Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-10-21 01:01:21
(#2607) Nem gondoltam volna, hogy ennyien fognak érdeklődni...
Dolgozom a sztori wakka által vázolt követelmények szerinti kidolgozásán, az eredményt majd elétek tárom.
Dolgozom a sztori wakka által vázolt követelmények szerinti kidolgozásán, az eredményt majd elétek tárom.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azért nekem is elküldöd? Kíváncsi vagyok, mit találtál ki. Ha olyan állapotba kerülök, hogy úgy érzem, menni fog, csinálok belőle valamennyit (legalább lesz többféle karakterterved meg hasonlók)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Remélem nem egy 50 oldalas regény lesz, amit komplett nekem kellene átdolgozni, mivel arra most lusta vagyok. Lehetőleg legyen egy minimális oldal felosztása pontos cselekvés ábrázolással, akár panelekre és oldalakra lebontva - képes vázlatról már nem is ábrándozok. x'D
Mindenesetre hajrá!
necro: kössz a tippet. A comic sans nem kenyerem, az anime ace pedig annyira nem szimpatikus, de lehet hogy kénytelen leszek vele beérni, ugyanis a gépcserével a régi fontjaim is elvésztek, amik között volt a top favorit, de azt sajna sehol se lelem. :'(
Mindenesetre hajrá!
necro: kössz a tippet. A comic sans nem kenyerem, az anime ace pedig annyira nem szimpatikus, de lehet hogy kénytelen leszek vele beérni, ugyanis a gépcserével a régi fontjaim is elvésztek, amik között volt a top favorit, de azt sajna sehol se lelem. :'(
beküldve: 2009-10-18 22:43:26
(#2604) Alister: ha tudnád, elküldenéd nekem is a sztorit? megpróbálok készíteni egy mintaoldalt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hmmm. Mire kell, mit és mikorra? Amúgy szívéjesen.
Nem pályázatra, csak úgy önszorgalomból, a kihívás kedvéért, mert ilyet még nem csináltam... meg van egy sztori(ötlete)m, amit képregényként látok lelki szemeim előtt.
A jövő héten valamikor bepötyögöm és átküldöm.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-18 22:36:31
beküldve: 2009-10-18 20:18:46
(#2602) Fiszi köszi a segítséget már csak egy akadályt kell leküzdenem...Kell egy működő fényképező!!!Ugyanis elromlott a mostani, szkennerem pedig nincs. ^_^' de most már legalább készítek rajzokat amiket talán ide is be fogok linkelni
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-10-18 20:04:27
(#2601) Dan: lehet, feltéve ha USB 2.0-a portos a digitábla /ami általában olyan/
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-18 19:38:08
(#2600)
Szerk: Dan 2009-10-18 19:38:47
beküldve: 2009-10-18 19:38:08
(#2600) Lula, csak nem Standalone az avatarod? Mert ha az, akkor nagyon well-done!
Egy Standalone fangörlből nem néznéd ki? ...
De igen ő lenne, dánkesőn~ :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-10-18 16:54:56
(#2598) Lula, csak nem Standalone az avatarod? Mert ha az, akkor nagyon well-done!
Szerk: idk pls delete 2009-10-18 16:55:15
Sz'tem már dolgozik rajta az asszony (amúgy Lula-chantól kérted
ohh kösz az infót xD
Igen, igen próbálkozom vele, de sose lesz igazán Mayuris.
Jó lenne, ha végre sikerülne
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-10-18 16:28:13
(#2596) Hanon: őt nehéz lerajzolni úgy, hogy ne úgy nézzen ki, mint Garm, és még nem találtam ki elég jól a jellemét és szerepét....Örülök, hogy tetszenek.
Saiya-jin: majd összekeresek neked pár jobbat, mert rengeteg van, csak nem mindegyik érthető. Egy áttetszőset belinkelek: [Link]
Annyit tennék hozzá, hogy teljesen mindegy, hogy hogyan szkenneled be, le is fotózhatod, célszerű előtte egy kicsit kontrasztosítani, és aztán áttetszőve tenni. és ha kész, azzal a kockás izével pixelvédetté vagy hogyhívják csinálni, hogy nyugodtan rászínezhess, ne menjen ki a körvonalból, és áthúzni még egyszer feketével, hogy a zavaró kis hibákat megszüntesd.
Remélem segítettem, a többit meg majd előkeresem!
Saiya-jin: majd összekeresek neked pár jobbat, mert rengeteg van, csak nem mindegyik érthető. Egy áttetszőset belinkelek: [Link]
Annyit tennék hozzá, hogy teljesen mindegy, hogy hogyan szkenneled be, le is fotózhatod, célszerű előtte egy kicsit kontrasztosítani, és aztán áttetszőve tenni. és ha kész, azzal a kockás izével pixelvédetté vagy hogyhívják csinálni, hogy nyugodtan rászínezhess, ne menjen ki a körvonalból, és áthúzni még egyszer feketével, hogy a zavaró kis hibákat megszüntesd.
Remélem segítettem, a többit meg majd előkeresem!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Valakiiiiiii!!!! Képregényes betűtípust akarok!!!!! Mit, honnan, merre?!?! Köszi.^^
Képregényes betűtípus hmm...leginkább a klasszikus comic sanst használom, de tudom ajánlani az Anime Acet amit a Mangafan is hazsnál a Narutoban
beküldve: 2009-10-18 15:48:27
(#2594) Valakiiiiiii!!!! Képregényes betűtípust akarok!!!!! Mit, honnan, merre?!?! Köszi.^^