Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-02-12 11:19:57
(#2986) Lula-chan: miért nem néznél ilyen animét?
Mert csunya... T__T*egészséges önbizalom powa*
Mivel élőben úgysem mondtam még szegény Krakenről semmit: úgy egészében tetszik, tényleg kicsit pasztelles hatása van. A szemei talán világíthatnának jobban, a víz egész jó, kivéve a hullámok fehér végét -talán legközelebb próbáld meg átvezetni kicsit. A háttérnél pedig a jobb oldali zöldes(?)szürkét preferálom a másik oldal kékjével szemben ^^;
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-02-12 11:27:27
beküldve: 2010-02-11 19:58:07
(#2985) Ja, előzetes vázlat kell. Bár én nem szoktam körvonal nélkül rajzoni, egy-kettőm ha van úgy, aminél nem látszik, ott is van, csak....álcázza magát.
Na megyek írni, elkezdtem egy sztorit, és ki kell használnom, hogy lendületben vagyok. legépelni meg úgyse fogja senki...
Na megyek írni, elkezdtem egy sztorit, és ki kell használnom, hogy lendületben vagyok. legépelni meg úgyse fogja senki...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Fisi: A vízzel mindig bajban vagyok, majd próbálok kezdeni vele valamit a közeljövőben.
Lineart szerintem se kell festéshez, bár előzetes vázlatot csinálok, amire később ráfestek.
Lineart szerintem se kell festéshez, bár előzetes vázlatot csinálok, amire később ráfestek.
Igen én is úgy értettem, hogy csinálj előtte egyet amire ráfesthetsz.
Akkor viszont próbálj egy kicsit beljebb maradni a vonalakon.
beküldve: 2010-02-11 12:31:30
(#2983) Fisi: A vízzel mindig bajban vagyok, majd próbálok kezdeni vele valamit a közeljövőben.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-11 12:25:03
(#2982) Necrokid: szerintem nem kell lineart. A kraken feje jó, a víz nekem nem tetszik viszont.
Lula-chan: miért nem néznél ilyen animét?
Lula-chan: miért nem néznél ilyen animét?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-11 12:25:37
És egy screenshot próba, de én ilyen animet nem néznék: [Link]
De ariiii!!!!!
necrokid:
Jó elsőnek, de én használnék line artot a helyedben! Úgyis megvan a festett hatás és sokkal összeszedetteb a kép, de azért így is tök jó!
beküldve: 2010-02-10 20:50:07
(#2980) Itt jön a Kráken ~
[Link]
Életem első digitális festménye. Különben tökugyanolyan, mint amilyeneket pasztellel szoktam nyomni.
Profiktól várnék véleményeket.
[Link]
Életem első digitális festménye. Különben tökugyanolyan, mint amilyeneket pasztellel szoktam nyomni.
Profiktól várnék véleményeket.
Bár rengeteg hibájáról tudok, de az tanulópénz..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Cécaaa *o*
*macskabolond opció bekapcsolt*
Tételkidolgozás és tanulás helyett (remélhetően) ideiglenesen áttértem cosplay tervezésre- és készítésre. Rajzolni nem tudok, csak két kidolgozottabb rajzom van a mappában -egyikük befejezésre vár.
Llyr, a romantikus hős ichtyokentaur : [Link]
És egy screenshot próba, de én ilyen animet nem néznék: [Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-02-10 00:59:47
Általában normál fejrajznál igen. De mangarajzolásnál szerintem teljesen rendben van, a normál arányok felrúgása.
Sőt, minél cukibbra rajzolod, annál ortopédabb arányokat kell használnod.
A rajzoknál létfontosságú a túlzás amúgy is, ha igazán kifejező arcot akarsz. Le kell rajzolni, amit a valóságban látsz, aztán kicsit túlozni rajta, mert ami a valóságban egyértelmű, az a képen, ahol csak egy szögből látod, nem biztos, hogy az. Ez a testtartásokra is vonatkozik.
beküldve: 2010-02-08 10:55:47
(#2977) Na jó rég jártam erre!
Mindig is tetszettek a nagyon részletes, kicsit túldíszített képek, úgyhogy most én is csináltam egyet:
[Link]
Valamint macs-kabátban
[Link]
Mindig is tetszettek a nagyon részletes, kicsit túldíszített képek, úgyhogy most én is csináltam egyet:
[Link]
Valamint macs-kabátban
[Link]
Szerk: Rudi 2010-02-08 10:56:05
nagyon tetszik a rajzod, a szemét szépen kidolgoztad, de a szája szerintem kicsit lecsúszott.mert a képeden felezi az orr alja és az alsó ajak közötti távolságot, de harmadolnia kéne.
Általában normál fejrajznál igen. De mangarajzolásnál szerintem teljesen rendben van, a normál arányok felrúgása.
Köszi a kritikát, igyekszem kijavítani
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
nagyon tetszik a rajzod, a szemét szépen kidolgoztad, de a szája szerintem kicsit lecsúszott.mert a képeden felezi az orr alja és az alsó ajak közötti távolságot, de harmadolnia kéne.
beküldve: 2010-02-06 16:14:29
(#2973) órákig güzültem az íróasztal felett, hogy ezt megrajzoljam...[Link]
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-02-06 16:05:40
(#2972) Szerintem a gyűrűs ujja egy kicsit olyan mintha nem is lenne.
Sötétség nélkül nincs fény.