Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-04-30 19:06:08
(#3106) hurrá, találtam még kettőt, csak még régebbiek :'D
1: és Á. most tudta meg, hogy a rostirón rohadtul nem vízálló(ezért ez a csúnya bőrtónus): [Link]
2: Rukia, bal profil, közeli: [Link]
1: és Á. most tudta meg, hogy a rostirón rohadtul nem vízálló(ezért ez a csúnya bőrtónus): [Link]
2: Rukia, bal profil, közeli: [Link]
Szerk: RozsaA 2010-04-30 19:08:30
RózsaA: Kár érte, próbáld visszaszerezni :_D
igyekszem, hétvégén jönnek át asszem, akkor lekapok mindent, az otoshiana to furiko, és a shore-house mangámat is : D
Nekem is ez az első normálisabb digitális képem.A Gimp csak elsőre tűnik nehéznek, könnyű vele dolgozni
Tábla? Kérlekszépen ez egérrel van... x3
Standaloneról meg azt hiszem megint lesz egy rajz.... xD
Tábla? Kérlekszépen ez egérrel van... x3
Standaloneról meg azt hiszem megint lesz egy rajz.... xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-04-30 09:20:32
beküldve: 2010-04-29 17:35:21
(#3103) csak egy karaktervázlat, ami az avataromon is van, sajnos se több, se erről jobb minőségű képem nincs a gépen,mert nővéremnél van a fényképező :'D [Link]
Wow...itt mindenki annyira profi
muszáj lesz megtanulnom kezelni a gimpet és a tableteeet
Tetszet a linknél a rajzod. A gimp használata nem olyan nehéz én is ezt használom most:)
beküldve: 2010-04-29 16:25:44
(#3101) Untam a régi avataromat, mer', ezért készítettem egy rajzot, hogy legyne miről avatart croppolni. íme: [Link]
Kicsit látszik rajta, hogy két kötetnyi Hellsing manga után készült...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Wow...itt mindenki annyira profi
muszáj lesz megtanulnom kezelni a gimpet és a tableteeet
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2010-04-29 16:11:43
A kisérettségi hetére még 3 doga, ebből 2 tz egy nap, egymás utáni órákban, köztük 10 perces szünettel lesz...nem normááálisaak
Nem tudom hogy fogom addig kibírni rajzolás nélkül...hát sehogy XD. A füzeteim egytől-egyig mangának hatnak annyi bennük a firka...XD Pedig figyelek és rendesen jegyzetelek is! XD
Nem tudom hogy fogom addig kibírni rajzolás nélkül...hát sehogy XD. A füzeteim egytől-egyig mangának hatnak annyi bennük a firka...XD Pedig figyelek és rendesen jegyzetelek is! XD
Valami hasonló van nálunk is. Kétnaponta próbavizsga és már két hete minden napra jut egy témazáró
Engem nem szokott érdekelni, tételírás közben is firkálok.
És én is figyelek... xD
Hogy valami rajzosat is mondjak: nekikezdtem egy tesztmangának, egész jól haladt egészen próbavizsgáig, azóta nem tudom folytatni.
És egy WIP kép, épp ezen dolgozom: [Link]
Köszönjetek szépen "Jószágnak"~ <3
Szerk: Lula 2010-04-29 14:20:43
Feladom a bátorításod, mert látom nincs értelme x)
Remélem az oldalad gyakran frissül majd, lehet képeket nézegetni és majd válaszolsz az esetleges kommentjeimre~
A matek kisérettségihez hajrá, légy ügyesebb, mint én voltam ^^;
Remélem az oldalad gyakran frissül majd, lehet képeket nézegetni és majd válaszolsz az esetleges kommentjeimre~
Szió, köszi hogy válaszoltál!^^
Legközelebb májusban frissül a honlap, addigra megcsinek néhány szinezett verziót, elkezdem a törim leírni, megformázni a karaktereket...két hét múlva. Bezony, olyan kegyetlenek a tanarak (nem, nem tanárok, tanarak...mint a szamarak XD). A kisérettségi hetére még 3 doga, ebből 2 tz egy nap, egymás utáni órákban, köztük 10 perces szünettel lesz...nem normááálisaak
beküldve: 2010-04-28 14:43:34
(#3097) Mostanában neki kezdtem végre valahára az én képregényemnek is. Mostanában elég sok időm van és hát miét is ne rajzolhatnám meg amire is gondolok éppen.
Igaz a szöveg részt még nem tettem oda, azt majd később.
[Link]
Igaz a szöveg részt még nem tettem oda, azt majd később.
[Link]
Feladom a bátorításod, mert látom nincs értelme x)
Szerk: Lula 2010-04-28 11:42:31
beküldve: 2010-04-27 20:14:38
(#3095) Hali mindenkinek és elnézést a zavarásért!
Mivel gyáva és igen kezdetleges amatőr nyúl vagyok, nem merek felmenni DA-re (max csak nyáron vmikor ^^').
Így létrehoztam a kis oldalamat:
[Link]
Ide töltögetem fel a rajzaimat ha néhanapján sikerül egy-egy jobbfajta.
Mai friss: Lásd bejegyzések teteje, plusz "Best Of^^" albumból a legújabb képek a jobb szélen (amik álló pozícióban vannak és 04.27. a dátumozásuk)! ^^
Nagyon szigorú és lesújtó kritikát nem igazén kérnék, mert nagyon befolyásolna (tapasztalat...><) és így is "magamtól" meggondolom többször is h mi a fenének rajzolok ennyit ha nem megy (pedig lehet h szeretem, mert miért csinálnék olyasmit szinte hivatásképpen, amit nem szeretek? )...
Na mindegy, mostmár megnyílt az oldal és várja látogatóit sok-sok szeretettel, valamint néhány művel illetve egy Első Gimpes Rajzzal!
Történetek, szereplővázlatok, előzetesek májusban (a matek kisérettségi és mindenféle szirszaros TZ után... )
Minden Jót Mindenkinek: Ewy-chan^^
Mivel gyáva és igen kezdetleges amatőr nyúl vagyok, nem merek felmenni DA-re (max csak nyáron vmikor ^^').
Így létrehoztam a kis oldalamat:
[Link]
Ide töltögetem fel a rajzaimat ha néhanapján sikerül egy-egy jobbfajta.
Mai friss: Lásd bejegyzések teteje, plusz "Best Of^^" albumból a legújabb képek a jobb szélen (amik álló pozícióban vannak és 04.27. a dátumozásuk)! ^^
Nagyon szigorú és lesújtó kritikát nem igazén kérnék, mert nagyon befolyásolna (tapasztalat...><) és így is "magamtól" meggondolom többször is h mi a fenének rajzolok ennyit ha nem megy (pedig lehet h szeretem, mert miért csinálnék olyasmit szinte hivatásképpen, amit nem szeretek? )...
Na mindegy, mostmár megnyílt az oldal és várja látogatóit sok-sok szeretettel, valamint néhány művel illetve egy Első Gimpes Rajzzal!
Történetek, szereplővázlatok, előzetesek májusban (a matek kisérettségi és mindenféle szirszaros TZ után... )
Minden Jót Mindenkinek: Ewy-chan^^
Szerk: Ewy-chan 2010-04-27 20:20:22
beküldve: 2010-04-24 11:08:01
(#3094) Ajaj, mindenesetre hajrá!
Köszi, lesz ahogy lesz
Deviszont!!!
Csak a szokásos kis reklámfilmecske (ami már elvárás is tőlem) ezúttal a képregényemhez - lesz egy hosszabb rajzfilm hozzá még a megjelenése előtt, de addigis gondoltam, h bemelegítek :P
Íme:
[Link]
Remélem tetszik! :)