Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Akkor majd nekem átküldheted, bár a citromail per pillanat nem működik....
Én jelenleg sima comicos (olyan képregénystyle-os, feketén árnyékolt színes) színezésre váltottam, ha minden igaz, még ma (pár óra múlva) kész leszek a kissé Hellsinges beütésű fickóval.
Elkészültem vele: [Link] Ijesztő.
Én jelenleg sima comicos (olyan képregénystyle-os, feketén árnyékolt színes) színezésre váltottam, ha minden igaz, még ma (pár óra múlva) kész leszek a kissé Hellsinges beütésű fickóval.
Elkészültem vele: [Link] Ijesztő.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2009-12-15 18:16:24
beküldve: 2009-12-14 10:54:12
(#2834) beküldve: 2009-12-14 10:44:30
(#2833) beküldve: 2009-12-11 21:43:18
(#2832) Na kész a második rész első hat oldalának forgatókönyve bölcs öreggel, lelkes fiatal harcossal, misztikus képesség félig megmagyarázásával (ezt még kibontom később) és egy felfoghatatlanul arrogáns szépfiú felbukkanásával.
Muhahaha, ahogy mondani szokás.
Muhahaha, ahogy mondani szokás.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
virítanék én képregényt,de sajna nekem épkézláb sztorik nem szoktak az eszembe pattanni....
*majdnem megkérdezi, hogy "Tudsz-e (aranyos) (beszélő) nyulakat rajzolni?" de aztán eszébe jut, hogy vannak még elmaradásai mára, így inkább elsunnyog*
Nemszólunkle.
Jól rajzolsz. tetszik ez a kicsit előreugró-hegyesállú-kicsit magasan lévő szemű stílusod. Egy leheletnyit mintha Audrey Kawasaki ugrana be róla - vagy az amarnai stílus...
Amire figyelj az a tér. A Démonsárkány kiterült síkba, pedig nem volna rossz. A moonlight lánykánál meg ha mögüle süt a nap, akkor ritkán süt be az arca elé /na meg szebb is (szerintem) visszfényben / A Fehér Kastélynak nagyon jó hangulata van, bár szerintem a technika egy picit töredezett hozzá. Asherát meg kéretik jobb minőségben feltenni.
Jól rajzolsz. tetszik ez a kicsit előreugró-hegyesállú-kicsit magasan lévő szemű stílusod. Egy leheletnyit mintha Audrey Kawasaki ugrana be róla - vagy az amarnai stílus...
Amire figyelj az a tér. A Démonsárkány kiterült síkba, pedig nem volna rossz. A moonlight lánykánál meg ha mögüle süt a nap, akkor ritkán süt be az arca elé /na meg szebb is (szerintem) visszfényben / A Fehér Kastélynak nagyon jó hangulata van, bár szerintem a technika egy picit töredezett hozzá. Asherát meg kéretik jobb minőségben feltenni.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Hát ha már ez a topic címe, hogy; "Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket" nem ártana valami képregényt virítani, nem? ^˛ ^"
virítanék én képregényt,de sajna nekem épkézláb sztorik nem szoktak az eszembe pattanni....de ha már itt tartunk,ezen hiányosságomat kiküszöbölve, egy ideje elkezdtem csakúgy szórakozásból képregénybe adaptálni Shaekspeare művészúr Szent ivánéji álom c. darabját.-persze a szöveget modernizáltam :) most tartok ott,hogy Puck összekeveri a szerelmi szálakat-sajna elég lassan haladok vele,de ha kész lesz,esküszöm megmutatom nektek! :)
különben köszi a tanácsokat meg a többit!...majd odafigyelek a szájak rajzolására:)
beküldve: 2009-12-10 09:44:10
(#2828) Eszedbe ne jusson elégetni! Akkor inkább küld el nekem.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-12-09 12:46:09
(#2827) Köszönet mindenkinek ^^
Igen Fiszi, tudom, de talán jobb is, ha nem mindenki látja.
Pl. én felrakás óta nem néztem meg a képet, mert nem bírok ránézni.
Edmund bá' édes pofa, de szerintem inkább félork lehetne, mint troll >_>
Alister: várjuk
Kuyuko: Szerintem nagyon szép galéria. Néhány helyen valóban fura a száj, de a szemek rajzolása nekem kifejezetten tetszik :3
Rajzolni én se tudok, csak cukiságokat és olvadozásokat. Meg mindenféle fura hajakat.
Egy random cukiság, Csizmás úr *miaú* [Link]
Igen Fiszi, tudom, de talán jobb is, ha nem mindenki látja.
Pl. én felrakás óta nem néztem meg a képet, mert nem bírok ránézni.
Épp ezért fogom elégetni xD
Edmund bá' édes pofa, de szerintem inkább félork lehetne, mint troll >_>
Alister: várjuk
Kuyuko: Szerintem nagyon szép galéria. Néhány helyen valóban fura a száj, de a szemek rajzolása nekem kifejezetten tetszik :3
Rajzolni én se tudok, csak cukiságokat és olvadozásokat. Meg mindenféle fura hajakat.
Azt hiszem túl sok szakosodott magazint olvastam fodrásznál ><
Egy random cukiság, Csizmás úr *miaú* [Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Ana-chan: szerintem jó lett a rajzod, bár az "I want to be..." szerintem előnyösebb lett volna. Ez a tükrözött megoldás nálam az elején furán hatott, de végülis nagyon meggyőző.
Oh, köszi^^
Én szimmetria mániákus vagyok XD
Nehezen viselem az aszimmetriát - látnál rajzolás közben, amikor bal és jobb szem nem sikerül egyformára előlnézetben XD
Komolyan, azzal szoktam nyugtatni magam, hogy kinagyítom egy mangaka mester alkotását és kifigyelem rajta a hibákat^^U
Komolyan, azzal szoktam nyugtatni magam, hogy kinagyítom egy mangaka mester alkotását és kifigyelem rajta a hibákat^^U
Igazából contest kiírásban is használták a 'to become ~foglalkozás~' szerkezetet Mindegy, értik XD
Nyugi, én is egyébként alkotói válságban vagyok - pontosabban váltott műszakban dolgozom és nincs erőm/időm rajzolni...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-12-08 22:36:38
(#2823) Ana-chan: szerintem jó lett a rajzod, bár az "I want to be..." szerintem előnyösebb lett volna. Ez a tükrözött megoldás nálam az elején furán hatott, de végülis nagyon meggyőző.
Bár' én is tudnék most valamit...de mostanában csak ilyen alkotói válságos gyenge cuccok születnek...x3
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
előre is köszi a kíméletlen kritikákat!
Hát, kíméletlen kritikával nem tudlak kisegíteni, mert sztem egész jó a galériád felhozatala^^
A Moonlight sorozat leányzója, valamint a 'Girl' című rajzod egyből az egyik kedvenc shoujo mangám, a Kimi ni Todoke főszereplőjét, Sawako-t juttatta az eszembe
Nem tudom ismeritek-e, itt egy kép ( nem én csináltam ) róla :
Csak így tovább :)
Mostanában nincs sok időm rajzolgatni, de ma nekiestem a Photoshop-omnak XD Nem valami jó, tudom
[Link]
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Most, hogy szóba került... hol tart a közös projektünk, mester?