Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Neki annyira nem volt vicces 2órán keresztül győzködni, hogy üljek be a székbe... x)
Mondjuk ő különleges fogorvos volt. Elvégezte a Képzőművészeti grafikus szakát, nagyon jó képei voltak/vannak, de mivel nem tudott megélni belőle fogorvosnak állt.
Mondjuk ő különleges fogorvos volt. Elvégezte a Képzőművészeti grafikus szakát, nagyon jó képei voltak/vannak, de mivel nem tudott megélni belőle fogorvosnak állt.
Látom a jövőm
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
HA-HA-HA!!!
Ez oltári sztori!
Ez nagyon poén, de tényleg! XD
Ez oltári sztori!
Ez nagyon poén, de tényleg! XD
Nekem aztán nincs okom panaszkodni. mind a két szülőm fogorvos, én is elmondhatom, hogy a szénkészletemet a fogorvosomtól kaptam! XD
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-03-25 21:19:24
(#3059) Én a szénkészletemet a fogorvosomtól kaptam kiskoromban, mert engedtem hogy kihúzza a fogam xD
Nekem könnyebb grafittal, nem annyira macerás, mint a szén. Annyira nem is tudom elmaszatolni és még ki is tudom radírozni/ szedni a ruhámból
Majd legközelebb is kunyizok és próbálkozom ^^
Nekem könnyebb grafittal, nem annyira macerás, mint a szén. Annyira nem is tudom elmaszatolni és még ki is tudom radírozni/ szedni a ruhámból
Majd legközelebb is kunyizok és próbálkozom ^^
Köszi!
Ajánlom, hogy rajzolj vele...
Én a rajzszakkörön fogtam először a kezemben, aztán végképp beleszerettem!
Sokkal könnyebb fényeket kialakítani, mint grafittal... -.-"
Ajánlom, hogy rajzolj vele...
Én a rajzszakkörön fogtam először a kezemben, aztán végképp beleszerettem!
Sokkal könnyebb fényeket kialakítani, mint grafittal... -.-"
azt amúgy is megutáltam, a rotring túl vékony, a cerkának meg folyton kitörik a hegye...
Szerintem az első is nagyon jó!
Én legutóbb szénnel valami mátrixszerűséget rajzoltam 5.-ben , rajztanárnak sikeresen azóta sem adtam vissza , úgyhogy van egy csomag szenem^^" (amit a macska egyszer szét is játszott , és felkellet mosni utána .... )
Én legutóbb szénnel valami mátrixszerűséget rajzoltam 5.-ben , rajztanárnak sikeresen azóta sem adtam vissza , úgyhogy van egy csomag szenem^^" (amit a macska egyszer szét is játszott , és felkellet mosni utána .... )
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
A második nagyon tetszik, szépek a fények :3
Utálom a szenet, kiskoromban találkoztam vele először és nem barátkoztunk össze túlzottan ^^;
Nemrég viszont kaptam kölcsön Necrotól Pitt krétát (ami hasonló mint a szén) és egész jó dolgokat hoztam vele össze, szóval lehet hogy próbálom megjavítani a rossz viszonyt
Utálom a szenet, kiskoromban találkoztam vele először és nem barátkoztunk össze túlzottan ^^;
Nemrég viszont kaptam kölcsön Necrotól Pitt krétát (ami hasonló mint a szén) és egész jó dolgokat hoztam vele össze, szóval lehet hogy próbálom megjavítani a rossz viszonyt
beküldve: 2010-03-24 18:05:16
(#3055) amm vissza az anyagokhoz:
Én a szénre vagyok most nagyon rákattanva...
Nagyon könnyű vele tónusozni és a fényeket vissza lehet szedni a pasztillával, az ujjaddal, vagy egy ronggyal.
Csak hogy mutassak is valamit:
egy nem annyira jó szénrajz:[Link]
és egy jobb kicsvel jobb:[Link]
Én a szénre vagyok most nagyon rákattanva...
Nagyon könnyű vele tónusozni és a fényeket vissza lehet szedni a pasztillával, az ujjaddal, vagy egy ronggyal.
Csak hogy mutassak is valamit:
egy nem annyira jó szénrajz:[Link]
és egy jobb kicsvel jobb:[Link]
Szerk: Crimson Moon 2010-03-24 18:23:45
beküldve: 2010-03-22 22:36:56
(#3054) Gilraen: Azt kell mondjam mindkettő lehet. Nekem általában PS szokta csinálni a balhét. Ajánlok frissítést/ reinstallt/ aktivizálást. Ha akkor is csinálja, akkor lehet, hogy a tabletben van a hiba.
Kis újdonság: [Link]
Újra kezdenek előjönni a WoWos rajzaim
Kis újdonság: [Link]
Újra kezdenek előjönni a WoWos rajzaim
Szerk: Lula 2010-03-22 22:37:34
Sziasztok!
Lécci segitsetek!
Hogyan kell és milyen programmal számitógépes manga figurát késziteni??
Előre is kösziha segitetek!
Lécci segitsetek!
Hogyan kell és milyen programmal számitógépes manga figurát késziteni??
Előre is kösziha segitetek!
Én csak egyet tudok:
a készits mangát manga clip art könyvben van egy mellékelt cd, ami 30 napos ugyan, de el tudod menteni róla a cuccokat.
A könyvben le is van írva minden.[Link]
Nekem van egy ilyen könyvem. A cd-t még nem használtam, azaz teljesen jó. Ha kéne, én el tudnám adni neked olcsóbban. ^^"
És mennyiért tudnád eladni??
4000-ért vettem, de 2500-ért már vihetnéd is!
beküldve: 2010-03-22 10:19:51
(#3052) (Ledobott ez a szemét, tehát újraírom) Hátha tudtok segíteni. Sokszor használok digitális rajztáblát Photoshop kombóval. Az utóbbi időben egyre gyakrabban veszem észre, hogy nem húz görbét, csak egyenest, nem tudom az ecset tulajdonságait beállítani. Melyik romlott el?
[Link]
Egy fanart, de most semmi manga stílus. Az utóbbi időben nem igazán megy.
[Link]
Egy fanart, de most semmi manga stílus. Az utóbbi időben nem igazán megy.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-03-22 10:12:47
(#3051) Wow.. menő lett az avád drága :o
milyen programokkal lehet ilyen rajzokat csinálni?(rajz,szinezés stb...)
Photoshop, Gimp, stb..különböző grafikus programok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Értem, köszönöm a segítséget
Majd próbálok keresni hasonlóakat. Általában DA-ról szedek referenciákat, de talán ezek, amiket ajánlottál, többet tudnak majd segíteni. Az élekkel, fogással szerencsére nem kell sokat vesződnöm, a bárd elég nagy darab az ilyenekhez x)
Kid, milyen rajzokra gondolsz?
Majd próbálok keresni hasonlóakat. Általában DA-ról szedek referenciákat, de talán ezek, amiket ajánlottál, többet tudnak majd segíteni. Az élekkel, fogással szerencsére nem kell sokat vesződnöm, a bárd elég nagy darab az ilyenekhez x)
Kid, milyen rajzokra gondolsz?
Szerk: Lula 2010-03-21 22:43:16
Én hagyományörző oldalak eseményfotóit szoktam nézegetni (ahol felnőtt emberek vikingnek öltözve katonásat játszanak:), ill. harcművészeti oldalakon formagyakorlatok képeit. Bár ezeket óvatosan kell kezelni, mert a valóságban egy kardcsapáshoz nem kell féllábon állni kitekert pózban. Arra érdemes figyelni, hogy nem minden fegyvert ugyanúgy fognak, hárítanak stb., a kard élének formája jelzi, hogy vágásra vagy inkább szúrásra lett-e kitalálva, a rajzokon ennek megfelelő mozdulatok közben célszerű ábrázolni meg ilyesmik.
beküldve: 2010-03-21 21:54:26
(#3047) milyen programokkal lehet ilyen rajzokat csinálni?(rajz,szinezés stb...)
I am limited copies
Szerk: KanonKunNyappy 2010-03-21 21:55:01