Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-02-17 15:45:14
(#3001) Sztem nagyon jók lettek: Bár az a vidáman ugrándozó csajszika nem valami harcias!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-02-17 09:36:51
(#3000) Én sohasem rajzoltam képregényt, valahogy mindig maradtam a sima rajzoknál T___T
Zabpehely: sokkal jobbak az újak a régebbiekhez képest, sokat fejlődtél. Legjobban a karaktereid szemei tetszenek
Kicsit később majd írok a kedvencekhez kommentet, csak most sietni kell, mert elkések suliból xD
Végül: [Link]
Tegnap reggel nekiálltam harcjelenetekhez pózokat gyakorolni és szerintem egész jók lettek
Zabpehely: sokkal jobbak az újak a régebbiekhez képest, sokat fejlődtél. Legjobban a karaktereid szemei tetszenek
Kicsit később majd írok a kedvencekhez kommentet, csak most sietni kell, mert elkések suliból xD
Végül: [Link]
Tegnap reggel nekiálltam harcjelenetekhez pózokat gyakorolni és szerintem egész jók lettek
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Az én képregényeimben az óvódás jelek voltak a főszereplők , azt viszont tényleg még óvódában csináltam .XD
Ewy:ne tessék ennyire félénknek lenni ,mert az nem segít. és én már láttam dA-n sokkal csúnyábbakat is mint amit Necro belinkelt .
és végre én is töltöttem föl újakat !:[Link]
várom a zépítő kritikát.
Ewy:ne tessék ennyire félénknek lenni ,mert az nem segít. és én már láttam dA-n sokkal csúnyábbakat is mint amit Necro belinkelt .
és végre én is töltöttem föl újakat !:[Link]
várom a zépítő kritikát.
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-02-16 19:01:48
(#2998) [Link]
ezt a képet ma csináltam a suliban a padtársamról...
Ewy:szerintem is jók a rajzaid.
Alister: a képregény történeted 2. fejezetét elküldöd?
ezt a képet ma csináltam a suliban a padtársamról...
Ewy:szerintem is jók a rajzaid.
Alister: a képregény történeted 2. fejezetét elküldöd?
Szerk: Dan 2010-02-16 19:16:01
Akkor képzeljétek el az én 9 évesen készített képregényeimet...még őrizgetem őket, jókat nevetek a sztporin emg a rajzoláson...
Különben is. Ha szeretsz rajzolni, akkor nem lesz*rod, hogy másnak tetszik-e? Feltezsed, mert azt akarod. Másnak semmi köze hozzá. Nyugodtan tessék feltenni.
Szóval nem én vagyok az egyetlen, aki 9 évesen képregényeket készített. Az enyémben kávéscsészék voltak, akik beszéltek, valami 5 fejezet is készült belőle
Sajna az összes az egyik barátnőmnél van, aki (állítása szerint) elvesztette a költözésben :(
Ma már úgy gondolom, hogy nem szabad odaadni ilyen kincseket senkinek :(
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-02-16 16:21:19
(#2996) Akkor képzeljétek el az én 9 évesen készített képregényeimet...még őrizgetem őket, jókat nevetek a sztporin emg a rajzoláson...
Különben is. Ha szeretsz rajzolni, akkor nem lesz*rod, hogy másnak tetszik-e? Feltezsed, mert azt akarod. Másnak semmi köze hozzá. Nyugodtan tessék feltenni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-16 15:27:36
(#2995) Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz! A kritikák főleg ebben a társaságban építő jellegűek és nem bunkóskodók. Nem kell félned attól, hogy leszedjük rólad a keresztvizet. Rám is mondták páran, hogy jól rajzolok, de azt nem mondanám, hogy a régi képeim olyan fenomenálisak lennének. Én ha újra meglátom őket akkor vagy a röhögéstől vagy a szörnyülködéstől készülök ki.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hali!
Döntöttem...még mindig gyáva nyúl vagyok, még mindig nagyon bénának érzem magam, még mindig nem voltam képes csak az egyik törit lejegyezni papírra meg 3 karaktert levázolni, még mindig nem merek felmenni DA-re, és még mindig pánikolok mert annyira profik a mostani képek- ilyeneket sose fogok csinálni! *Igen, sosem bízik magában, és nincs önbizalma sem semmilyen téren.*
Döntöttem...még mindig gyáva nyúl vagyok, még mindig nagyon bénának érzem magam, még mindig nem voltam képes csak az egyik törit lejegyezni papírra meg 3 karaktert levázolni, még mindig nem merek felmenni DA-re, és még mindig pánikolok mert annyira profik a mostani képek- ilyeneket sose fogok csinálni! *Igen, sosem bízik magában, és nincs önbizalma sem semmilyen téren.*
JÉÉÉÉÉÉZUSOM!
Az elsődleges problémád, hogy tanuld meg, hogy a kritika nem az ellenséged... Itt, vagy a DA-on senki nem fog beszólogtani neked rosszindulatú dolgokat, maximum építőjellegű kritikákat fogsz kapni... ami tök természetes és az alapján oda fogsz figyelni azokra a részekre amiket eddig esetleg figyelmen kívül hagytál és így fejlődsz.
Mellesleg megnéztem a képeid és egyáltalán nem is rosszak, úgyhogy nem értem mit hisztizel! Ha szeretsz rajzolni, akkor rajzolj és ha nem akarod megmutatni másoknak akkor ne tedd, de ne jelentsd be!
Nem akartam bántóan fogalmazni, vagy ilyesmi, csak azt szeretném, hogy ne legyél ilyen... önbizalomhiányos! :)
Ja, előzetes vázlat kell.
Jaja. Pontosabban nem kell, csak célszerű. Sokat segít, ha már az elején látod, hogy merre szeretnél menni. Meg nem enged annyira szétesni. Például magamról tudom, hogy soha semmit nem fejeztem még be*, amita) nem írtam meg egy huzamba vagy
b) nem csináltam hozzá vázlatot.
Ebből a szempontból az írás hasonlít a rajzolásra (meg úgy nagyjából minden másra).
*: olyan volt, hogy valamit, amit nem fejeztem be, azt később mégis befejeztem, de akkor az már egy tejesen más történet volt, ami az eredetiből csak motívumokat vett át
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*sóhaj*
Tudod Ewy, én ilyenkor szoktam megverni kedves ismerőseimet a zsiráfos mappámmal és elmondani nekik, hogy a nyavalygást már levédtem a szabadalmi hivatalnál... x)
Nekem sincs túl sok önbizalmam, pedig állítólag jól rajzolok. Ha szeretsz rajzolni, rajzolj és fejlődni fogsz.
Szerintem nem rosszak a rajzaid. A legjobb rajzosok se remekművekkel kezdték, hanem sokat-sokat gyakoroltak.
Az se baj, ha nem bírsz levázolni egy történetet. Én pl. 3 történetbe is belekezdtem
Ne tessék abbahagyni, mert úgyse fog menni (saját tapasztalat )
Tudod Ewy, én ilyenkor szoktam megverni kedves ismerőseimet a zsiráfos mappámmal és elmondani nekik, hogy a nyavalygást már levédtem a szabadalmi hivatalnál... x)
Nekem sincs túl sok önbizalmam, pedig állítólag jól rajzolok. Ha szeretsz rajzolni, rajzolj és fejlődni fogsz.
Szerintem nem rosszak a rajzaid. A legjobb rajzosok se remekművekkel kezdték, hanem sokat-sokat gyakoroltak.
Az se baj, ha nem bírsz levázolni egy történetet. Én pl. 3 történetbe is belekezdtem
(egyik 13, a másik kettő 1 és 0 oldalig jutott)
és azóta is a szekrény mélyén hevernek. Ne tessék abbahagyni, mert úgyse fog menni (saját tapasztalat )
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-02-16 09:42:01
Ewy, nemrosszak ezek, egész jók. Majd még ha komolyabban szeretnél foglalkozni a rajzolással, akkor tónusoznod kell megtanulni, meg ha továbbra is hasonló sílusban szeretnél rajzolni, meg kell ismerkedned a markerekkel.
A te műveid dA-ra vlaók, márcsak azért is, mert mint modntam, csomót fejlődnél.
Amúgy láss csodát, vannak nálad bénábbak:
[Link]
[Link]
De ezt a rajzolót már bannolták szal nincs fent többet...
Marad az eoldalam és kész, majd ha pár és múlva úgy érzem (de úgyse...) talán felmeek...
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-02-15 20:01:16
(#2990) Ewy, nemrosszak ezek, egész jók. Majd még ha komolyabban szeretnél foglalkozni a rajzolással, akkor tónusoznod kell megtanulni, meg ha továbbra is hasonló sílusban szeretnél rajzolni, meg kell ismerkedned a markerekkel.
[Link]
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-15 19:47:20
(#2989) Hali!
Ez az utolsó idegesítő, mérgesítő, felesleges hozzászólásom ebben a témában. Úgyhogy megkönnyebülhettek, nem fogok többet zavarni. ^^''''''
Ja és gondolkodtam rajta h abbahagyom a rajzolást, de egyszerűen nem tudom abbahagyni...
Szóval nyitottam egyetlen aprócska oldalt, ahova majd töltögetek fel lassacskán képeket a műveimről, esetleg fel is írogatom a történeteimt, netalántán még rajzolni is elkezdem őket és azokat a rajzokat is felteszem, hátha valaki néha napján majd odatéved és megnézegeti miket marhulok össze...
Szóval Arigatou Sayonara (vagy iesmi...^^) !
Ewy
És íme az oldal címe (az oldal állandó szerkesztés alatt, lesz majd saját fejléce is valamikor, egyelőre ez van, bocsi) :
[Link]
Bye-bye...
Ez az utolsó idegesítő, mérgesítő, felesleges hozzászólásom ebben a témában. Úgyhogy megkönnyebülhettek, nem fogok többet zavarni. ^^''''''
Ja és gondolkodtam rajta h abbahagyom a rajzolást, de egyszerűen nem tudom abbahagyni...
Szóval nyitottam egyetlen aprócska oldalt, ahova majd töltögetek fel lassacskán képeket a műveimről, esetleg fel is írogatom a történeteimt, netalántán még rajzolni is elkezdem őket és azokat a rajzokat is felteszem, hátha valaki néha napján majd odatéved és megnézegeti miket marhulok össze...
Szóval Arigatou Sayonara (vagy iesmi...^^) !
Ewy
És íme az oldal címe (az oldal állandó szerkesztés alatt, lesz majd saját fejléce is valamikor, egyelőre ez van, bocsi) :
[Link]
Bye-bye...
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2010-02-15 19:48:16
beküldve: 2010-02-14 16:28:17
(#2988) beküldve: 2010-02-14 14:20:45
(#2987) Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu