Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-11-03 11:42:06
(#2684) Rudi: menő lett, bár szerintem ha legközelebb trailert csinálsz, nem ártana bele több fényeffekt, villogás meg stb. Azt szeretik az emberek és ráadásul figyelemfelkeltő.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-03 11:17:41
(#2683) Szerintem állati jó lett, a hangot majd meghallgatom ha otthon leszek.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-11-02 21:07:46
(#2682) beküldve: 2009-11-02 20:00:11
(#2681) Alister: Köszi a cuccost, ma este / holnap délután neki is látok a vázlatolásnak.
EDIT: [Link]
Kedvenc nyúltestőrünkről még úgyse láttam sok fanartot, szval készítettem egyet.
EDIT: [Link]
Kedvenc nyúltestőrünkről még úgyse láttam sok fanartot, szval készítettem egyet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2009-11-02 20:06:14
thank you
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-11-02 12:47:20
(#2679) Fiszi nekem ígértél tutoriálokat PS-be...Bár jól elvagyok de azért jóljönne xD de ha nem érsz rá az se baj csak akk azt mondjad
Bocsi, most nincs otthon gépem, szervizben van, most is csak az egyetemről írok, szerencsére ennek a gépnek nem angol billentyűzete van....szóval, annyit tudok egyelőre javasolni, hogy deviantarton keress, a legnyerőbb kereőszavak a 'photoshop coloring shading lineart digital drawing anime manga cartoon style' ill. ezek kombinációja.
Én most se rajzolni, se írni nem tudok...illetve, rajzolok kézzel, de nincsenek beszkennelve és kiszínezve....
Alister: majd nekilátok, ha visszakaptam a gépem.... beleolvastam a karaktervázlatba, és érdekesnek tűnik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-01 23:19:24
(#2677) De rég voltam itt :)
Az utóbbi időben Paint-tel és SAI-val gyakorolgattam - ami elég érdekes feladat tablet híján XD Ezeket egy nagyon haldokló egérrel csináltam...
A cicámról egy gyors skicc
[Link]
Sancon fanart
[Link]
Egy lány
[Link]
Első rajz SAI-val
[Link]
SAI colo gyakorlás
[Link]
SAI és PHOTOSHOP combo XD
[Link]
SAI skicc, lineart és ruha skicc^^
[Link]
Alig aludtam az utóbbi napokban XD Egyfolytában rajzolok :P
Az utóbbi időben Paint-tel és SAI-val gyakorolgattam - ami elég érdekes feladat tablet híján XD Ezeket egy nagyon haldokló egérrel csináltam...
A cicámról egy gyors skicc
[Link]
Sancon fanart
[Link]
Egy lány
[Link]
Első rajz SAI-val
[Link]
SAI colo gyakorlás
[Link]
SAI és PHOTOSHOP combo XD
[Link]
SAI skicc, lineart és ruha skicc^^
[Link]
Alig aludtam az utóbbi napokban XD Egyfolytában rajzolok :P
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-11-01 10:54:11
(#2676) beküldve: 2009-10-30 18:06:25
(#2675) beküldve: 2009-10-30 16:44:35
(#2674) De én most akarom tudni!!!!! xDDDDD
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
akkor némafilm lesz? Nekem tetszeni fog csak kicsit furi lesz
Nem némafilm lesz! Majd meglátod!
beküldve: 2009-10-30 16:12:16
(#2672) akkor némafilm lesz? Nekem tetszeni fog csak kicsit furi lesz
Piccolo!!!
[Link]
[Link]
Nyomtam egy watch-ot
Ja és azt még megkérdezném hogy a Cross Tale az most hogy lesz? Mármint feliratozva vagy külön szinkronizálva?
Szinkront sajna nem tudtam ennyi idő alatt összehozni (de megpróbáltam), de ha sikere lesz a premiernek utána el tudom képzelni... Meg 17-én megyek Vivába ott is promózom a dolgokat és akkor ott az egyik emberkével is megpróbálok beszélni ezügyben! Meglássuk mi lesz...
Egyébként köszi a watchot!
Piccolo!!!
[Link]
[Link]
Nyomtam egy watch-ot
Ja és azt még megkérdezném hogy a Cross Tale az most hogy lesz? Mármint feliratozva vagy külön szinkronizálva?
Szerk: Klumpa 2009-10-30 13:35:50