Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Színezés sajnos mindig látszódik és látszódni fog, még nem láttam olyan kedves scannert...
Sajnos csak a gépi utómunkát tudom ajánlani, a körvonalaknál pedig az erősebb ceruza vagy tűfilc a nyerő.
Sajnos csak a gépi utómunkát tudom ajánlani, a körvonalaknál pedig az erősebb ceruza vagy tűfilc a nyerő.
Pfff, hogy én hány évig húztam ki a munkáimat tűfilccel... -.-
Sajna maradtam a 9B-s cerkánál, mert a tűfilccel nem lehet szépen megrajzolni a vékony és a vastag vonalakat... -.-
A grafit meg elkenődik.
Marad a tűfilc XD
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-03-18 19:53:29
(#3030) Színezés sajnos mindig látszódik és látszódni fog, még nem láttam olyan kedves scannert...
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Én speciel ceruzákat használok,főleg színeseket és tűfilcekkel húzom ki a körvonalakat.
Ritkán ráugrok Gimpre vagy PS-re de mivel szegény tabletem még mindig rossz, ezért a CG-im igen lassan készülnek ^^;
A tusról nem tudok nyilatkozni
Ritkán ráugrok Gimpre vagy PS-re de mivel szegény tabletem még mindig rossz, ezért a CG-im igen lassan készülnek ^^;
Ha már szóba került, esetleg meg tudná valaki mondani, hogy mi az istenért csinál úgy, mintha lenyomva tartanám a gombjait, miközben nem is? Kihúztam mellőle az egeret is, hátha az zavarja, de így se javult. Ha esetleg valaki tudja a választ, nagyon megköszönném!
Én is ceruzát használok, azért kérdeztem, hogy valaki tud e tippet adni, hogy ne látszódjon annyira a színezés és erősebbek legyenek a körvonalai.
Ez leginkább azért jó, mert mangát is rajzolok... Ráadásul, ha már 50 oldallal készen vagyok, azért azt meg kéne szerkeszteni valamikor már rendesen...
Kösz Fiszi a tippet, de egérrel nem tudok dolgozni, mert remeg a kezem.
Garfikai táblám meg nincs.
Fuhh, de jól is jönne...
Szerk: Crimson Moon 2010-03-18 16:59:57
Én speciel ceruzákat használok,főleg színeseket és tűfilcekkel húzom ki a körvonalakat.
Ha már szóba került, esetleg meg tudná valaki mondani, hogy mi az istenért csinál úgy, mintha lenyomva tartanám a gombjait, miközben nem is? Kihúztam mellőle az egeret is, hátha az zavarja, de így se javult. Ha esetleg valaki tudja a választ, nagyon megköszönném!
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-03-16 15:56:48
(#3027) Egy újabb kép a vérengző vérfókáról (selkie): [Link]
Ceruzarjzot valóban nehéz jól beszkennelni. Számítógépes tus? Pontosan mire gondolsz ezalatt? Mert gépen elsősorban rajztábla segítségével érdemes rajzolni, de egérrel is lehet, a legtöbb rajzprogramban megtalálható tus eszközzel (aminek a használatát nekem nem sikerült elsajátítani, ezért maradok a kézzel húzott körvonalaim kiszínezésénél...)
Ceruzarjzot valóban nehéz jól beszkennelni. Számítógépes tus? Pontosan mire gondolsz ezalatt? Mert gépen elsősorban rajztábla segítségével érdemes rajzolni, de egérrel is lehet, a legtöbb rajzprogramban megtalálható tus eszközzel (aminek a használatát nekem nem sikerült elsajátítani, ezért maradok a kézzel húzott körvonalaim kiszínezésénél...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-13 15:35:36
(#3026) És azt valaki elárulja, hogy milyen anyagokkal dolgoztok?
Mert én csak ceruzával tudok szépen rajzolni vagy szénnel, de azokat, amikor beszkennelem, szörnyen bénának és amatőrnek mutatja a gépem...
És a számítógépes tusra, aki tud, az adjon tippet, milyen programmal, hogyan, miként lehet, mert ahhoz egy tökmagnyit sem értek... -.-
Mert én csak ceruzával tudok szépen rajzolni vagy szénnel, de azokat, amikor beszkennelem, szörnyen bénának és amatőrnek mutatja a gépem...
És a számítógépes tusra, aki tud, az adjon tippet, milyen programmal, hogyan, miként lehet, mert ahhoz egy tökmagnyit sem értek... -.-
beküldve: 2010-03-11 12:26:30
(#3025) Áh, nem is tudom...Már megszoktam így.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerintem ,úgy is lehet szépeket csinálni !és én már láttam a kihúzásaid , és 1,szerintem egyáltalán nem húzol ki csúnyán 2,van hogy nekem rondábban megmaradnak a mocskok , de egész világos színnel is el lehet fedni . Próbáld meg . mert mind kíváncsiak vagyunk egy kevésbé sötét kompozíciódra ! ^^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-03-09 18:54:53
(#3023) Köszi!
Necro: elárulok egy titkot. Nagyon csúnyák a kézzel húzott körvonalaim, még a legszebbek is koszosak, látszik a radír, a kis firkálások...muszáj sötéttel színezni, hogy eltakaródjon. Meg aztán, milyen hülyén nézne ki, hogy világos az alapszín, van egy kevés árnyék, és ott egy vastag, jól látható körvonal?
Necro: elárulok egy titkot. Nagyon csúnyák a kézzel húzott körvonalaim, még a legszebbek is koszosak, látszik a radír, a kis firkálások...muszáj sötéttel színezni, hogy eltakaródjon. Meg aztán, milyen hülyén nézne ki, hogy világos az alapszín, van egy kevés árnyék, és ott egy vastag, jól látható körvonal?
beküldve: 2010-03-09 11:08:46
(#3022) beküldve: 2010-03-08 21:40:25
(#3021) Fiszi: Imádom a stílusod, ahogy rajzolsz, az árnyékolást, a karaktereket, azt, hogy mennyire szépek a plasztikáik, de egyszer a kedvemért megpróbálnál egy olyan képet ami nem sötét és mondjuk nappal játszódik?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-03-08 18:13:57
(#3020) Én is rég voltam itt, sokáig nem rajzoltam, most meg sok mindent.
Ronda pitbullok [Link] [Link]
Farkas koma (Sanyesz), csak számítógéppel [Link]
Gonosz szemüveges néni [Link]
és Garm harca Vincével, a vérfarkassal [Link]
Ronda pitbullok [Link] [Link]
Farkas koma (Sanyesz), csak számítógéppel [Link]
Gonosz szemüveges néni [Link]
és Garm harca Vincével, a vérfarkassal [Link]
beküldve: 2010-03-08 17:08:31
(#3019) prieceless
xD xD xD xD
xD xD xD xD
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P