Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-01-30 18:48:47
(#2941) beküldve: 2010-01-30 14:44:45
(#2940) Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-01-30 14:45:14
beküldve: 2010-01-28 12:22:30
(#2939) Da-n olyan elképesztően béna paintes és lefényképezett, halvány, ferdén kitépett füzetlapra firkált képek is vannak, hogy semmiképpen sem fogsz kilógni.
Réteges cucc meg...magyar Gimped van?
Na mindegy, itt van pár link: beszkennelt körvonal átlátszóvá tevése [Link]
Színezés [Link]
És akit még érdekelnek különféle tutorialok, itt gyűjtöm őket: [Link] Néhány még nekem is túl extra (pl. élethű farkasszőr), de marha jól néznek ki.
Réteges cucc meg...magyar Gimped van?
Na mindegy, itt van pár link: beszkennelt körvonal átlátszóvá tevése [Link]
Színezés [Link]
És akit még érdekelnek különféle tutorialok, itt gyűjtöm őket: [Link] Néhány még nekem is túl extra (pl. élethű farkasszőr), de marha jól néznek ki.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-28 12:23:56
Azóta, hogy megtudtam fogni a zsírkrétát. Itt egy újabb digitális valami [Link]
Töök jó lett!
De ilyenekre én SOHA nem leszek képes és DA-ról is kilógnék annyira béna vok Mégis hogy töltsek fel bármit is bárhova ha nem tudok rendes kezet, szemet, lábat, arcot, hajat, szájat, testet, színezést, rucigyűrődést és réteges cuccost a Gimpben? Hát sehogy...:((((
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2010-01-27 21:39:41
Azóta, hogy megtudtam fogni a zsírkrétát. Itt egy újabb digitális valami [Link]
Wow! Tök jó lett! Elnézést a fentebbi hozzászólásért hogy ismétlődik, de az IE szarakszott és először mintha nem küldte volna el...
Szerk: Ewy-chan 2010-01-27 21:39:09
Deviantra nyugodtan tegyél bármit. A profi művészektől a 10 évesekig minden szint van fent - semmiképp sem fogsz kilógni.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-27 20:04:18
Persze ez attól is függ mennyit rajzolsz. Én jelenleg 2-3, 3-4 órát naponta.
Jajj, nem így akartam fogalmazni! Manga stílust akarództam kérdezni Hogy azt mióta kezdtétek el. De sebaj. Amúgy a "sima" rajzolást én is elkedztem jó régen, főleg állatokat és - mivel enyhe lómániám volt ^^ - lovakat, de dögivel. Még ma is amikor elugrok kis 5 éves uncsitesókámhoz vidékre, diktálja szépen milyen lovat kér, mekkora, mit csináljon...aztán kiszínezi. XD
Amúgy meg sajna gyáva nyuszkó vagyok, úgyhogy marad egyelőre az eoldalos weblapom ahova majd töltögetek képeket. A DA-ra szerintem sosem lesz elég bátorságom hogy fölrakjak bármit is. Talán, de csak talán ha lesz bármelyik őrült agyszüleményemből egy komplett fejezet vagy valami. A Spyro trilógiát is szívesen lerajzoltam volna mert Spyro-fan is vagyok (Spyro=kis lila sárkány, videójáték szereplő), csakhogy Spyrot sem tudok rajzolni persze.
Oh, szóval meg lehet oldani a szegélyt! Szupeeer!
Hogy manapság mennyit is rajzolok? Ööö...nincs olyan füzetem, amiben ne lenne saját karakter, vagy felvázolt kéz, kar esetleg szemek mert szemet aaazt nem tudok. Legalábbis nem tudom eldönteni mien szem legyen az a tipikus ami minden karakteremnél legyen. Mert ha végignézném a füzeteimet, lenne vagy 20fajta szem biztosan bennük, de egyik se tetszik. Csak a fekete pontszemet tudom normálisan lerajzolniii Szerintem összesen 2 órácskát összefirkálgatok a suliban, plusz még itthol amikor leckét csinálok és hirtelen eszembe jut vmi, akkor azt rögtön lerajzolom. Így járt egyszer régen anno Odüsszeusz és Akhilleusz is. Jajj de kár h nem tudom hol vannak az eredeti rajzok azokból...muszáj előkerítenem majd, haláliak lettek! XD
Azt láttam, hogy ott a fólia, de azt hittem, az csak a táblát magát védi a kopástól vagy ilyesmi....
A Gimpben is ugyanúgy ott a szegély, ha a kitöltés eszközzel beleöntöd a színt a körvonalba, célszerű egy másik rétegen, a körvonal rétegje alatt egy vastag ecsettel színezni.
Hogy mióta rajzolok? Amióta megtanultam ülni. 3 éves korom óta biztos. 8-ban fedeztem föl az árnyékolást...10-ben kezdtem értékelhető képeket csinálni, amiket föl is vállalok...két és fél éve nyomom digitálisan a színezést, 11. vége óta. Másfél éve tanultam meg normálisan embert rajzolni.
A Gimpben is ugyanúgy ott a szegély, ha a kitöltés eszközzel beleöntöd a színt a körvonalba, célszerű egy másik rétegen, a körvonal rétegje alatt egy vastag ecsettel színezni.
Hogy mióta rajzolok? Amióta megtanultam ülni. 3 éves korom óta biztos. 8-ban fedeztem föl az árnyékolást...10-ben kezdtem értékelhető képeket csinálni, amiket föl is vállalok...két és fél éve nyomom digitálisan a színezést, 11. vége óta. Másfél éve tanultam meg normálisan embert rajzolni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-26 13:38:23
(#2933) Azóta, hogy megtudtam fogni a zsírkrétát. Itt egy újabb digitális valami [Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Én mióta az eszemet tudom rajzolgatok...de ez nem jelenti azt,hogy jobb lennék bárkinél is, aki még csak most kezdte el, szóval nyugodtan töltsd fel a képeidek,( én is mertem):)és már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert ennyit tanakodol:Pés mert ennyire bizonytalan vagy....
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-01-25 20:22:32
(#2931) Én amióta először ceruzát fogtam a kezembe, rajzolok. Engem leginkább az motivál hogy elismert grafikus legyek, és az én rajzaimat is úgy nézzék majd, mint mondjuk GENZOMAN-ét, hogy húúú,"tud a gyerek". Bár még addig rengeteget kell fejlődnöm.
nyugodtan rakhatsz fel DA-ra képeket, sőt erősen ajánlom, sőt, ha tehetném kényszerítenélek
Ha hallgatsz az ügyesebb művészekre, és azokat a kritikákat, amiekt megfontoltnak rézel, elfogadod és kijavítod a hibáidat, egy év alatt elég profira feltudod magad tornázni. Persze ez attól is függ mennyit rajzolsz. Én jelenleg 2-3, 3-4 órát naponta.
nyugodtan rakhatsz fel DA-ra képeket, sőt erősen ajánlom, sőt, ha tehetném kényszerítenélek
Na jó, azért nem..xD
Rengeteget lehet fejlődni és tanulni a DA-n.Ha hallgatsz az ügyesebb művészekre, és azokat a kritikákat, amiekt megfontoltnak rézel, elfogadod és kijavítod a hibáidat, egy év alatt elég profira feltudod magad tornázni. Persze ez attól is függ mennyit rajzolsz. Én jelenleg 2-3, 3-4 órát naponta.
Istenem, kopik a tabletem cerkájának a hegye T___T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-01-25 22:05:18
beküldve: 2010-01-25 19:59:57
(#2930) Jaa és még egy kérdés:
Ki hány éve rajzolgat? Mert mindenkinek nézegettem a rajzait és annyira profik vagytok én meg annyira béna...olyan 1 éve kezdtem ez rajzolgatni (akkor még csak chibiket békafejszerűen, nagyon izéék XD , olyan fél éve ha elkezdtem a belinkelthez hasonló komolyabb rajzokat, 3-4 hónapja fanartokat és saját karaktereket rajzolni, portrét pedig karira készítettem először tavaly decemberben).
Jajajajajjj bepánikoltam hogy mivan ha mindenki már ilyenkor rég deviantartozott meg ienek
De én meg nem merek feltölteni képeket oda mert mindenki profibb
De egyszerűen nem tudom abbahagyni a rajzolást...majd lefotózok néhányat füzeteimből amit órán művelek (a fizikafüzet fele rajz XD, angol se semmi *de azért figyel és jegyzetel...és rajzol XD*, azok közül van egy-két egész jó (bishounen-kezdemény angol tk hátulján két oldal között...^^). Már megvan a honlapom váza, vagyis a menüpontok és az oldal címe ahol semmi nincs még fent. De majd lesz. És fejlécet is rajzolok majd midnenképpen! Na ez lesz a kövi küldetés a füzetekben. Találjunk ki fejlécet Ewy mangaoldalára. XD
Szóóóval? Ki hány éve? Rajzol?
(Csak zárójelben megjegyzem: Az aláírásommal ellentétben jelenleg semmi nem motivál semmire... )
Ki hány éve rajzolgat? Mert mindenkinek nézegettem a rajzait és annyira profik vagytok én meg annyira béna...olyan 1 éve kezdtem ez rajzolgatni (akkor még csak chibiket békafejszerűen, nagyon izéék XD , olyan fél éve ha elkezdtem a belinkelthez hasonló komolyabb rajzokat, 3-4 hónapja fanartokat és saját karaktereket rajzolni, portrét pedig karira készítettem először tavaly decemberben).
Jajajajajjj bepánikoltam hogy mivan ha mindenki már ilyenkor rég deviantartozott meg ienek
De én meg nem merek feltölteni képeket oda mert mindenki profibb
De egyszerűen nem tudom abbahagyni a rajzolást...majd lefotózok néhányat füzeteimből amit órán művelek (a fizikafüzet fele rajz XD, angol se semmi *de azért figyel és jegyzetel...és rajzol XD*, azok közül van egy-két egész jó (bishounen-kezdemény angol tk hátulján két oldal között...^^). Már megvan a honlapom váza, vagyis a menüpontok és az oldal címe ahol semmi nincs még fent. De majd lesz. És fejlécet is rajzolok majd midnenképpen! Na ez lesz a kövi küldetés a füzetekben. Találjunk ki fejlécet Ewy mangaoldalára. XD
Szóóóval? Ki hány éve? Rajzol?
(Csak zárójelben megjegyzem: Az aláírásommal ellentétben jelenleg semmi nem motivál semmire... )
Szerk: Ewy-chan 2010-01-25 20:08:50
Sziasztok én rajzolok.
Hűűűha, tökjó Kagome fanart lett! Csak így tovább! :)
beküldve: 2010-01-25 19:19:07
(#2928) Sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt nemjutott időm mostanában CG-zni De végre befejeztem a még hétvégén elkezdett drágaságomat.
[Link]
Egy fikcionális Death metal banda, SuperMega FuckinBrutal Murder névvel.
[Link]
Egy fikcionális Death metal banda, SuperMega FuckinBrutal Murder névvel.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A fólia azért van, hogy betegyük alá a képet... )
I-igen, onnan lehet puskázni úgymond, mert néha nem úgy érzékeli ahogy pontosan van vagy iesmi. AMúgy én se rögötn vettem észre a fóliát csak volt egy kis hely valahol a sarkán h "Jéé, ez meg mire való? Jajdejó, ez az a fóliás változat amiről már írtak itt nekem a fórumon!" :)
És azért lett likas a színezés amit már leírtam, hjogy miután megrajzoltam abban a ****** Paintben a körvonalat, kívül-belül hagyott szépen 1 egész pixelnyi fehér sort amit nem lehetett kiíszínezni csak ha újrarajzoltam a közvonalat amivel így az 2x-3x vastagabb lett mint eredetileg...Ugye ilyen szegélyescuccos nincs pl a Gimpben? Mert belehalok ha mindig újra kell vonalazgatni, örülök ha eccer sikerül ahogy kb akarom...XD