Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-02-06 14:14:12
(#2971) E heti kínszenvedésem eredménye: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-04 09:19:55
(#2970) Ezért kéne lelőni... De te is szorgalmazni fogod, amint olyan "ötletes" instrukciókat olvasol majd, hogy "perzsoid város" meg "kismillió lángnyelvből álló"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-03 19:08:50
(#2966) Elkezdtem írni a harmadik felvonás nem-storyboard-ját.
Lőjetek le
Lőjetek le
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-03 17:48:42
(#2965) beküldve: 2010-02-02 14:29:07
(#2964) Őszinte leszek! Ez nekem egy kicsit túl össze vissza van ahoz, hogy elkezdjek utána nyomozni. De megpróbálom előkeríteni őket.
Sötétség nélkül nincs fény.
Az ötlet igazán kecsegtető Nauszika, csak az a bökkenő (kövezzetek meg), hogy nem vagyok tag a myvipen. Az IWIW-en igen, meg a haverokon aztán máshol nem. Amúgy Alucardot én is bírom. Úgyhogy maradt az MSN vagy esetleg egy meghívó.
A képregény kampányhoz meg hajrá Kovács néni!
Ha gondolod akk megadhatom az msn címem... írj rám 1 emailt és én visszaírok neked
ja és itt az oldalon am megnézetd a másik 2 művem? (az egyik a fanart,fanficben van a másik meg az avatarosban ja és már van egy 3ik is az meg a soul eater-ben
Szerk: Nauszika 2010-02-02 10:32:34
Őszinte gratula hozzá
És ami a legszebb a dologban, hogy emlékszem az első(?) képregényedre a Saygamira (tuti, rosszul írtam, ne haragudj ><), emlékszem az akkori rajzaidra, és tök jó érzés látni, hogy hová fejlődtél <3
Oh, igen, azt lehet olvasni még valahol, vagy folytattad egyáltalán, mert bizony én szerettem anno olvasgatni, csak később elmaradoztam vele :C
(AS-t pedig nem szokásom venni *smuciggeci*, de lehet, hogy ezúttal kivételt teszek.)
Köszi
Igen a Saigamit még most is rajzolom, szintén feljavult grafikával A honlapomon megtalálod [Link] Valamint dolgozom az egész sztori újrarajzolásán is (valljuk be nagyon ráfér ) amit szerzői kötetként szeretnék publikálni
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2010-02-01 18:48:18
(#2961) Valaki tudna küldeni egy sínskálát, vagy RGB kódokat azokról a színekről, amiket az a stúdió használ, ami a WSJ mangákból csinál animét? /Bocsi, a stúdió nevét elfelejtettem/
Vagy egyáltalán publikusak-e ezek a színkódok...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-02-01 18:55:53
beküldve: 2010-02-01 16:12:10
(#2960) Az ötlet igazán kecsegtető Nauszika, csak az a bökkenő (kövezzetek meg), hogy nem vagyok tag a myvipen. Az IWIW-en igen, meg a haverokon aztán máshol nem. Amúgy Alucardot én is bírom. Úgyhogy maradt az MSN vagy esetleg egy meghívó.
Sötétség nélkül nincs fény.
Válasz Sen17 (#2952) üzenetére :
Sen ezért irigyellek.... én is szeretném ha bekerülne az AS-be a mangám! van egy rakat ....
Akkor írj egy üzit a főszerknek, mintaoldalakkal, sztorival, és kérdezz rá, voltaképp én is ezt csináltam, csak Rouge közvetített
köszi a tippet majd megpróbálom
OGURI : REM MEGKAPTAD AZ E-MAILEM HA NEM AKK SZÓLJ!!!!
Szerk: Nauszika 2010-02-01 11:54:57
De hogy valami topichoz illőt is írjak, itt egy oldal a legújabb one shotomból, ami teljes egészében olvasható az AS mostani, vagyis 19-es számában [Link]
Őszinte gratula hozzá
És ami a legszebb a dologban, hogy emlékszem az első(?) képregényedre a Saygamira (tuti, rosszul írtam, ne haragudj ><), emlékszem az akkori rajzaidra, és tök jó érzés látni, hogy hová fejlődtél <3
Oh, igen, azt lehet olvasni még valahol, vagy folytattad egyáltalán, mert bizony én szerettem anno olvasgatni, csak később elmaradoztam vele :C
(AS-t pedig nem szokásom venni *smuciggeci*, de lehet, hogy ezúttal kivételt teszek.)
Szerk: miyu 2010-01-31 23:11:15
Válasz Sen17 (#2952) üzenetére :
Sen ezért irigyellek.... én is szeretném ha bekerülne az AS-be a mangám! van egy rakat ....
Akkor írj egy üzit a főszerknek, mintaoldalakkal, sztorival, és kérdezz rá, voltaképp én is ezt csináltam, csak Rouge közvetített
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.