Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-19 21:19:41
(#2909) beküldve: 2010-01-19 19:17:39
(#2908) Én most egy hónapja nagyban dolgozok a saját mangámon, (a címe Memento, csak úgy mellesleg...)
Egy vörös és egy albínó csaj a főszereplője, de inkább az albínóéra hajlik a sztori, meg az szebb is lett. ^^"
Nah, de annyit erről, hogy kitaláltam, hogy lesznek ezek a bizonyos "pentagrammások", akik vámpírok...
Úgy gondoltam, esetleg ezek egy kultúra követői, akik annyira rászoktak a vérivásra, hogy úgy hat rájuk, mit egy erős drog...
Egy vörös és egy albínó csaj a főszereplője, de inkább az albínóéra hajlik a sztori, meg az szebb is lett. ^^"
Nah, de annyit erről, hogy kitaláltam, hogy lesznek ezek a bizonyos "pentagrammások", akik vámpírok...
Úgy gondoltam, esetleg ezek egy kultúra követői, akik annyira rászoktak a vérivásra, hogy úgy hat rájuk, mit egy erős drog...
vámpírok... Lehet, hogy ez már egy kicsit snassz...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Utóbbi nagyon tetszik.
(Meg persze szexi, komor fiúkákat, no... De ez alap. )
Annak ellenére is, hogy ott díszeleg egy lőfegyver - amit kard és penge sznobságom miatt rühellek úgy általában.^^"
(Meg persze szexi, komor fiúkákat, no... De ez alap. )
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-19 18:43:42
beküldve: 2010-01-19 18:22:17
(#2906) Alister, elküldöd?
Én ezeket hoztam létre mostanság:
[Link] Némi rajzfilmes stílusban alkotott "cukiság"
[Link] Egy OC, vérzőszájú csaj, az orra szép lett
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én nem szeretem a stabilo filceket....a színesek túlságosan vékonyak ahhoz h színezhess vele.Én Copic filceket használok és szeretek velük rajzolni....
xD a héten megnyertem valmai dínós képregényes versenyt és jegyetnyertem valami "Séta a dinoszauruszokkal"-ra az osztályom nak xD
Én írni szoktam a stabilo tűfilcekkel XD. Ha színezek Akvarellel és színes cerkával teszem , néha tussal vagy temperával .
Dínooo~*.*.
Alkotói válságban vagyok , ezek paintes szerencsétlenségek -.-"[Link][Link]
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-01-19 15:00:45
(#2904) Jut eszembe, megírtam a második fejezetet.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-17 13:34:25
(#2903) Valaki valamikor belinkelte, hogy a naruto-kun rajzpályázatot hirdet. Nem tudom, hogy valaki nevezett-e közületek, de én igen. Mellékesen nem lettem helyezett. Nagy sajnálatomra.
Ezt most miért közöltem?
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-01-13 16:20:33
(#2902) Lula esetleg tudsz valami képet linkelni arról amiről írtál?
Én nem szeretem a stabilo filceket....a színesek túlságosan vékonyak ahhoz h színezhess vele.Én Copic filceket használok és szeretek velük rajzolni....
Alister képregényének hány fejezete van?
xD a héten megnyertem valmai dínós képregényes versenyt és jegyetnyertem valami "Séta a dinoszauruszokkal"-ra az osztályom nak xD 5 évesen nagyon szerettem dínókat rajzolni nem hittem volna h ez még a hasznomra válik xD
Alister képregényének hány fejezete van?
beküldve: 2010-01-12 11:12:39
(#2900) A színesekről nem tudok véleményt mondani, én még egyedül csak a feketét használtam kihúzásra. Azzal nem volt semmi baj, csak gyorsan elhalt a kezeim alatt xD
Most Staedtler-t használok és valamiért jobban tudok vele dolgozni, mint a Stabiloval. Ajánlom mindenkinek ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-01-12 11:18:03
beküldve: 2010-01-11 19:43:15
(#2899) És mi a véleményetek a stabilo filceiről? Mármint azokról, miknek olyan sárga a száruk fehér hosszanti csíkokkal és sokféle színt be lehet szerezni?
Egy újabb karakter...azon gondolkodom mostanában,hogy kellene csinálni egy ilyen szép színes kidolgozgatott mangát...szerintetek géppel érdemes, vagy szabad kézzel???
[Link]
[Link]
Hát, szerintem egyértelműen géppel. Ott beletudsz javítani a dolgokba, az efektekkel pedig rengeteg időt/munkát megspórolsz, nem beszélve arról, hogy a nyomdai vágáshoz az éleket könnyebben tudod igazítani.
Ha viszont ragazkodsz a szabadkézhez, semmiképp se színes ceruzával vagy aquarellel. Inkább a pasztellt javasolnám, vagy a tust, csak ahhoz elég "hárdkórnak" kell lenni, hogy ne kelljen 6 szor sokanyázással újrakezdeni egy lapot.
Vagy a legjobb megoldás az a tűfilcel való sínezés. A copis sok szép színe van, csak az a baj, hogy egy készlet az egy színből és a hozzá tartozó tónusokból áll, tehát elég mélyen a zsebedbe kell nyúlni, ha szépen akarsz műkodni tűfilcekkel színesen.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én valami vámpíros történeten gondolkozok csak nem toom hogy, hogyan kezdjem el
Kezdőthet egy múltbéli eseménnyel például.
Nekem is vámpíros sztorim van, csak abban nem született vámpírok, hanem egy kultúra követői.
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu