Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-10-30 12:14:06
(#2669) tyu-hú, de rég voltam itt is. ^^'
próbálok visszakapcsolódni a fórumos életbe : ), s gondoltam akkor már ne jöjjek üres kézzel.
-M-egér keyblade: [Link] igazándiból egy mondós fórumozónak készítettem a kérésére, de szerintem egész aranyos lett : )
-Szerelmi vallomás (reload): [Link] újradolgoztam egy korábbi képregényem a gyakorlás érdekében.
-M-ikulás: [Link] megint csak egy képregény újradolgozáshoz.
-Kislány: [Link] hát, van még mit gyakorolni
próbálok visszakapcsolódni a fórumos életbe : ), s gondoltam akkor már ne jöjjek üres kézzel.
-M-egér keyblade: [Link] igazándiból egy mondós fórumozónak készítettem a kérésére, de szerintem egész aranyos lett : )
-Szerelmi vallomás (reload): [Link] újradolgoztam egy korábbi képregényem a gyakorlás érdekében.
-M-ikulás: [Link] megint csak egy képregény újradolgozáshoz.
-Kislány: [Link] hát, van még mit gyakorolni
beküldve: 2009-10-30 10:05:58
(#2668) beküldve: 2009-10-29 22:20:47
(#2666) Na, ha öcsém nincs itthon, nem kell dolgoznom és kényszerítem magam, akkor megy ez nekem: végre befejeztem az első (tulajdonképpen nulladik...) fejezet panelleírásos történetvázlatát. Mindjárt szét is küldöm azoknak, akik érdeklődtek utána.
És mert a befejezett munkától mindig mámoros állapotba kerülök, hozzácsapom a későbbi főszereplők karaktervázlat féleségét (kik ők, mit tudnak, főbb jellemvonások), szigorúan a minimalista vázlatosság jegyében.
A három érdeklődőnek el is küldtem, az itten e-mail címükre, expressz, ajánlva.
És mert a befejezett munkától mindig mámoros állapotba kerülök, hozzácsapom a későbbi főszereplők karaktervázlat féleségét (kik ők, mit tudnak, főbb jellemvonások), szigorúan a minimalista vázlatosság jegyében.
Mielőtt jönnének a kövek, hogy ez mitől grátisz, ez lenne az alap, stb.: hé, ők még csak meg sem jelennek a prológusban! Na jó, az egyikük igen, de még csecsemőként, szóval annyira nem életbevágó a karaktervázlatuk.
A három érdeklődőnek el is küldtem, az itten e-mail címükre, expressz, ajánlva.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-29 22:50:09
beküldve: 2009-10-29 14:03:03
(#2665) >.< milyen igaz... >.<
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-10-29 12:40:11
(#2663) Fiszi nekem ígértél tutoriálokat PS-be...Bár jól elvagyok de azért jóljönne xD de ha nem érsz rá az se baj csak akk azt mondjad
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-10-29 11:25:53
(#2662) Fiszi, ékezetek, nagyker áron...érdekelnek? x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na ez az a kütyü amiről hallottam: a digitális rajztábla! ^^
Arra lennék kíváncsi, hogy hogy müxik pontosan ez a tábla.
Pl. ha vmit rajzoltam papírra, alá tudnám tenni mert valamennyire átlátszik ez a valami és átmásolom? Vagy hol látom azt, hogy mit rajzoltam? Elég fura lenne ha rajzolnék a táblára, azon semmi nem látszik csak a képernyőn hogy mit műveltem éppen...^^'
Igaza`bo`l csak a ke`pernyo``n la`tszik...de ke`zzel ha elo``rerajzolod e`s beszkenneled, akkor egy rajzprogrammal ma`r konnyen kiszinezheted.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Deven megkritizálva /remélem elég visszafogottan/ Tilnaor vagyok.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szép és nagyon jól van megoldva a törés, bár a vér nekem annyira nem tetszik, de ez egyéni szoc. probléma ^^;
Van egy tippem, hogy ha megnyitod a galériád és rákattintasz a Browse-ra akkor látni fogod. Annyi a teendő, hogy Edit, rákatt a kép alatti nyílra és Show in Featured.
Remélem tudtam segíteni.
Végül Halloweenra sok szeretettel: [Link]
Kedvedhez jobbulást~ /hug
Különben: Az egyik képemet (Standalone the witch) nem jelzi a gallerym. Csak a newestben látszik, de a galleryben már nem. Valaki, valami tipp? bármi?
Van egy tippem, hogy ha megnyitod a galériád és rákattintasz a Browse-ra akkor látni fogod. Annyi a teendő, hogy Edit, rákatt a kép alatti nyílra és Show in Featured.
Remélem tudtam segíteni.
Végül Halloweenra sok szeretettel: [Link]
Sajnos nem lett szépen digitalizálva, azt hiszem elkezdek gyűjteni egy új scannerre...
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2009-10-29 10:10:58
beküldve: 2009-10-29 00:35:48
(#2658) Legújabb és szerintem elgérdekesebb művem eddig: [Link]
Kicsit kifejezi a mostani hangulatomat, bár már kezdek jobban lenni.
Kicsit kifejezi a mostani hangulatomat, bár már kezdek jobban lenni.
Különben: Az egyik képemet (Standalone the witch) nem jelzi a gallerym. Csak a newestben látszik, de a galleryben már nem. Valaki, valami tipp? bármi?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egyébként én is úgy voltam vele, hogy nem fogom tudni mit rontottam el, mert nem oda nézek. De hidd el nagyon gyorsan hozzászokik az ember -vagy legalább is én.
A beszerzéshez hajrá
@Rudi
Majd megpróbálok 18.-án arrafelé mozgolódni x)
A beszerzéshez hajrá
@Rudi
Majd megpróbálok 18.-án arrafelé mozgolódni x)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2009-10-28 23:27:18
Nah híreim vannak! Jövőhéten szerdán megyek az M1-be - 17:50-kor kezdődik a műsor és le lesz vetítve a Cross Tale trailerje - a Cross Tale az a Sailor Moon / Dragon Ball crossoveres rajzfilmem. Maga a kisfilm pedig 18-án lesz levetítve egy moziban Kecskeméten! Gyertek ti is!!!! Tök jó lesz!!!
Juhuúúúú
Igazából van olyan tábla is, amire ténylegesen rá tudod rakni a rajzod és úgy átrajzolni (ilyennel játszottam először egy barátomnál) ott egy vékony le-föl hajtós fólia alá kellett csúsztatni a lapot aztán azt lehetett átrajzolni. Ez a fajta tábla valószínűleg könnyebb azoknak, akik nehezen dolgoznak úgy, hogy a kezük nem arra jár, mint a szemük Meg talán gyorsabb is, viszont a nyomásérzékenység macerásabb két plusz rétegen keresztül.
...
De egyébként a vonalrajzaidat (meg úgy minden mást is) meg tudsz csinálni tábla nélkül. Persze a színezéshez meg pl a Manga studiohoz nagyon praktikus és kényelmes a digitábla, de lineartolni kifejezetten jobb kézzel. Gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb.
...
De egyébként a vonalrajzaidat (meg úgy minden mást is) meg tudsz csinálni tábla nélkül. Persze a színezéshez meg pl a Manga studiohoz nagyon praktikus és kényelmes a digitábla, de lineartolni kifejezetten jobb kézzel. Gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb.
Ajjaj, nekem akkor olyan fóliás-hajtogatós tábla kellene, amit elsőre írtál...ráadásul balkezes vagyok...O.O
És ez még nem elég, mert amúgy az egeret jobb kézzel kezelem, de rajzolni...khmm...enyhén szólva nem tudok vele (mármint jobb kézzel, ballal megyeget a dolog ^^). Paintben próbálkoztam ilyen egeres rajzolással, de elég siralmas lett az eredmény...^^''''''
Ilyet hol lehet kapni? Pontosan ilyenre lenne szükségem, elég fura lenne ha firkálgatnék szépen a táblára és semmit nem látok mit szúrtam el éppen...^^'
Köcci a hozzászólást, mostmár elkezdek kutatni ez után a kütyü után!
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2009-10-28 22:50:34