Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Szerintem meg leginkább Chaster a Linkin Park-ból.:O
Bazzeg tényleg X'D
Gravity is a habit that is hard to shake off.
pedig akár csaj is lehetne....szerintem az.
Szerintem meg leginkább Chaster a Linkin Park-ból.:O
Szerk: wakka 2009-12-05 15:58:41
külön-külön, de így jobban néznek ki. meg nekem nincs szkennerem, csak rajzolgatok, aztán ha összegyűlik valamennyi, akkor egy barátnőmnél megcsináljuk.
Szederinda: pedig akár csaj is lehetne....szerintem az.
Szederinda: pedig akár csaj is lehetne....szerintem az.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-04 23:42:50
(#2802) @ Fiszi#1: Importáljuk vérfókákat!
@ Dan: Ez kicsit mangásabb vonal... de a dob az nem igazán jön be...
@ Fiszi#2: Tyű! Köszi! Érdekes így egymás mellett is látni őket (azt hittem, külön-külön szkenneled be őket)
@ Morduk: Mi van a nevekkel?
@ Dan: Ez kicsit mangásabb vonal... de a dob az nem igazán jön be...
@ Fiszi#2: Tyű! Köszi! Érdekes így egymás mellett is látni őket (azt hittem, külön-külön szkenneled be őket)
@ Morduk: Mi van a nevekkel?
Amúgy ha (amikor?) eljutunk addig, majd kiderül, ki miért kapta a nevét.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Belinkelnéd pls mert túlságosan lusta vagyok hogy most megmoccanjak...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Kiome: tök jó, hogy így összehoztál egy ilyen vázlatoldalt (legjobb a kopasz csaj... )
Én figyelemmel kísérem Kiome képregényeit, nagyon szeretem őket olvasgatni, meg hát nézeegetni, mert gyönyörűek. A kopasz pedig nem csaj.
Szerk: Szederinda 2009-12-04 21:40:41
Tyí tyú há! Hát ez kemény..
Alister és Fiszi: Látom hogy egész jó kis karaktereket ötlöttél ki Alister... De a nevek... Nah az a kemény... Jah és gratula Fiszinek a rajzokért...
Alister és Fiszi: Látom hogy egész jó kis karaktereket ötlöttél ki Alister... De a nevek... Nah az a kemény... Jah és gratula Fiszinek a rajzokért...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-04 21:04:18
(#2798) Itt vannak Alister karakterei (4 db) [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-12-04 21:04:28
beküldve: 2009-12-03 20:31:29
(#2797)
Szerk: Dan 2009-12-03 20:31:40
beküldve: 2009-12-03 14:02:39
(#2796) Alister: majd ha elköltöztél a Hideg-tengerhez, akkor megbeszéljük
Kiome: tök jó, hogy így összehoztál egy ilyen vázlatoldalt (legjobb a kopasz csaj... ) . Én nem bírok random rajzolni. Mindig kell valami hátértörténet, különben a kész kép irritál. Egy-két jó képem van, amin random elemek is vannak, és borzasztóan zavarnak. Néha utólag próbálok történetet kerekíteni hozzá, de ez általában nem sikerül.
És igaz, mindenkinek az emberrajzai saját magára hasonlítanak. Én pl. hosszúarcú, tokás embereket szoktam, szétálló hajjal. És az arányokra is igaz, pl. lehet, hogy tetszik Pumbaa dizájnja, de ha megpróbálom lemásolni, rögtön torznak találom.
Kiome: tök jó, hogy így összehoztál egy ilyen vázlatoldalt (legjobb a kopasz csaj... ) . Én nem bírok random rajzolni. Mindig kell valami hátértörténet, különben a kész kép irritál. Egy-két jó képem van, amin random elemek is vannak, és borzasztóan zavarnak. Néha utólag próbálok történetet kerekíteni hozzá, de ez általában nem sikerül.
És igaz, mindenkinek az emberrajzai saját magára hasonlítanak. Én pl. hosszúarcú, tokás embereket szoktam, szétálló hajjal. És az arányokra is igaz, pl. lehet, hogy tetszik Pumbaa dizájnja, de ha megpróbálom lemásolni, rögtön torznak találom.
Remélem nénikédet szereted és pozitív az,hogy hasonlítok rá..
Szeretem őt, és igen pozitív Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-12-03 09:30:41
(#2794) beküldve: 2009-12-02 21:54:09
(#2793) @ Fiszi: Akarok egy saját vérfókát!
@ Kiome: Túlreagálod
@ Kiome: Túlreagálod
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem nénikédet szereted és pozitív az,hogy hasonlítok rá..
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-12-02 22:12:45
PL:(most megláthatol engem szörnyű valómban!!!)
[Link]
Uhhhhgh...anyám! ez tényleg durva, lehet inkább le kellett volna vágnom magam onnan....
Hasonlítasz nénikémre kicsit, de ezt ne rosszként fogd fel Remélem egy nap én is tisztába leszek már az arányokkal mint te*most csodál téged a rajzolásodért, hogy már milyen jól megy*[Link]
Uhhhhgh...anyám! ez tényleg durva, lehet inkább le kellett volna vágnom magam onnan....
És most lehet hülyének nézni
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-12-02 21:43:07