Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2010-01-25 16:56:52
(#2926) Upsz! Oké! Akkor ezek szerint valamit nagyon elnéztem. Sorry!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-01-25 16:24:34
(#2925) Mida: a 'Submit Deviation' feliratot keresd, vagy a fejlécben lévő nevedre kattintva, vagy a profilodon, a nevedtől jobbra.
Ewy-chan: jó kis kép, szépek a vonalak, tetszik a haja, bár a színezés néhol "lyukas" Ahhoz képest, hogy ez az első rajztáblás képed...az én vonalaim sokkal csúnyábbak voltak.
(De azóta már tudom, hogy célszerűbb a beszkennelt körvonalaknál maradnom, jobban megy nekem az....
És gyalázat, két és fél éve van rajztáblám, és nem tudtam, hogy a fólia azért van, hogy betegyük alá a képet... )
Ewy-chan: jó kis kép, szépek a vonalak, tetszik a haja, bár a színezés néhol "lyukas" Ahhoz képest, hogy ez az első rajztáblás képed...az én vonalaim sokkal csúnyábbak voltak.
(De azóta már tudom, hogy célszerűbb a beszkennelt körvonalaknál maradnom, jobban megy nekem az....
És gyalázat, két és fél éve van rajztáblám, és nem tudtam, hogy a fólia azért van, hogy betegyük alá a képet... )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-25 15:04:28
(#2924) Nem akartam, hogy albínó legyen, a haja sem teljesen fehér, csak a scanner megette a színeket.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-01-23 23:41:33
(#2923) Hali!
A mai nap egy naaagy mérföldkő az életemben: kaptam egy digitális rajztáblát, egy tabletet! Olyan fóliásat, ami alá beteszem a (kissé lekicsinyített) rajzot és átrajzolom meg persze figyelni kell hogy illeszkedjenek a vonalak. X3
Fantasztikus volt vele rajzolgatni! Már csak azért is, mert eddig esélyem se volt gépen rajzolni, mert jobb kezemmel kezelem az egeret, közben pedig, (már miért is ne, nehogy könnyű dolgom legyen) balkezes vagyok. Azzal írok és rajzolok.
Régebben belinkeltem szegény Talán-Kanamét, most megcsináltam tableten a szegény Egyáltalán-nem-Kaname-még-csa k-nem-is-hasonlít-rá-de-talán -egészen-helyes-After-Kanamét (After Kaname=Kaname után szabadon ^^).
Most este, eddig csináltam (kb 2-2.5 óra alatt? Nem néztem az időt...).
Lehet, hogy máskor nem Paintben csinálom meg, mert színezéskor prííímán kihagyott a körvonaltól egy pixel (!) sornyi fehér szegélyt. De ezt mindehol! Kívül-belül.
Úgyhogy most vagy fél óra azzal ment el hogy javítgassuk szegénykém körvonalát. Még midnig látszik náhol egy-egy fehér pötty...Hajjaj.
Ugye ilyen gond nincs a Photoshopban vagy a Gimpben a réteges-cuccosok miatt? Na mindegy.
Belinkelem alább, véleményekre kivi vagyok, de nagyooon X3, azért szét ne szedjetek, ez volt az első kész tabletes-paintes rajzom. Elég nagy, szóval háttérképnek se rossz, nem mintha bárkinek tetszene hogy háttérképnek be is állítaná...XD
És igen, sikerült megcsinni a kék rózsát és a kezét! X3
Na majd egyszer megtanulom a Photoshopot meg a Gimpet kezeltni, tudni akarom a rétegekeeet meg nem akarok több egypixeles fehér szegélyt szinezéskor! XD
Mindenkinek további jó rajzolgatást-ügyködést!
És íme a link: [Link]
A mai nap egy naaagy mérföldkő az életemben: kaptam egy digitális rajztáblát, egy tabletet! Olyan fóliásat, ami alá beteszem a (kissé lekicsinyített) rajzot és átrajzolom meg persze figyelni kell hogy illeszkedjenek a vonalak. X3
Fantasztikus volt vele rajzolgatni! Már csak azért is, mert eddig esélyem se volt gépen rajzolni, mert jobb kezemmel kezelem az egeret, közben pedig, (már miért is ne, nehogy könnyű dolgom legyen) balkezes vagyok. Azzal írok és rajzolok.
Régebben belinkeltem szegény Talán-Kanamét, most megcsináltam tableten a szegény Egyáltalán-nem-Kaname-még-csa k-nem-is-hasonlít-rá-de-talán -egészen-helyes-After-Kanamét (After Kaname=Kaname után szabadon ^^).
Most este, eddig csináltam (kb 2-2.5 óra alatt? Nem néztem az időt...).
Lehet, hogy máskor nem Paintben csinálom meg, mert színezéskor prííímán kihagyott a körvonaltól egy pixel (!) sornyi fehér szegélyt. De ezt mindehol! Kívül-belül.
Úgyhogy most vagy fél óra azzal ment el hogy javítgassuk szegénykém körvonalát. Még midnig látszik náhol egy-egy fehér pötty...Hajjaj.
Ugye ilyen gond nincs a Photoshopban vagy a Gimpben a réteges-cuccosok miatt? Na mindegy.
Belinkelem alább, véleményekre kivi vagyok, de nagyooon X3, azért szét ne szedjetek, ez volt az első kész tabletes-paintes rajzom. Elég nagy, szóval háttérképnek se rossz, nem mintha bárkinek tetszene hogy háttérképnek be is állítaná...XD
És igen, sikerült megcsinni a kék rózsát és a kezét! X3
Na majd egyszer megtanulom a Photoshopot meg a Gimpet kezeltni, tudni akarom a rétegekeeet meg nem akarok több egypixeles fehér szegélyt szinezéskor! XD
Mindenkinek további jó rajzolgatást-ügyködést!
És íme a link: [Link]
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2010-01-23 23:45:09
beküldve: 2010-01-22 21:49:28
(#2922) Khmm...
Erre a Devianart-ra hogyan lehet feltölteni képeket..?
nem értem...
Erre a Devianart-ra hogyan lehet feltölteni képeket..?
nem értem...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-22 19:10:29
(#2921) Én olyanra színezném a szempilláját mint a haját vagy a haját mint a pilláit. Sztem jobb lenne ha egy színű lenne. Az albínósabb. Így csak fura.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-01-22 14:04:25
(#2920) "Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Gilraen 2010-01-22 14:05:09
beküldve: 2010-01-22 13:16:41
(#2919) Gilje: tetszik ez a pókhaj
Lula-chan: nagy Alice-fan vagyok, a macska meg különösen kedvencem belőle XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-21 20:36:41
(#2918) Nekem sok időm van, ihletem semmi.
Vannak tervek, de nincs elég nagy lapom amire kiférne a rajzom -venni meg mindig elfelejtek.
Mondjuk van egy kis remény új rajzra. Mutatták, bedepültem. Meglátjuk mi lesz az eredmény...
[Link]
És míg el nem felejtem: sok sikert mindenkinek a tervekhez ;)
Vannak tervek, de nincs elég nagy lapom amire kiférne a rajzom -venni meg mindig elfelejtek.
Mondjuk van egy kis remény új rajzra. Mutatták, bedepültem. Meglátjuk mi lesz az eredmény...
[Link]
És míg el nem felejtem: sok sikert mindenkinek a tervekhez ;)
*sikoly* Úristen Fiszi, micsoda sziszás avatárod van neked?!! ~<3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-01-21 21:18:40
beküldve: 2010-01-21 20:25:22
(#2917) én is be akarok szállni a témába
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-21 21:09:32
beküldve: 2010-01-21 20:04:01
(#2916) Én most kezdek belelendülni! Nagy terveim vannak. Elkezdtem életem első képregényét, ami ugyan 3 oldalnál nem lesz több, de legalább képregény! Az Oroszlánkirály egy rövid részlete, Szimbáék találkozása a hiénákkal. Ijesztőre terveztem, elkezdtem, ijesztő lett. Már amennyi megvan.
Aztán terveztem egy-két nagyszabású kompozíciót, jaj, nagyon jó lesz, már rajzoltam hozzá egy szép Garmot....
Aztán terveztem egy-két nagyszabású kompozíciót, jaj, nagyon jó lesz, már rajzoltam hozzá egy szép Garmot....
Én is tervezem, hogy belevetem magamat a rajzolásba, de egyenlőre nincs még időm rá
Háát...
Nekem se nagyon van, de most egy csomó dolgot mínuszoltam az életemből, de hozzáadtam egy rajzszakkört X)
Jó döntés volt.
Csak ajánlani tudnám, hogy iktass be egyet.
Persze ha arra sincs időd, az megint más.
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-01-20 12:41:27
(#2914) beküldve: 2010-01-20 10:34:05
(#2913) Én is tervezem, hogy belevetem magamat a rajzolásba, de egyenlőre nincs még időm rá
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Alister, elküldöd?
El, este el, és a kért szkenneket se felejtettem el, csak a "legközelebbi" gépet birtokló ismerős még vizsgázik.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."