MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Belinkelnéd pls mert túlságosan lusta vagyok hogy most megmoccanjak...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Kiome: tök jó, hogy így összehoztál egy ilyen vázlatoldalt (legjobb a kopasz csaj...
)
) Én figyelemmel kísérem Kiome képregényeit, nagyon szeretem őket olvasgatni, meg hát nézeegetni, mert gyönyörűek. A kopasz pedig nem csaj.
Szerk: Szederinda 2009-12-04 21:40:41
Tyí tyú há! Hát ez kemény..
Alister és Fiszi: Látom hogy egész jó kis karaktereket ötlöttél ki Alister... De a nevek... Nah az a kemény... Jah és gratula Fiszinek a rajzokért...
Alister és Fiszi: Látom hogy egész jó kis karaktereket ötlöttél ki Alister... De a nevek... Nah az a kemény... Jah és gratula Fiszinek a rajzokért...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-04 21:04:18
(#2798) Itt vannak Alister karakterei (4 db) [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-12-04 21:04:28
beküldve: 2009-12-03 20:31:29
(#2797)
Szerk: Dan 2009-12-03 20:31:40
beküldve: 2009-12-03 14:02:39
(#2796) Alister: majd ha elköltöztél a Hideg-tengerhez, akkor megbeszéljük
Kiome: tök jó, hogy így összehoztál egy ilyen vázlatoldalt (legjobb a kopasz csaj...
) . Én nem bírok random rajzolni. Mindig kell valami hátértörténet, különben a kész kép irritál. Egy-két jó képem van, amin random elemek is vannak, és borzasztóan zavarnak. Néha utólag próbálok történetet kerekíteni hozzá, de ez általában nem sikerül.
És igaz, mindenkinek az emberrajzai saját magára hasonlítanak. Én pl. hosszúarcú, tokás embereket szoktam, szétálló hajjal. És az arányokra is igaz, pl. lehet, hogy tetszik Pumbaa dizájnja, de ha megpróbálom lemásolni, rögtön torznak találom.
) . Én nem bírok random rajzolni. Mindig kell valami hátértörténet, különben a kész kép irritál. Egy-két jó képem van, amin random elemek is vannak, és borzasztóan zavarnak. Néha utólag próbálok történetet kerekíteni hozzá, de ez általában nem sikerül.És igaz, mindenkinek az emberrajzai saját magára hasonlítanak. Én pl. hosszúarcú, tokás embereket szoktam, szétálló hajjal. És az arányokra is igaz, pl. lehet, hogy tetszik Pumbaa dizájnja, de ha megpróbálom lemásolni, rögtön torznak találom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Remélem nénikédet szereted és pozitív az,hogy hasonlítok rá..
Szeretem őt, és igen pozitív
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-12-03 09:30:41
(#2794) beküldve: 2009-12-02 21:54:09
(#2793) @ Fiszi: Akarok egy saját vérfókát!
@ Kiome: Túlreagálod
@ Kiome: Túlreagálod
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem nénikédet szereted és pozitív az,hogy hasonlítok rá..
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-12-02 22:12:45
PL:(most megláthatol engem szörnyű valómban!!!)
[Link]
Uhhhhgh...anyám! ez tényleg durva, lehet inkább le kellett volna vágnom magam onnan....
Hasonlítasz nénikémre kicsit, de ezt ne rosszként fogd fel[Link]
Uhhhhgh...anyám! ez tényleg durva, lehet inkább le kellett volna vágnom magam onnan....
Remélem egy nap én is tisztába leszek már az arányokkal mint te*most csodál téged a rajzolásodért, hogy már milyen jól megy*És most lehet hülyének nézni
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-12-02 21:43:07
Asszem igen,de ez normális, a stílusod,saját jellegzetességeid akkor sem veszted el,figyeld meg!Minél több stílusban próbálod ki,annál szembetúnőbbek a saját vonásaid!!
Ezt használták régen a Disney studioban, a rajzoló a saját arcának grimaszait ábrázolta, így a karakter rá hasonlított, az agyába rögzült az arány és csak abban tud animálni újra meg újra, ezért felismered,hogy ki mozgatta a figurát..Pl valószínű az készítette Sirkánt aki Mufasat!Azt tartotta szépnek és arányosnak, ezért hasonlít a mozgásuk, vagy Jázmint és Megarát, ha jól emlékszem,vagy Aladint és Tahrant...nézz utánna, érdekes...:)
[Link]

Ezt használták régen a Disney studioban, a rajzoló a saját arcának grimaszait ábrázolta, így a karakter rá hasonlított, az agyába rögzült az arány és csak abban tud animálni újra meg újra, ezért felismered,hogy ki mozgatta a figurát..Pl valószínű az készítette Sirkánt aki Mufasat!Azt tartotta szépnek és arányosnak, ezért hasonlít a mozgásuk, vagy Jázmint és Megarát, ha jól emlékszem,vagy Aladint és Tahrant...nézz utánna, érdekes...:)
[Link]

Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-12-02 21:02:36
beküldve: 2009-12-02 19:24:34
(#2789) Itt a vérfóka: [Link]
Jó a katicaharcos! És Kiome...ez a képregény...telibe pisilni szegény csajt...
És mondja meg valaki: rátok is hatással van az, amit épp olvastok? Érthetőbben: a képregény stílusa, amit épp olvastok, hatással van a rajzaitokra? Mert nekem igen...
Jó a katicaharcos! És Kiome...ez a képregény...telibe pisilni szegény csajt...
És mondja meg valaki: rátok is hatással van az, amit épp olvastok? Érthetőbben: a képregény stílusa, amit épp olvastok, hatással van a rajzaitokra? Mert nekem igen...
Szerk: Fiszi 2009-12-02 20:23:44
beküldve: 2009-12-02 19:21:01
(#2788) Látom sok szép alkotás született mióta nem jártam erre, alig győzöm visszanézegetni
Én is alkottam:
[Link]
Én is alkottam:
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-12-02 17:45:02
(#2787) alister: köszi megjött