Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-10-18 14:52:30
(#2593) Köszönöm a felvilágosítást. A japán tudásom hagy még né,mi kívánnivalót magaután.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hmmm. Mire kell, mit és mikorra? Amúgy szívéjesen.
MINNA!! Új képregény, 10 oldalon a következő linken érhető el. A sztori egy perverz 40-es nőszemélyről és egy 25 forma srácról szól, akik nem ismerik egymást és sok más emberkével együtt egy bálon lézengenek. [Link]
MINNA!! Új képregény, 10 oldalon a következő linken érhető el. A sztori egy perverz 40-es nőszemélyről és egy 25 forma srácról szól, akik nem ismerik egymást és sok más emberkével együtt egy bálon lézengenek. [Link]
beküldve: 2009-10-17 21:06:54
(#2591) Nincs kedve valakinek képregényt rajzolni valaki más által (konkrétan általam) írt története alapján?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sz'tem már dolgozik rajta az asszony (amúgy Lula-chantól kérted
ohh kösz az infót xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-17 21:08:01
beküldve: 2009-10-17 20:49:40
(#2589) @Eris --> sugoi = nagyszerű, lenyűgöző ( az angol amazing jelentésköre XD ) japánul
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-10-17 16:51:37
(#2588) [Link]
Madame, monsieur, bonsoir!
Csak, hogy egy kis Gankutsuouhoz méltó mondattal kezdjem. Ismét kép a kedves gróf úrról. Bár nem hiszem, hogy sokatokat érdekli.
Madame, monsieur, bonsoir!
Csak, hogy egy kis Gankutsuouhoz méltó mondattal kezdjem. Ismét kép a kedves gróf úrról. Bár nem hiszem, hogy sokatokat érdekli.
[QUOTE]
Nekem meg nov. 26-án bibí~
nekem nov 24. xD
nekem nov. 27. XD
Grat a Kylie videó megalkotójának a győzelemhez
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-10-17 12:32:51
Egyébként garelkát jan ihlette, még anno egy éve.
Óh, éreztem én! Van pár képedben egy enyhe Hellsing fíling, lehet ezért olyan szimpatikus.
Viszont kár, hogy a legidősebb bratyóról alig vannak képek, pedig azért neki is kellemes arca van (főleg itt), szívesen nézegetném még. :'3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-10-16 20:17:04
nekem nov 24. xD
Egyébként még egyszer kb 2 hete kértem itt valakitől egy Mayuris rajzot csak már elfelejtettem hogy kitől, úgyhogy aki a fönti leírásból magára ismer az jelentkezzen xD
Sz'tem már dolgozik rajta az asszony (amúgy Lula-chantól kérted
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
[QUOTE]Eris --> Sugoi fanart!! Majd DA-n is kommentelem
Hmm. Köszi, bár nem világos számomra ennek a szónak a jelentése. Ha esetleg felnyitnád a szemem...
Én meg azt akartam tőled kérdezni Fiszi, hogy annál a képnél ahol a kar hosszal volt a gond... khmm.. ott alul véletlenül nincsenek apró gondok?
Hmm. Köszi, bár nem világos számomra ennek a szónak a jelentése. Ha esetleg felnyitnád a szemem...
Én meg azt akartam tőled kérdezni Fiszi, hogy annál a képnél ahol a kar hosszal volt a gond... khmm.. ott alul véletlenül nincsenek apró gondok?
beküldve: 2009-10-16 15:58:49
(#2583) Köszönőőőm!!!!! Végre jó!!! Köszönöm mindenkinek a segítséget
Fiszi szerintem kérném azokat a tutoriálokat..bár nekem is van néhány magyarul de az elég kevés És jöhet az az áttetszős izé is...lehet h ugyan az amire én gondolok de azért megkérdem
Fiszi szerintem kérném azokat a tutoriálokat..bár nekem is van néhány magyarul de az elég kevés És jöhet az az áttetszős izé is...lehet h ugyan az amire én gondolok de azért megkérdem
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Fisi: na nem bírom tovább szótlanul, egyrészt imádom Gareledet, minden pózerségével, biszexualitásával és overall karakter dizájnjával együtt, másrészt mikor várható Gram sztorijához folytatás? :3
ezen a képen... a bal alsó sarokban az a fehér foltocska eredetileg mit is akart pontosan jelképezni? x3
Köszi! ^^ Úgy örülök, hogy tetszik a is muti! És hogy elolvastad a sztorit! Már Zabpehely is írt, hogy folytassam, és ha most a héten végeztem a Halloweenes rajzolmmal, ami pályázatra megy, akkor után szünetet tartok a rajzolásban (és gyártok új terveket, mert kifogytam belőlük...), és folytatom! Az utolsó eg oldal a kézzel írt verzióban egy bekezdés volt, szóval szerintem jó kisregény méretűre fog duzzadni = sokára fogom begépelnbi.
És igen, a fehér foltocska az ponotsan az...a mindenféle perverzségét szimbolizálja.
Egyébként garelkát jan ihlette, még anno egy éve.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-10-16 15:41:17
nekem nov 24. xD
Egyébként még egyszer kb 2 hete kértem itt valakitől egy Mayuris rajzot csak már elfelejtettem hogy kitől, úgyhogy aki a fönti leírásból magára ismer az jelentkezzen xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-16 12:08:35
(#2580) Nézzétek a Vivát 5 óra fele, mert ma mutatják be a klipem az interaktívban! Tévében tök jól néz ki!! Én mindig meglepődöm, mert ott tök átjönnek a színek!
Szerk: Rudi 2009-10-16 12:09:07
Hát Fiszi van digipadom ami ugyanolyan mint a Rudijé De amikor azzal rajzolok Ps-ben akkor olyan mintha nem folyamatosan húzná a vonalakat...csak azt húzza egyenesen amit egérrel alapból egyenesre húzok....lehet h túl régi a ps-em...Adobe Photoshop 7.0 CE olyan mintha a rajzolás pixeles lenne..de már próbáltam azt is variálni és nem sikerült...
De már nemtom pontosan mit írtam...most kicsit fáradt vagyok
De már nemtom pontosan mit írtam...most kicsit fáradt vagyok
Azt hiszem sejtem mi lehet - az elején nekem is volt gondom, csak az, h egérrel tök normálisan rajzolt, amikor a cerkával akkor meg alig látszott vmi - aztán bementem a jobb felső sarokban a "brushes" menübe (a tool presets mellett) és ott megszűntettem a kijelöléseket és utána már tökéletes volt! Nem tom nézdd meg, hátha az a gond!