Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Szokás szerint megint ceruzával firkáltam:
A kéz szokás szerint béna, de legalább már arányilag és bishounen fej téren javulok
A kéz szokás szerint béna, de legalább már arányilag és bishounen fej téren javulok
majd teszel fel róla képet ha elkészült?
Upsz link helyett képként raktam be^^"
[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-05-23 21:08:59
(#3165) Fannyx: illustrator, de ha kicsit lentebb görgetnél, látnád =)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-05-23 20:20:42
(#3164) [Link]
ez milyen programmal van szerkesztve?
ez milyen programmal van szerkesztve?
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szokás szerint megint ceruzával firkáltam:
majd teszel fel róla képet ha elkészült?
beküldve: 2010-05-23 18:26:41
(#3162) Szokás szerint megint ceruzával firkáltam:
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én akkor látom ilyen pixelesnek a vonalaimat amikor nagyon beközelítek, [...] De egyébként programfüggő is, hogy mennyire pixeles vonalakat húz.
Hát lényegében sokat nem értek hozzá. Bár ez a program egyáltalán nem változtat a képen ha nagyitok rajta és nincs is vele bajom. Csak mentésnél csinál ilyet belőle...
Crimson Moon: igen, igazad van. Azt mondjuk többször újrarajzoltam mégis elcsúszkált... Na mind1, a következő jobb lesz!
Vagy nem
Muffta: köszi, de ez tökéletes sose lesz Jobb nekem ha maradok a cerkánál meg a radirnál.
Szerk: Zoé 2010-05-23 15:14:19
Sziasztok. :)
Lenne egy kérdésem. Eddig nem szineztem, gépen egyáltalán nem. Kipróbáltam az Illustratort, és az lenne a kérdés, hogy kb a rajznak igy kell kinéznie? Vagy mit rontottam el? Az árnyékolás az biztos nem jó...
Ebből:[Link] lett ez:[Link]
Gilraen: ez nagyon jó lett nekem kevés türelmem lenne hozzá
Lenne egy kérdésem. Eddig nem szineztem, gépen egyáltalán nem. Kipróbáltam az Illustratort, és az lenne a kérdés, hogy kb a rajznak igy kell kinéznie? Vagy mit rontottam el? Az árnyékolás az biztos nem jó...
Szerintem a szája lett egy kicsit életszerűtlen...
Sokat javítana, ha finomítanád a kontúrját.
szerintemis de amugy tökéletes:) ügyes vagy
Szerintem a szája lett egy kicsit életszerűtlen...
Sokat javítana, ha finomítanád a kontúrját.
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-05-23 14:45:54
Én akkor látom ilyen pixelesnek a vonalaimat amikor nagyon beközelítek, hogy egész apró részleteket is meg tudjak rajzolni, de amikor visszazoomolok rendes méretre, nem látszanak a pixeles szélek. Tehát ha lekicsinyítenék egy beszkennelt rajzot kihúzás előtt, aztán húznám csak ki, később nagyban megnézném, ez jönne ki mint a te képeden. De egyébként programfüggő is, hogy mennyire pixeles vonalakat húz. A mangastudión kiakadtam emiatt, nem elég, hogy nem pont a cursor végétől kezdi a vonalat, ahonnan minden más program, még pixeles vonalat is húz (a kész művön ez nem feltűnő, csak munka közben zavaró), míg fotosopnál meg sai-nál ez kevésbé tűnt fel nekem.
Szerk: Andzsinszan 2010-05-23 14:39:18
Köszi. Hát...kicsit tényleg vastagok. Pixeles sztem a mentéstől lett. Bármiben mentem ilyen lesz , a programban nem igy néz ki.
Wakka veheti úgy, h sürgetve van.
(*nem ért hozzá*)
Árnyékolás szinten am is 0-a vagyok.Wakka veheti úgy, h sürgetve van.
beküldve: 2010-05-23 01:12:07
(#3156) Jó(?) hír(?): a fejemben kezd összeállni a képregényem harmadik fejezetének forgatókönyve
Aki látni is akar belőle valamit, az wakkát sürgesse.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem első képnek mindenképp jó
A vonalak kicsit vastagok, pixelesek, de kis gyakorlás és ráérzel majd ^^
Árnyékolásügyben egyetértek, de az sem annyira vészes.
A vonalak kicsit vastagok, pixelesek, de kis gyakorlás és ráérzel majd ^^
Árnyékolásügyben egyetértek, de az sem annyira vészes.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-05-22 19:23:27
(#3154) Sziasztok. :)
Szerk: Zoé 2010-05-22 19:26:41
beküldve: 2010-05-21 10:13:34
(#3153) [Link]
Megint egy animáció
Megint egy animáció
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-19 20:55:45
(#3152) Vicces állatok a halak...
Hát annyira nem mangás stílus, ellenben fanart: [Link]
Ez meg semennyire sem az: [Link]