Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Asszem igen,de ez normális, a stílusod,saját jellegzetességeid akkor sem veszted el,figyeld meg!Minél több stílusban próbálod ki,annál szembetúnőbbek a saját vonásaid!!
Ezt használták régen a Disney studioban, a rajzoló a saját arcának grimaszait ábrázolta, így a karakter rá hasonlított, az agyába rögzült az arány és csak abban tud animálni újra meg újra, ezért felismered,hogy ki mozgatta a figurát..Pl valószínű az készítette Sirkánt aki Mufasat!Azt tartotta szépnek és arányosnak, ezért hasonlít a mozgásuk, vagy Jázmint és Megarát, ha jól emlékszem,vagy Aladint és Tahrant...nézz utánna, érdekes...:)
PL:(most megláthatol engem szörnyű valómban!!!)
[Link]
Uhhhhgh...anyám! ez tényleg durva, lehet inkább le kellett volna vágnom magam onnan....
Ezt használták régen a Disney studioban, a rajzoló a saját arcának grimaszait ábrázolta, így a karakter rá hasonlított, az agyába rögzült az arány és csak abban tud animálni újra meg újra, ezért felismered,hogy ki mozgatta a figurát..Pl valószínű az készítette Sirkánt aki Mufasat!Azt tartotta szépnek és arányosnak, ezért hasonlít a mozgásuk, vagy Jázmint és Megarát, ha jól emlékszem,vagy Aladint és Tahrant...nézz utánna, érdekes...:)
PL:(most megláthatol engem szörnyű valómban!!!)
[Link]
Uhhhhgh...anyám! ez tényleg durva, lehet inkább le kellett volna vágnom magam onnan....
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-12-02 21:02:36
beküldve: 2009-12-02 19:24:34
(#2789) Itt a vérfóka: [Link]
Jó a katicaharcos! És Kiome...ez a képregény...telibe pisilni szegény csajt...
És mondja meg valaki: rátok is hatással van az, amit épp olvastok? Érthetőbben: a képregény stílusa, amit épp olvastok, hatással van a rajzaitokra? Mert nekem igen...
Jó a katicaharcos! És Kiome...ez a képregény...telibe pisilni szegény csajt...
És mondja meg valaki: rátok is hatással van az, amit épp olvastok? Érthetőbben: a képregény stílusa, amit épp olvastok, hatással van a rajzaitokra? Mert nekem igen...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-12-02 20:23:44
beküldve: 2009-12-02 19:21:01
(#2788) Látom sok szép alkotás született mióta nem jártam erre, alig győzöm visszanézegetni
Én is alkottam:
[Link]
Én is alkottam:
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-12-02 17:45:02
(#2787) alister: köszi megjött
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
@ Fiszi: Tegnap már továbbgondoltam a sorozat szerkezeti felépítését,
de nem merem elmondani, mert wakka meg fog ölni
Dalolj madárkám...
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:46:31
beküldve: 2009-12-01 14:16:43
(#2784) @ Fiszi: Tegnap már továbbgondoltam a sorozat szerkezeti felépítését,
@ Barbara-chan: Elvileg elment.
@ Lula-chan: Harci katica metál! Még több ilyent, ha lehet!
de nem merem elmondani, mert wakka meg fog ölni
Garm bácsi arckifejezését látva, a csaj örülhet, ha csak (klasszikust idézve) "halálra erőszakolják, megzabálják a húsát, a bőréből pedig ruhát varrnak. És ha nagyon, nagyon szerencsés, akkor ebben a sorrendben teszik."
@ Barbara-chan: Elvileg elment.
@ Lula-chan: Harci katica metál! Még több ilyent, ha lehet!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-01 11:11:20
(#2783) beküldve: 2009-12-01 09:41:04
(#2782) Tegnapelőtt letámadott a múzsa és teljesen kifárasztott xD
Katicaharcos: [Link]
Már a sáska is készül, de úgy érzem az nem lesz ennyire jó.
Katicaharcos: [Link]
Már a sáska is készül, de úgy érzem az nem lesz ennyire jó.
Egyébként rájöttem, hogy nagyon elnéztük, mivel a katica ugyanolyan vérmes ragadozó, mint az imádkozó sáska
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-11-30 20:17:51
(#2781) Nekem is elküldenés alister, ha megkérlek?:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Nem sikerült...hülyén állt a fején. De majd ha szkenneltem és kiszíneztem az újakat, jön sok brutál... vérkutyák (Eddie és haverjai, mint emberek és mint kutyák is, kis pitbulljaim <3) meg csáprágós A/4-es Garmfej, profilból
Meg horrorisztikus őrült bohóc és hellsing-fanart is van a tarsolyomban, csak győzzem őket kiszínezni. Azt se tudom, melyikkel kezdjem majd.
Most egy "vérfóka megtámadja a fuldokló-süllyedő főhőst" képet színezek igen ritkácskán, nem úl nagy kedvvel...nem úgy néz ki, mint kéne, és időm sincs rá elég.
Az utóbbi egy-két hét termése egy szép, világítós szemű pitbull[Link] meg egy farkasfej [Link]
Meg horrorisztikus őrült bohóc és hellsing-fanart is van a tarsolyomban, csak győzzem őket kiszínezni. Azt se tudom, melyikkel kezdjem majd.
Most egy "vérfóka megtámadja a fuldokló-süllyedő főhőst" képet színezek igen ritkácskán, nem úl nagy kedvvel...nem úgy néz ki, mint kéne, és időm sincs rá elég.
Az utóbbi egy-két hét termése egy szép, világítós szemű pitbull[Link] meg egy farkasfej [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-11-30 19:54:49
beküldve: 2009-11-29 16:28:13
(#2779) Fiszi: köszi a kommentet.
A képed meg elég bruta lett. Bár én asszem Garmnak is valami sátáni vigyort csináltam volna. Attól még félelmetesebb lenne.
A képed meg elég bruta lett. Bár én asszem Garmnak is valami sátáni vigyort csináltam volna. Attól még félelmetesebb lenne.
Sötétség nélkül nincs fény.
Jé, ezt a rajzot nem mutattam [Link] Kicsit hellsinges :) remélem tetszik, én nagyon szeretem. Ott van rajta Garm barátom, kis piros szemeivel.
Pedig én már láttam...
Eddig ez tetszik a legjobban
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-29 11:43:09
(#2777) Alister: Kíváncsi vagyok, a folytatást sikerül-e majd így megírni. Jó fárasztó lehet.
Jé, ezt a rajzot nem mutattam [Link] Kicsit hellsinges :) remélem tetszik, én nagyon szeretem. Ott van rajta Garm barátom, kis piros szemeivel.
Szerk: Fiszi 2009-11-29 11:43:33
Alister le a kalappal elötted!
...
Csak annyit mondhatok, hogy így tovább.
...
Csak annyit mondhatok, hogy így tovább.
Köszönöm! *majd csak olvadozik csendesen, meg hájjal is kenődik rendesen*
Dan: Postázva.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-29 01:02:55