![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-12-25 05:06:17
(#2866) ( és majdnem elkezdtem angolul írni a szöveget - kevesebbet kéne angolul fórumoznom *sóhaj* )
Merri Kurisumasu Minna-san!!
Még mindig nagyon jók a rajzaitok!!![](/var/images/emotions/16.png)
Csak így tovább mindenkinek!!
Mostanában én is ( újból ) ceruzát ragadtam ( és egeret is ha CG-ről van szó XD )...Részben mivel múlthét elején meg lett mondva, hogy megyek ismimhez szkennelni - csak rajzaim nem voltak, szóval gyors gyárottam
Ez ma készült, egy 'trap' - tehát FIÚ kara
[Link]
Két Kawashita Mizuki ihlette lányka :
[Link]
Ők pedíg saját karakterek ( balról ) Yuu és Meisa...
[Link]
Ez meg fotó, de rajzokról :
[Link]
Mindegyik rajz csak skicc - egyelőre - de már rajta vagyok a colo-n^^ ( ilyenkor jólesne az ingyen tablet, de hát álmodik a nyomor XD ) Most is épp Pixiá-ban dolgoskodom :
[Link]
A lineart SAI-ban készült és ma próbáltam ki először úgy igazán a Pixia nevű progit - nekem bejön, egyszerű bár nem annyira 'kezelhető' mint a SAI...
Amúgy szokott valaki más is gépen színezni?
És milyen progival? ( hátha kapok vmi jó tippet :P )
Merri Kurisumasu Minna-san!!
![](/var/images/emotions/14.png)
Még mindig nagyon jók a rajzaitok!!
![](/var/images/emotions/16.png)
Csak így tovább mindenkinek!!
Mostanában én is ( újból ) ceruzát ragadtam ( és egeret is ha CG-ről van szó XD )...Részben mivel múlthét elején meg lett mondva, hogy megyek ismimhez szkennelni - csak rajzaim nem voltak, szóval gyors gyárottam
Ez ma készült, egy 'trap' - tehát FIÚ kara
![](/var/images/emotions/16.png)
[Link]
Két Kawashita Mizuki ihlette lányka :
[Link]
Ők pedíg saját karakterek ( balról ) Yuu és Meisa...
[Link]
Ez meg fotó, de rajzokról :
[Link]
Mindegyik rajz csak skicc - egyelőre - de már rajta vagyok a colo-n^^ ( ilyenkor jólesne az ingyen tablet, de hát álmodik a nyomor XD ) Most is épp Pixiá-ban dolgoskodom :
[Link]
A lineart SAI-ban készült és ma próbáltam ki először úgy igazán a Pixia nevű progit - nekem bejön, egyszerű bár nem annyira 'kezelhető' mint a SAI...
![](/var/images/emotions/13.png)
Amúgy szokott valaki más is gépen színezni?
És milyen progival? ( hátha kapok vmi jó tippet :P )
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-12-24 23:57:12
(#2865) Szerintem szép lett.:) Csak mondjuk tényleg nem hasonlitxD De az én fanartjaim is mindig végül ilyenek lesznek hogy eredetire sose hasonlít végül
Amugy szépen rajzolsz szerintemxD
![](/var/images/emotions/20.png)
beküldve: 2009-12-24 22:43:52
(#2864) 1. Mindenkinek Boldog Karácsonyt! :)
2.1
Hú, köszi mindenkinek! Akkor lehet hogy mégsem reménytelen az egész?
Akkor íme, itt van az a (A/5ös méretű) mű (amiről írtam) amit kariajinak készítettem. Illetve, annak egy másolata. Nem is annak, hanem a legelső vázlatnak, mert az eredeti kariajirajzot kérte barinőm...áhh mind1 ^^'
2.2
Mi is a gond vele?
-nem hasonlít Kaname Kuran-ra (igen, ő akaródzik lenni a Vampire Knight-ból^^")
-a haja se olyan
-nincs rajta ruha mert nekem túl bonyolult votl az egyenruhéja vagy mije, ráadásul hátulról rajzolni, így (fél)pucér lett szegényke (a két vonalka a kapockája akart volna lenni^^'''')
-teljesen más mint a legelső vázlat mert ma este rajzoltam meg nem-kockás lapra ezért a szeme kissé jobb, a haja rosszabb lett (ránézés-másolás volt mert sötét volt...)
-a kezet nem kell nézni az saját fantázia hogy valahogy rózsát fogna szegényke (igen, az ott a keze és egy rózsa akar lenni a kezében)
-lehet h elmaszatolódott mert bele sikerült trafálnom az emberek 5%ába, aki balkezes (kétbalkezes pontosabban)
-a haja teteje se olyan mint Kanaméé (mert nem volt a képen amirőkl rajzoltam merthogy nem ismerem az animét csak barinőm őt kérte rajzban jajajajaj^^'''')
Ja, és amikor végeztem vele: ezt meg ki a fene rajzolta? Én ilyet nem tudok... XD
3.
Kivi vagyok véleményekre, esetleg arra is hogy szebb verzióban esetleg felmerészkedjen a Devirantartra (ahova úgyse fog felmenni mert ott úgyis profik vannak) ^^
4.Éééés a linkek!
[Link]
[Link]
2.1
Hú, köszi mindenkinek! Akkor lehet hogy mégsem reménytelen az egész?
![](/var/images/emotions/02.png)
Akkor íme, itt van az a (A/5ös méretű) mű (amiről írtam) amit kariajinak készítettem. Illetve, annak egy másolata. Nem is annak, hanem a legelső vázlatnak, mert az eredeti kariajirajzot kérte barinőm...áhh mind1 ^^'
2.2
Mi is a gond vele?
-nem hasonlít Kaname Kuran-ra (igen, ő akaródzik lenni a Vampire Knight-ból^^")
-a haja se olyan
-nincs rajta ruha mert nekem túl bonyolult votl az egyenruhéja vagy mije, ráadásul hátulról rajzolni, így (fél)pucér lett szegényke (a két vonalka a kapockája akart volna lenni^^'''')
-teljesen más mint a legelső vázlat mert ma este rajzoltam meg nem-kockás lapra ezért a szeme kissé jobb, a haja rosszabb lett (ránézés-másolás volt mert sötét volt...)
-a kezet nem kell nézni az saját fantázia hogy valahogy rózsát fogna szegényke (igen, az ott a keze és egy rózsa akar lenni a kezében)
-lehet h elmaszatolódott mert bele sikerült trafálnom az emberek 5%ába, aki balkezes (kétbalkezes pontosabban)
-a haja teteje se olyan mint Kanaméé (mert nem volt a képen amirőkl rajzoltam merthogy nem ismerem az animét csak barinőm őt kérte rajzban jajajajaj^^'''')
Ja, és amikor végeztem vele: ezt meg ki a fene rajzolta? Én ilyet nem tudok... XD
3.
Kivi vagyok véleményekre, esetleg arra is hogy szebb verzióban esetleg felmerészkedjen a Devirantartra (ahova úgyse fog felmenni mert ott úgyis profik vannak) ^^
4.Éééés a linkek!
[Link]
[Link]
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2009-12-24 22:47:02
beküldve: 2009-12-24 12:11:40
(#2863) beküldve: 2009-12-24 11:26:25
(#2862) Boldog karácsonyt mindnekinek először is!
Ewy, szerintem nyugodtan belinkelheted a képeidet =) Senki sem profiként kezdi és a saját művét midenki máshogy látja. Abbahagyni meg nehogy abbahagyd, mert jobb csak akkor leszel, ha sokat gyakorolsz.
Mellesleg én is készítettem egy új képet, igaz annyira nem karácsonyos de hát ittenem-ittenem [Link]
Ewy, szerintem nyugodtan belinkelheted a képeidet =) Senki sem profiként kezdi és a saját művét midenki máshogy látja. Abbahagyni meg nehogy abbahagyd, mert jobb csak akkor leszel, ha sokat gyakorolsz.
Mellesleg én is készítettem egy új képet, igaz annyira nem karácsonyos de hát ittenem-ittenem [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem harapjuk le a fejed
Nyugodtan feltehetnéd pedig, senki sem bánt, maximum kapnál néhány segítő kritikát
Az egyszer tetszik-egyszer nem pedig teljesen normális, teljesen az ember kedvétől függ. Nekem általában az első néhány napon tetszik, de azalatt felfedezem az összes hibát és már látni se akarom. Bár vannak ritka kivételek, amik máig tetszenek (azt hiszem ebből van négy darab).
Rosszabb napjaimon fordult már elő, hogy tömeges rajzégetést hajtottam végre... de nem ajánlom
Majd elfelejtettem: boldog karácsonyt mindenkinek! :3
Nyugodtan feltehetnéd pedig, senki sem bánt, maximum kapnál néhány segítő kritikát
![](/var/images/emotions/19.png)
Az egyszer tetszik-egyszer nem pedig teljesen normális, teljesen az ember kedvétől függ. Nekem általában az első néhány napon tetszik, de azalatt felfedezem az összes hibát és már látni se akarom. Bár vannak ritka kivételek, amik máig tetszenek (azt hiszem ebből van négy darab).
Rosszabb napjaimon fordult már elő, hogy tömeges rajzégetést hajtottam végre... de nem ajánlom
![](/var/images/emotions/17.png)
Majd elfelejtettem: boldog karácsonyt mindenkinek! :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2009-12-24 10:13:45
Még mindig jobb, mint én, aki mire végre hozzákezdene bármihez, elveszíti minden összegyűjtött potenciált a prodzsekt összedobásához. És még rajzolni sem tudok. Bíztatást meg nem kapsz, mert abban nem vagyok jó, de senki sem fogja letépni a fejed, ha belinkelsz egy képet.. Gondolom.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-12-23 23:14:26
(#2858) Hali mindenki!
Ahogy itt elnéztem a képeket...húúú itt mindenki annyira profi hogy nem is merek feltenni sehova semmien bénaságomat.
Az egy dolog, hogy karácsonyra egy barinőmnek kérésére rajzoltam egy Vampire Knight - Kaname fanartot és tetszett neki de... jajjajjaj *pánikol*
Ez ooolyan izéé hogy néha ránézek egy firkálmányomra h "nem is olyan borzasztó", aztán meg "kukábaveleee/nemakaromlá tniii".
Néha azon gondolkodom hogy abba kellene hagyni a rajzolást, de egyszerűen nem tudom...
Lécci ne karapjátok le a fejem! ^^''''''
Cserébe holnap felteszem valahova és belinkelem Kanamét.
Mindenkinek
Boldog
Animés
-
Mangás
Karácsonyt
Kívánok!
Ahogy itt elnéztem a képeket...húúú itt mindenki annyira profi hogy nem is merek feltenni sehova semmien bénaságomat.
![](/var/images/emotions/10.png)
Az egy dolog, hogy karácsonyra egy barinőmnek kérésére rajzoltam egy Vampire Knight - Kaname fanartot és tetszett neki de... jajjajjaj *pánikol*
![](/var/images/emotions/29.png)
Ez ooolyan izéé hogy néha ránézek egy firkálmányomra h "nem is olyan borzasztó", aztán meg "kukábaveleee/nemakaromlá tniii".
![](/var/images/emotions/15.png)
Néha azon gondolkodom hogy abba kellene hagyni a rajzolást, de egyszerűen nem tudom...
![](/var/images/emotions/01.png)
Lécci ne karapjátok le a fejem! ^^''''''
Cserébe holnap felteszem valahova és belinkelem Kanamét.
Mindenkinek
Boldog
Animés
-
Mangás
Karácsonyt
Kívánok!
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerintem jól döntöttél, hogy a kürtöt választottad.
pedig bnőm azzal az idegtépő flegmaságával , ha csak meglátja a képet megjegyzi : "Szerintem még mindig úgy néz ki. mintha inna..." x.x DE akkor jó , nem néz ki furán.
Fiszi: Vúúúúúú! Szép rusnyák lettek !
![](/var/images/emotions/12.png)
Eris: szépek lettek a grófok .(ha így folytatod csinálhatsz egy artbook-ot csak grófos képekből)
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-12-23 22:37:45
beküldve: 2009-12-23 13:55:47
(#2856) Yoroi: Köszi szépen! Lassan már késztetésem lesz arra, hogy előléptesselek az elsőszámú Gankutsuou rajongómmá!
Hát Fiszi, tudod... Tényleg nem egy szívdöglesztő bombázó a kedves hölgy. Szabályosan frászt lehet tőle kapni.
Hát Fiszi, tudod... Tényleg nem egy szívdöglesztő bombázó a kedves hölgy. Szabályosan frászt lehet tőle kapni.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-12-23 13:02:16
(#2855) [Link] Két rondaságom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Na végre tőled is egy újabb kép.
azta... jó lett XD
Eris: háhááá
dejó^^ szépek
Eris: háhááá
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-12-22 14:11:19
beküldve: 2009-12-22 13:31:46
(#2853) Szerintem jól döntöttél, hogy a kürtöt választottad.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-12-21 14:38:57
(#2852) Na végre tőlem is egy újabb kép ![Link]
Egy kicsit hezitáltam azon , hogy kürt vagy kulacs legyen a kezében .
Egy kicsit hezitáltam azon , hogy kürt vagy kulacs legyen a kezében .
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-12-21 14:39:53