• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Oldalak: ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... <<>>
beküldve: 2010-07-12 09:56:47
(#3212)
Gilraen
Gilraen
[ Addiktgyanús ]
Ez tényleg Sailor Moon :)
[Link]

"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-07-10 23:17:31
(#3211) Válasz Dan (#3210) üzenetére
Lula
Lula
[ Addiktgyanús ]
A mangában csak az nem tetszett, hogy sok képen a szemben a csúcsfény naygon nagy és szinte az egész szemet eltakarja.

Shoujo szindróma ^^

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-07-10 23:01:12
(#3210) Válasz Rudi (#3202) üzenetére
Dan
Dan
[ Addiktgyanús ]
Nagyon jó lett!
Grat! Évek óta nem vettem AS-t, de most megvettem...
2:59-nél az a maszkos alak nagyon király lett, a végén olyan harry potter-es hangulata van a zene is meg minden.
A mangában csak az nem tetszett, hogy sok képen a szemben a csúcsfény nagyon nagy és szinte az egész szemet eltakarja.

Szerk: Dan 2010-07-10 23:27:33
beküldve: 2010-07-10 15:18:28
(#3209) Válasz Rudi (#3208) üzenetére
Zabpehely
Zabpehely
[ Megszállott ]
Amikor kevés fény vetül rájuk , olyanok lesznek mintha foszforeszkálnának. >< ^^
és ha már ez úgyis ez egy rajzolós fórum valaki elárulná nekem , hogy amikor elforgatom a képet amit szerkeszteni akarok a ps-ben akkor miért nem forgatódik el magában miért marad az elforgatatlan kép kerertében?! egy órája ezzel szerencsétlenekedek , valószínűleg genetikailag képtelen vagyok a számítógépes cuccok kezelésére..D:<

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-07-10 15:22:44
beküldve: 2010-07-10 14:42:47
(#3208) Válasz Zabpehely (#3207) üzenetére
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
[Link]

a hátterek gyönyörűek viszont a karakterek világítanak , nem olyan mintha részei lennének a háttérnek és néha gyönyörű az animáció a ruhák a mozgás minden, néha viszont merev ,természet ellenes .
nem mintha én valaha a közelébe tudnék egy ilyen szintnek jutni, már nagyon kíváncsi vagyok , milyen az egész!: D

Köszi! Bár a világítósat nem nagyon értem, melyik részre gondolsz, vagy úgy amblokk?

beküldve: 2010-07-10 13:54:56
(#3207) Válasz Rudi (#3202) üzenetére
Zabpehely
Zabpehely
[ Megszállott ]
[Link]

a hátterek gyönyörűek viszont a karakterek világítanak , nem olyan mintha részei lennének a háttérnek és néha gyönyörű az animáció a ruhák a mozgás minden, néha viszont merev ,természet ellenes .
nem mintha én valaha a közelébe tudnék egy ilyen szintnek jutni, már nagyon kíváncsi vagyok , milyen az egész!: D

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-07-09 21:07:47
(#3206) Válasz Lula (#3205) üzenetére
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
[QUOTE]Túlzottan hasonlítanak ^^ De egyébként gondolom ezt már jó sokszor el kellett már magyaráznod x)

Igeen! És azért idegesít, mert tényleg alapvetően, egyedül Kasuminak van köze a Sailor Moonhoz, és az is csak kinézetileg - a többinek még kinézetileg sincs semmi köze hozzá Már kiráz a hideg ha meghallom a Sailor Moon kifejezést!

Akkor megnyugodtam, h nem vetted magadra, sztem nagyon szépek a karaktereid, csak az áll hiányzik nekem is

beküldve: 2010-07-09 20:50:45
(#3205) Válasz Rudi (#3204) üzenetére
Lula
Lula
[ Addiktgyanús ]
maga a sztoriban sincs semmi magical girl style - átváltozások meg főleg nem

Igen, arról tudok. De nem is a sztorira, csak magukra a karakterekre gondoltam. Túlzottan hasonlítanak ^^ De egyébként gondolom ezt már jó sokszor el kellett már magyaráznod x)

Nem veszem annak, nyugalom.
Lehet hogy van benne valami, nekem ez a kicsit "sailoros" beütés soha sem volt a kedvencem. Tudom, sokaknak túl "sikamlós" és kerekded, álluk sincs sokak szerint szegény karaktereimnek, de még mindig jobb, mint ahogy eddig kinéztek szegénykéim.

Nm ^^

Szerk: Lula 2010-07-09 20:51:19
beküldve: 2010-07-09 20:42:13
(#3204) Válasz Lula (#3203) üzenetére
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
Köszönöm Fiszi -^^-

Rudi: akkor tessék készíteni egyet.
Ha szabad a kritika: gyönyörűek a hátterek, a ruhák mozgása, lebegése és legtöbb helyen az animáció is.
Viszont az arcok kicsit furák, néhol deformáltnak tűnnek. A mangád is olvastam és sajnos a chibis részek sem jöttek be. De ez az előzővel ellentétben egyéni vélemény, barátnémnak pl. tetszettek.

Ami nagyon zavar, azt megemlítették már a Szerzői kiadványok topikban: a hasonlóságok. Nem tudok elvonatkoztatni se Usagitól, se Ursulától...
Igen, nehéz kövér-gonosz nőt rajzolni, de azért mégis... másnak ment >_>

Hát az Usagi hasonlósággal egyenlőre nem tudok mit tenni, de sztoriban sehogy sem lesz hasonló a Sailor moonhoz. Sőt jellegben sem lesz az - maga a sztoriban sincs semmi magical girl style - átváltozások meg főleg nem. Kasaumi sem a buta, sírós karakter a sztoriban - olyan nincs is benne!
Külsőre viszont alapvetően így képzeltem el, és próbáltam változtatgatni, de úgy nem tetszett, úgyhogy ígymarad

A deformált arcra meg sztem az lehet a magyarázat, h más az arcelképzelésünk, mert nekem meg a te arcaid tűnnek deformáltnak - ezt megpróbáltam nem támadójellegűen leírni de még így is eléggé úgytűnik - de nem annak szánom!!!!!
Köszönöm a kritikát - tudok tanulni belőle!

beküldve: 2010-07-09 20:00:07
(#3203) Válasz Rudi (#3202) üzenetére
Lula
Lula
[ Addiktgyanús ]
Köszönöm Fiszi -^^-

Rudi: akkor tessék készíteni egyet.
Ha szabad a kritika: gyönyörűek a hátterek, a ruhák mozgása, lebegése és legtöbb helyen az animáció is.
Viszont az arcok kicsit furák, néhol deformáltnak tűnnek. A mangád is olvastam és sajnos a chibis részek sem jöttek be. De ez az előzővel ellentétben egyéni vélemény, barátnémnak pl. tetszettek.

Ami nagyon zavar, azt megemlítették már a Szerzői kiadványok topikban: a hasonlóságok. Nem tudok elvonatkoztatni se Usagitól, se Ursulától...
Igen, nehéz kövér-gonosz nőt rajzolni, de azért mégis... másnak ment >_>

Szerk: Lula 2010-07-09 20:08:00
beküldve: 2010-07-08 13:08:55
(#3202)
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
Kész vagyok egy új videómmal - habár lassan már az "animerajzolás" topikba kéne irogatnom

Remélem tetszik!

[Link]

beküldve: 2010-06-29 14:07:44
(#3201) Válasz Lula (#3200) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Jók a színezett skiccek XD
Kommenteltem

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-28 12:20:00
(#3200)
Lula
Lula
[ Addiktgyanús ]
Kicsit régebbi kép már, egy gyors tollskicc kiszínezve: [Link]
Most valami olyasmivel próbálkozom, ami kifejezi, hogy mennyire szerencsétlennek érzem magam néha, meg hogy mennyire haragszom egyes emberekre...
Majd jelentem, ha lett belőle valami

Szerk: Lula 2010-06-28 12:20:22
beküldve: 2010-06-27 13:24:31
(#3199) Válasz Dan (#3196) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Robin nagyon kis cuki.

Én is rajzolgattam megint.
[Link] > egy új kutyaforma
[Link] > démonhiéna támad
[Link] > idióta képet vágó Samael bácsi és haverja, Sanyesz, aki rászól, hogy miért vág ilyen képet (jól megmondtam, mi?)
[Link] > American McGee's Alice fanart, már biztos többen láttátok, a nyúl és a macska

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-24 08:20:06
(#3198) Válasz miyu (#3197) üzenetére
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
Köszi! Egyébként a bubik jó helyen vannak? Még tanulnom kell, hova kő tenni!Segítséget elfogadok!!!!KÖCCI!!!

Kiome/SEn Arashi
Oldalak: ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... <<>>