógépes cuccok kezelésére..D:<
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-07-10 15:22:44
a hátterek gyönyörűek viszont a karakterek világítanak , nem olyan mintha részei lennének a háttérnek és néha gyönyörű az animáció a ruhák a mozgás minden, néha viszont merev ,természet ellenes .
nem mintha én valaha a közelébe tudnék egy ilyen szintnek jutni, már nagyon kíváncsi vagyok , milyen az egész!: D
Köszi! Bár a világítósat nem nagyon értem, melyik részre gondolsz, vagy úgy amblokk?
a hátterek gyönyörűek viszont a karakterek világítanak , nem olyan mintha részei lennének a háttérnek és néha gyönyörű az animáció a ruhák a mozgás minden, néha viszont merev ,természet ellenes .
nem mintha én valaha a közelébe tudnék egy ilyen szintnek jutni, már nagyon kíváncsi vagyok , milyen az egész!: D
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
[QUOTE]Túlzottan hasonlítanak ^^ De egyébként gondolom ezt már jó sokszor el kellett már magyaráznod x)
Igeen! És azért idegesít, mert tényleg alapvetően, egyedül Kasuminak van köze a Sailor Moonhoz, és az is csak kinézetileg - a többinek még kinézetileg sincs semmi köze hozzá Már kiráz a hideg ha meghallom a Sailor Moon kifejezést!
Akkor megnyugodtam, h nem vetted magadra, sztem nagyon szépek a karaktereid, csak az áll hiányzik nekem is
maga a sztoriban sincs semmi magical girl style - átváltozások meg főleg nem
Igen, arról tudok. De nem is a sztorira, csak magukra a karakterekre gondoltam. Túlzottan hasonlítanak ^^ De egyébként gondolom ezt már jó sokszor el kellett már magyaráznod x)
Nem veszem annak, nyugalom.
Lehet hogy van benne valami, nekem ez a kicsit "sailoros" beütés soha sem volt a kedvencem. Tudom, sokaknak túl "sikamlós" és kerekded, álluk sincs sokak szerint szegény karaktereimnek, de még mindig jobb, mint ahogy eddig kinéztek szegénykéim.
Nm ^^
Szerk: Lula 2010-07-09 20:51:19
Köszönöm Fiszi -^^-
Rudi: akkor tessék készíteni egyet.
Ha szabad a kritika: gyönyörűek a hátterek, a ruhák mozgása, lebegése és legtöbb helyen az animáció is.
Viszont az arcok kicsit furák, néhol deformáltnak tűnnek. A mangád is olvastam és sajnos a chibis részek sem jöttek be. De ez az előzővel ellentétben egyéni vélemény, barátnémnak pl. tetszettek.
Ami nagyon zavar, azt megemlítették már a Szerzői kiadványok topikban: a hasonlóságok. Nem tudok elvonatkoztatni se Usagitól, se Ursulától...
Igen, nehéz kövér-gonosz nőt rajzolni, de azért mégis... másnak ment >_>
Ha szabad a kritika: gyönyörűek a hátterek, a ruhák mozgása, lebegése és legtöbb helyen az animáció is.
Viszont az arcok kicsit furák, néhol deformáltnak tűnnek. A mangád is olvastam és sajnos a chibis részek sem jöttek be. De ez az előzővel ellentétben egyéni vélemény, barátnémnak pl. tetszettek.
Ami nagyon zavar, azt megemlítették már a Szerzői kiadványok topikban: a hasonlóságok. Nem tudok elvonatkoztatni se Usagitól, se Ursulától...
Hát az Usagi hasonlósággal egyenlőre nem tudok mit tenni, de sztoriban sehogy sem lesz hasonló a Sailor moonhoz. Sőt jellegben sem lesz az - maga a sztoriban sincs semmi magical girl style - átváltozások meg főleg nem. Kasaumi sem a buta, sírós karakter a sztoriban - olyan nincs is benne!
Külsőre viszont alapvetően így képzeltem el, és próbáltam változtatgatni, de úgy nem tetszett, úgyhogy ígymarad
A deformált arcra meg sztem az lehet a magyarázat, h más az arcelképzelésünk, mert nekem meg a te arcaid tűnnek deformáltnak - ezt megpróbáltam nem támadójellegűen leírni de még így is eléggé úgytűnik - de nem annak szánom!!!!!
Köszönöm a kritikát - tudok tanulni belőle!
Köszönöm Fiszi -^^-
Szerk: Lula 2010-07-09 20:08:00
beküldve: 2010-07-08 13:08:55
(#3202) Kész vagyok egy új videómmal - habár lassan már az "animerajzolás" topikba kéne irogatnom
Remélem tetszik!
[Link]
Remélem tetszik!
[Link]
Jók a színezett skiccek XD
Kommenteltem
Kommenteltem
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-28 12:20:00
(#3200) Kicsit régebbi kép már, egy gyors tollskicc kiszínezve: [Link]
Most valami olyasmivel próbálkozom, ami kifejezi, hogy mennyire szerencsétlennek érzem magam néha, meg hogy mennyire haragszom egyes emberekre...
Majd jelentem, ha lett belőle valami
Most valami olyasmivel próbálkozom, ami kifejezi, hogy mennyire szerencsétlennek érzem magam néha, meg hogy mennyire haragszom egyes emberekre...
Majd jelentem, ha lett belőle valami
Szerk: Lula 2010-06-28 12:20:22
Robin nagyon kis cuki.
Én is rajzolgattam megint.
[Link] > egy új kutyaforma
[Link] > démonhiéna támad
[Link] > idióta képet vágó Samael bácsi és haverja, Sanyesz, aki rászól, hogy miért vág ilyen képet (jól megmondtam, mi?)
[Link] > American McGee's Alice fanart, már biztos többen láttátok, a nyúl és a macska
Én is rajzolgattam megint.
[Link] > egy új kutyaforma
[Link] > démonhiéna támad
[Link] > idióta képet vágó Samael bácsi és haverja, Sanyesz, aki rászól, hogy miért vág ilyen képet (jól megmondtam, mi?)
[Link] > American McGee's Alice fanart, már biztos többen láttátok, a nyúl és a macska
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Köszi! Egyébként a bubik jó helyen vannak? Még tanulnom kell, hova kő tenni!Segítséget elfogadok!!!!KÖCCI!!!
Kiome/SEn Arashi