Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-01-31 17:51:21
(#2956) Oguri : köszönöm
bár nem nagyon szoktam publikálni a műveim...mert sztem lehetnének még jobbak is
Eris: művem van még itt amangafanon az avataros és a fanartos offtopicban... am meg myvipen vannak csak fent képeim... ott meg Wolf Gréta ként rám tudsz keresni és még megtudsz pár másik művemet is nézni
ha esetleg úgy gondolod akk majd esetleg megadom az msn címem
am épp most raktam fel pár újabbat
Ja és még valami: azért tűnhet vámpírosnak mert imádok vámpírokat rajzolni
am meg alucard az egyik kedvencem (persze csak amikor jól van megrajzolva:P )
Válasz Sen17 (#2952) üzenetére :
Sen ezért irigyellek....
én is szeretném ha bekerülne az AS-be a mangám!
van egy rakat ....

Eris: művem van még itt amangafanon az avataros és a fanartos offtopicban... am meg myvipen vannak csak fent képeim... ott meg Wolf Gréta ként rám tudsz keresni és még megtudsz pár másik művemet is nézni

Ja és még valami: azért tűnhet vámpírosnak mert imádok vámpírokat rajzolni

Válasz Sen17 (#2952) üzenetére :
Sen ezért irigyellek....

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-31 20:02:43
beküldve: 2010-01-31 17:23:43
(#2955) Szia necrokid
Köszike a bő értékelést, a széna boglya haj , és a lepel az direkt akart olyan lenni, az orr az tényleg elcseszett.
Majd lesz jobb is. (Remélem
)
Köszike a bő értékelést, a széna boglya haj , és a lepel az direkt akart olyan lenni, az orr az tényleg elcseszett.

Majd lesz jobb is. (Remélem

www.inyuashaa.mlap.hu, moonlightlady.mlap.hu
beküldve: 2010-01-31 16:49:03
(#2954) Nauszika! Nagyon királyul néz ki az a kép! Mondjuk ezzel a gonosz arckifejezéssel tisztára Alucardot juttatja eszembe. Nagyon jó. Van valami hely ahol a többi rajzodat is meglehet tekinteni?
Sötétség nélkül nincs fény.
Maga a rajz koncepciója meg összefogottsága nemrossz. Pár hiba:
Az orr kicsit érdekes, és a haj se igazán haj...kicsit olyan szénaboglya érzése van tőle az embernek. A lepel amibe takaródzik, nekem valami nagy vaskos prémszerűség lenne /lehet hogy az is/ de ha könnyű, légies anyagot szerettél volna, akkor szép rajzosan kellett volna tónusozni.
Egyébként abszolút nemrossz, nekem tetszetős.
Az orr kicsit érdekes, és a haj se igazán haj...kicsit olyan szénaboglya érzése van tőle az embernek. A lepel amibe takaródzik, nekem valami nagy vaskos prémszerűség lenne /lehet hogy az is/ de ha könnyű, légies anyagot szerettél volna, akkor szép rajzosan kellett volna tónusozni.
Egyébként abszolút nemrossz, nekem tetszetős.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2010-01-31 20:01:02
olvastam a one shotodat! és jobban tetszett mint amik általában benne szoktak lenni-.-.... am h sikerült berakatnod az AS-be?

Köszi

A bekerülés: egy korábbi számban csináltak velünk(BATár cosplay csapat) interjút és akkor kérdeztem rá Rouge-nál, hogy bárki rajzolhat-e mangát nekik, és végülis az ő ajánlott a főszerknek, pár hónappal ezelőtt. Aztán decemberben írtam én is Pet-netnek, hogy áll-e még a dolog, és állt.

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Moderátor 2010-01-31 20:00:40
Nagyon tetszik. Igazi művész vagy.

Szerk: Moderátor 2010-01-31 20:00:17
beküldve: 2010-01-31 15:37:19
(#2950) Jó pár éve rajzolok de nem sok mindenkivel osztottam meg eddig a rajzaim, mit szóltok hozzá?

beküldve: 2010-01-31 15:01:37
(#2949) Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-01-31 15:02:27
olvastam a one shotodat! és jobban tetszett mint amik általában benne szoktak lenni-.-.... am h sikerült berakatnod az AS-be?

Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:59:58
beküldve: 2010-01-31 12:51:42
(#2947) Fú, ezer éve nem jártam itt, asszem elleszek azzal egy darabig, míg mindent visszaolvasok
De hogy valami topichoz illőt is írjak, itt egy oldal a legújabb one shotomból, ami teljes egészében olvasható az AS mostani, vagyis 19-es számában
[Link]

De hogy valami topichoz illőt is írjak, itt egy oldal a legújabb one shotomból, ami teljes egészében olvasható az AS mostani, vagyis 19-es számában

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2010-01-31 00:07:03
(#2946) Fiszi! ha még akarsz művemet látni van a fanficben is egy meg az avataros akármiben isD: az avatárom
és köszike am

Lementettem az írásodat, és csak most jutott eszembe...
Bocsi!

Semmi baj, bárkivel megeshet, hogy elfelejt ezt-azt. Cserébe részletes kritikát szeretnék

Link Mida két rajzához: 1. és 2.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-30 21:34:27
(#2944) Nauszika: Nagyon szép! Tetszik, hogy ilyen jól ki van dolgozva a környezet, és jó a karakter haja és szemöldöke is.
Mida: Nálam nem működik a link...
Alister: Olyan hülye vagyok! Lementettem az írásodat, és csak most jutott eszembe...
Bocsi!

Mida: Nálam nem működik a link...

Alister: Olyan hülye vagyok! Lementettem az írásodat, és csak most jutott eszembe...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-30 21:08:24
(#2943) Amúgy amellett, hogy egyéb, szintén írás természetű elkötelezettségeim vannak,
és ha nem lennének, akkor is ott lenne a korábbi projektem harmadik része meg a beígért nyulas cucc,
egy jó ideje egy nagyon cool-pozőr cyberpunk történet is motoszkál a fejemben...
Csak ahhoz még szeretnék gyúrni a párbeszédírói képességemre, mert az ugye nagyon kellene hozzá
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-30 21:09:29
beküldve: 2010-01-30 20:51:40
(#2942)