Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Kípregíny: [Link]
Rate, comment, enjoy.
Rate, comment, enjoy.
Ez rohadt jó
Hogy juthat eszedbe superman egy csík wc-papírról? XD
Te totál zakkant vagy, de az a jó.
Legalább éltet az a tudat, hogy nem csak nekem jutnak eszembe beteg dolgok XDXD
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-03-05 11:19:19
(#3014) beküldve: 2010-02-26 11:28:15
(#3013) Fiszi, remélem hamar visszazökkensz és lehet majd favolni azt a képet :3
Köszönöm Zabpehely
Nem, a lányzó egy driád(szerűség) lenne, szóval azok gyorsan rajzolt őzikefülek.
Köszönöm Zabpehely
Nem, a lányzó egy driád(szerűség) lenne, szóval azok gyorsan rajzolt őzikefülek.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-02-26 11:34:32
Én is mindig a színezéssel rontom el . de legalább újra kezdheted a filctollat már nem lehet eltüntetni.
és megint képek
ez akvarell :[Link]
ez meg régebbi . és elég ronda a színezése:[Link]
és megint képek
ez akvarell :[Link]
ez meg régebbi . és elég ronda a színezése:[Link]
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-02-24 18:19:13
beküldve: 2010-02-22 17:27:11
(#3011) csináltam egy szép vérfarkasos harcjelenetet, erre mi történik? Elrontottam a színezést, és kezdhetem újra.
Vizsgaidőszak óta nem rajzoltam semmit....
Vizsgaidőszak óta nem rajzoltam semmit....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Köszönöm szépen.^^ Igyekszem .
szerintem nagyon jók lettek a harc jelenetek .
Annak a lánynak macska fülei vannak ?
szerintem nagyon jók lettek a harc jelenetek .
Annak a lánynak macska fülei vannak ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Hajrá!
Valahol el kell kezdeni, remélem te nem hagyod majd abba néhány oldal után mint egyesek.
Az uraságról annyit, hogy egész aranyos, engem kicsit rókára emlékeztet. Kíváncsi lennék a színeire, ha nem titok.
A keze annyira nem fura, engem sokkal jobban zavar, hogy nem látom, hogy ő tényleg fiú-e... XD
*fújj én, perverz disznó*
Valahol el kell kezdeni, remélem te nem hagyod majd abba néhány oldal után mint egyesek.
Az uraságról annyit, hogy egész aranyos, engem kicsit rókára emlékeztet. Kíváncsi lennék a színeire, ha nem titok.
A keze annyira nem fura, engem sokkal jobban zavar, hogy nem látom, hogy ő tényleg fiú-e... XD
*fújj én, perverz disznó*
Szerk: Lula 2010-02-18 23:44:10
beküldve: 2010-02-18 20:38:00
(#3008) Ójaj...
Először is köszi mindenkinek aki hozzászólt a kis nyomorult hozzászólásomhoz.
És tudjátok mit? Igazatok van! Az a lényeg hogy mindenkinek a saját műve tetsszen; az, hogy mások se látják annyira borzasztónak már csak másodlagos. XD
Még csak annyit h tényleg el kezdtem feltöltögetni rajzokat arra a kis eoldalamra, talán nyárra fejlődök annyit hogy felmeek DA-re is...mostmár lehetségesnek látom, de előbb kellene oda is "alany" amit felrakok majd...^^
Ja, és elkezdtem rajzolni az első kéregényemet! X3
Igaz, még csak a történet, az első két oldal (bemutató plusz belső borító), valamint a 2 főszereplő (és jellemük) van meg, de ez sztem nem olyan rossz 3 (sulis) nap alatt (a töri 1 hete megvan a fejemben, de eddig nem csintem vele semmit... ). Ebből a főszereplőt feltettem csak sima körvonalakkal kihúzva az oldimra. Tudom, hogy furi a keze, meg még nincs orra rajzolva (mert azzal nem vagyok kibékülve h mien legyen, de majd lesz), de összeségében tetszik. ^^
Bocsi h annyit nyafogtam és/vagy pánikoltam és/agy idegesítettem mindenkit.
És még egyszer köszi. És talizunk nyáron DA-n mert addigra megcsinem a kéregényt! Tuti! X3
*jéé, lett életkedve...XD*
Először is köszi mindenkinek aki hozzászólt a kis nyomorult hozzászólásomhoz.
És tudjátok mit? Igazatok van! Az a lényeg hogy mindenkinek a saját műve tetsszen; az, hogy mások se látják annyira borzasztónak már csak másodlagos. XD
Még csak annyit h tényleg el kezdtem feltöltögetni rajzokat arra a kis eoldalamra, talán nyárra fejlődök annyit hogy felmeek DA-re is...mostmár lehetségesnek látom, de előbb kellene oda is "alany" amit felrakok majd...^^
Ja, és elkezdtem rajzolni az első kéregényemet! X3
Igaz, még csak a történet, az első két oldal (bemutató plusz belső borító), valamint a 2 főszereplő (és jellemük) van meg, de ez sztem nem olyan rossz 3 (sulis) nap alatt (a töri 1 hete megvan a fejemben, de eddig nem csintem vele semmit... ). Ebből a főszereplőt feltettem csak sima körvonalakkal kihúzva az oldimra. Tudom, hogy furi a keze, meg még nincs orra rajzolva (mert azzal nem vagyok kibékülve h mien legyen, de majd lesz), de összeségében tetszik. ^^
Bocsi h annyit nyafogtam és/vagy pánikoltam és/agy idegesítettem mindenkit.
És még egyszer köszi. És talizunk nyáron DA-n mert addigra megcsinem a kéregényt! Tuti! X3
*jéé, lett életkedve...XD*
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-02-18 13:57:35
(#3007) Dan: a korodhoz képest jó lett. Ha kicsit erősebb tónusokat használnál, sokkal könnyebben kivehetők lennének a részletek. De látszik, hogy megdolgoztál vele, csak gratulálni tudok a türelmedhez =)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Te kérted...
- a csontváz a puskával csak hosszú szougerálás után állt össze. Túl periférián van, túl összecsapott, felismerhetetlen. Szerintem hanyagold.
- az alient deréktól lefelé egyszerűen nem tudom összerakni. Hol a lába, meg mik azok a kusza vonalak?
- a farka nem jó helyről indul /már ha az a farka a bal szélen/
- túldimenzionáltad a karját /így képtelen volna behajlítani/
- a legzavaróbb viszont a rácsozott árnyékolás a fején. Vagy sokkal sűrűbben rácsozd /az se jó/. Ezt a fajta felületet, ha tükörsima, akkor éles peremű fényfolttal, ha meg bőrszerű, akkor pontozással alakítsd ki. itt pl elég jól látható, hogy oldható meg a páncél-hatás. Vagy itt
szerk: a képet túl nagyban tetted fel. Ez már a hibákat hozza csak ki.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-02-18 08:53:39
Sztem nagyon jók lettek: Bár az a vidáman ugrándozó csajszika nem valami harcias!
Igaz. Fogjuk rá, hogy épp most ugrándozik el a shadow boltok elől.... XD
beküldve: 2010-02-17 16:06:11
(#3003) beküldve: 2010-02-17 15:52:55
(#3002) Rudinak és Alisternek is igaza van. Nem kell sopánkodni azon, ami nincs, kell csinálni valamit, lehetőleg a lelkesedés után azonnal, hogy kitartson az ötlet, amíg befejezed, és aztán lehet sopánkodni, ha esetleg mégse sikerült. És bármennyire is nem tetszik neked, hidd el, lesz, akinek tetszeni fog.
És a Necro által belinkelt képnél hajjaj mennyivel rosszabbakat is láttam! Körvonalilag hasonló volt, de egy füzetlapra volt firlkálva és le volt fényképezve, elég rossz szögből....
És a Necro által belinkelt képnél hajjaj mennyivel rosszabbakat is láttam! Körvonalilag hasonló volt, de egy füzetlapra volt firlkálva és le volt fényképezve, elég rossz szögből....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.