Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-06-09 10:45:31
(#3181) Isten hozott minden most csatlakozót!!!
Íme egy újabb ötletsor kezdete(vizsgaidőszakban betegen firkálgatva, jaj, maj meghalok, folyik orrom, könnyes szemem..) [Link]
[Link]
Íme egy újabb ötletsor kezdete(vizsgaidőszakban betegen firkálgatva, jaj, maj meghalok, folyik orrom, könnyes szemem..) [Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-06-08 10:44:24
(#3180) Van tippetek, honnan töltsek le Sai-t? Már próbáltam, de nem igazán akar megmutatkozni.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-06-06 19:44:20
(#3179) beküldve: 2010-06-06 19:28:04
(#3178) [Link]
Első antromorf karakterem, úgyhogy úgy nézzétek. Tapasztaltabbaktól a témában szívesen várok kritikát =)
Első antromorf karakterem, úgyhogy úgy nézzétek. Tapasztaltabbaktól a témában szívesen várok kritikát =)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-04 21:49:28
(#3177) [Link] Elkészült az American McGee's Alice fanartom. Meglepően jó lett.
Az a baj a Gimppel, hogy a nyomásérzékenysége bizonyos fokig jobb, de nem vékonyíthatóak el annyira az ecsetvonások, mint PS-ben. Ez lehet az oka, hogy nem sikerül rendes tollat rajzolnod...
(mondjuk én soha nem rajzoltam olyat...)
Az a baj a Gimppel, hogy a nyomásérzékenysége bizonyos fokig jobb, de nem vékonyíthatóak el annyira az ecsetvonások, mint PS-ben. Ez lehet az oka, hogy nem sikerül rendes tollat rajzolnod...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-04 21:51:52
Gratula a 2. helyhez!
Megérdemelt volt, nagyon szépen kidolgoztad.
Postásgyűlölet itt is megvan, Conos helybenrajzolós képeim gyakorta gyűrik be a ládába...
Segítségkérő rovat: alkotott már valaki Gimpben tollas jószágot? Sehogy se haladok vele, a tollak olyanok mintha vizes szőr lenne... és borzasztó.
Valaki?

Postásgyűlölet itt is megvan, Conos helybenrajzolós képeim gyakorta gyűrik be a ládába...
Segítségkérő rovat: alkotott már valaki Gimpben tollas jószágot? Sehogy se haladok vele, a tollak olyanok mintha vizes szőr lenne... és borzasztó.
Valaki?

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-03 15:39:22
beküldve: 2010-05-30 21:46:23
(#3175) "Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
ŐŐő....helló!
Ma díjátadáson voltam a nagycenki Széchenyi kastély múzeumba és 2. helyezett lettem
Ezt rajzoltam:
[Link]az a kujjva postás összehajtotta!!!
De nyertem vele 15000 ft-s alexandra könyv utalványt!!!
megérte az a pár óra rajzolás!
most újra veszek mangákat és képegényeket!!
Ma díjátadáson voltam a nagycenki Széchenyi kastély múzeumba és 2. helyezett lettem

Ezt rajzoltam:

sztem jó lett

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-05-28 20:00:22
(#3173) ŐŐő....helló!
Ezt rajzoltam:
most újra veszek mangákat és képegényeket!!

Ezt rajzoltam:

Szerk: Dan 2010-05-28 20:00:43
beküldve: 2010-05-25 19:46:23
(#3172) Hi!
Íme koprodukciós munkánk Kovaneer kollégával (legalábbis dA-n így hívják:) ami egy Pedobear-Hare+Guu crossover: [Link]
Íme koprodukciós munkánk Kovaneer kollégával (legalábbis dA-n így hívják:) ami egy Pedobear-Hare+Guu crossover: [Link]
A bishi fej szerintem tökéletes már...
Nekem csak annyi bajom vele van vele, hogy:
1. kicsit hosszúnak érzem a karját, az ujjai pedig sutácskák még. De ezen ugye lehet javítani.
2. Lesz valaha színes verzió?

1. kicsit hosszúnak érzem a karját, az ujjai pedig sutácskák még. De ezen ugye lehet javítani.

Nem hiszem, ez ilyen hirtelen jött rajz.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Ismerős...
Alister: hú, tényleg? Már azt hittem, félbehagytad...

Gilraen: nagyon aranyosan sétál a vizsla a zenére...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-24 19:21:31
beküldve: 2010-05-24 18:44:32
(#3169) Köszönöm, igazából amikor ezt csináltam, pont nem ezen kellett volna dolgoznom, hanem a diplomamunkán.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szokás szerint megint ceruzával firkáltam:

A kéz szokás szerint béna, de legalább már arányilag és bishounen fej téren javulok
A kéz szokás szerint béna, de legalább már arányilag és bishounen fej téren javulok

majd teszel fel róla képet ha elkészült?
Upsz link helyett képként raktam be^^"
[Link]
szerintem joo lett bár lehet h a keze téll hosszu egy kicsit de ettől eltekintve szentem naon joo:)
A bishi fej szerintem tökéletes már...

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-05-23 23:12:42