Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Átküldtem az e-mailt, amit a többieknek küldtem.
Nálam se volt még ilyen. Általában karaktereimmel sikerül ilyeneket összehoznom xD
Mondjuk azon, hogy Necro benne volt már meg se lepődtem x)
Tanulság: lefekvés előtt ne nézz fel fórumra és ne nézd meg öcséd barátjának AMV-jét, hogy kritikát mondhass róla! o__O
Hmmm. Ez aztán az álom! Nekem még csak hasonlót sem sikerült soha összahoznom. Max karakterekkel vagy pár mberrel álmodtam már, de egy egész "tömeggel"...! Nem semmi teljesítmény.
Az egyik ilyen szörnyeteg:
[Link]
[Link]
Ma reggel meg veletek álmodtam...
Nem láttam az arcotokat, nem voltak nevek, csak egyszerűen asszociáltam a művekből.
DA-t nézegettem, Hella hörcsög- és zsiráfvázlatait néztem, amit a képregényéhez készített (sajnos nem tudtam végignézni).
Azután volt egy ugrás, Alister történetét olvastam, képekkel illusztrálva -Fiszi és egyik DAs kedvencem Lendeola [Link] rajzaival.
Érdekes kis sárkányos történet volt, de már csak azt tudom, hogy kritizáltam xD
Volt még néhány DA-s, akinek láttam a rajzait, és Necro, aki mellettem ült és egy fura mintákkal tarkított izmos viziszörnyeteg-troll keveréket rajzolt.
no comment
És feltöltöttem a véglegeset:[Link]
És egy újjabb rajz:) [Link]
Örvendek, hogy tetszik
A gyertyák ötlete nem is rossz, egy kis narancs így is szerepel már a képen - dánke. Viszont a napot biztos nem veszem bele, mert az a szalamanderekhez tartozik nálam. A kristálysárkányok meg nem nagyon bírják őket
@Fiszi
Válaszolva
Alister, ha szabad elolvasnám a vázlataidat. Nem ígérek megvalósítást, de nagyon kíváncsi lennék rájuk
:(
amugy az én mangám címe : DREAM/WORLD azaz ÁLLOMVILÁG
hogojo: mi volt ez a művészkedés az axe-szal?
Én most épp egy kissé k*rvásra sminkelt lányon dolgozom, nem mellesleg az egyik főszereplő a történetemben A Hermelines hölgy c. kép ihlette, amit mostanában mindenhol kiplakátoltak, és nekem nagyon bejött.
És dolgozgatok Alister munkáján is, csak csúnyán elmaradv
Alister: tegnap ott volt nálam a vázlat, és elfelejtettem megmutatni!!!! váááá! Nem mintha olyan sok lett volna....
Van valami ötletetek arra, hogy ne kéküljön be teljesen szegény rajz?
Én egy-egy hosszú lábú parázs- vagy gyertya/fáklya állványt gondoltam a háttérbe. A tűz bensőséges hangulatot adna, és a kék-narancs komplementer is kiemelné a rajzot. Mondjuk behoznám még az állványra a nap motívumot /mintegy a tűz asszociációjaként, és az alak homlokán lévő hold párjának/ Persze ez csak az én elképzelésem. Amúgy tecc.
Most ezen dolgozom: [Link]
Nem szeretném elrontani. A háttérbe kristályokat gondoltam -ha már kristálysárkányokról van szó-, de azok is kékesek lennének T__T
Van valami ötletetek arra, hogy ne kéküljön be teljesen szegény rajz?
Corey taylor, a Slipknot énekese /ez a gyengébb/ : [Link]
És a Maximum the Hormone együttes /megérte a 8 órás munkát/ : [Link]
Oh, és ezúton tudatom a jóhírt azokkal, akik még nemtudnák /különösen Mihoval/ hogy a csapat dobosa, Nawo, terhes! Remélem egészséges kisbabája fog születni, állítólag nagyon boldog és assssszem január 19.-én házasodik!
Jupjup, hurrá!
Per pillanat ezen dolgozom és mint gondolom látszik, félkész. Kíváncsi lennék, kinek mi a véleménye róla. Teszem hozzá ez életem első ilyen munkája.
szerintem nagyon jó
ügyes vagy
Per pillanat ezen dolgozom és mint gondolom látszik, félkész. Kíváncsi lennék, kinek mi a véleménye róla. Teszem hozzá ez életem első ilyen munkája.