• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Oldalak: ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 ... <<>>
beküldve: 2009-10-18 14:52:30
(#2593)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Köszönöm a felvilágosítást. A japán tudásom hagy még né,mi kívánnivalót magaután.

Sötétség nélkül nincs fény.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-10-17 23:41:21
(#2592) Válasz alister (#2591) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Hmmm. Mire kell, mit és mikorra? Amúgy szívéjesen.

MINNA!! Új képregény, 10 oldalon a következő linken érhető el. A sztori egy perverz 40-es nőszemélyről és egy 25 forma srácról szól, akik nem ismerik egymást és sok más emberkével együtt egy bálon lézengenek. [Link]

beküldve: 2009-10-17 21:06:54
(#2591)
alister
alister
[ True mangafan ]
Nincs kedve valakinek képregényt rajzolni valaki más által (konkrétan általam) írt története alapján?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-17 20:59:57
(#2590) Válasz idk pls delete (#2585) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]

Sz'tem már dolgozik rajta az asszony (amúgy Lula-chantól kérted

ohh kösz az infót xD

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-17 21:08:01
beküldve: 2009-10-17 20:49:40
(#2589)
Ana-chan
Ana-chan
[ Gyalog ]
@Eris --> sugoi = nagyszerű, lenyűgöző ( az angol amazing jelentésköre XD ) japánul

Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-10-17 16:51:37
(#2588)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
[Link]
Madame, monsieur, bonsoir!
Csak, hogy egy kis Gankutsuouhoz méltó mondattal kezdjem. Ismét kép a kedves gróf úrról. Bár nem hiszem, hogy sokatokat érdekli.

beküldve: 2009-10-17 12:32:35
(#2587) Válasz idk pls delete (#2585) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
[QUOTE]

Nekem meg nov. 26-án bibí~

nekem nov 24. xD

nekem nov. 27. XD

Grat a Kylie videó megalkotójának a győzelemhez

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-10-17 12:32:51
beküldve: 2009-10-16 20:16:39
(#2586) Válasz Fiszi (#2582) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Egyébként garelkát jan ihlette, még anno egy éve.

Óh, éreztem én! Van pár képedben egy enyhe Hellsing fíling, lehet ezért olyan szimpatikus.
Viszont kár, hogy a legidősebb bratyóról alig vannak képek, pedig azért neki is kellemes arca van (főleg itt), szívesen nézegetném még. :'3

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-10-16 20:17:04
beküldve: 2009-10-16 18:41:48
(#2585) Válasz Shaun (#2581) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

nekem nov 24. xD

Egyébként még egyszer kb 2 hete kértem itt valakitől egy Mayuris rajzot csak már elfelejtettem hogy kitől, úgyhogy aki a fönti leírásból magára ismer az jelentkezzen xD

Sz'tem már dolgozik rajta az asszony (amúgy Lula-chantól kérted

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-16 16:02:40
(#2584) Válasz Ana-chan (#2568) üzenetére
Eris
Eris
[ Megszállott ]
[QUOTE]Eris --> Sugoi fanart!! Majd DA-n is kommentelem

Hmm. Köszi, bár nem világos számomra ennek a szónak a jelentése. Ha esetleg felnyitnád a szemem...

Én meg azt akartam tőled kérdezni Fiszi, hogy annál a képnél ahol a kar hosszal volt a gond... khmm.. ott alul véletlenül nincsenek apró gondok?

beküldve: 2009-10-16 15:58:49
(#2583)
Klumpa
Klumpa
[ Rászokóban ]
Köszönőőőm!!!!! Végre jó!!! Köszönöm mindenkinek a segítséget

Fiszi szerintem kérném azokat a tutoriálokat..bár nekem is van néhány magyarul de az elég kevés És jöhet az az áttetszős izé is...lehet h ugyan az amire én gondolok de azért megkérdem

"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-10-16 14:26:04
(#2582) Válasz Hanon (#2574) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]

Fisi: na nem bírom tovább szótlanul, egyrészt imádom Gareledet, minden pózerségével, biszexualitásával és overall karakter dizájnjával együtt, másrészt mikor várható Gram sztorijához folytatás? :3

ezen a képen... a bal alsó sarokban az a fehér foltocska eredetileg mit is akart pontosan jelképezni? x3

Köszi! ^^ Úgy örülök, hogy tetszik a is muti! És hogy elolvastad a sztorit! Már Zabpehely is írt, hogy folytassam, és ha most a héten végeztem a Halloweenes rajzolmmal, ami pályázatra megy, akkor után szünetet tartok a rajzolásban (és gyártok új terveket, mert kifogytam belőlük...), és folytatom! Az utolsó eg oldal a kézzel írt verzióban egy bekezdés volt, szóval szerintem jó kisregény méretűre fog duzzadni = sokára fogom begépelnbi.

És igen, a fehér foltocska az ponotsan az...a mindenféle perverzségét szimbolizálja.
Egyébként garelkát jan ihlette, még anno egy éve.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-10-16 15:41:17
beküldve: 2009-10-16 12:56:40
(#2581) Válasz Hanon (#2574) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]

nekem nov 24. xD

Egyébként még egyszer kb 2 hete kértem itt valakitől egy Mayuris rajzot csak már elfelejtettem hogy kitől, úgyhogy aki a fönti leírásból magára ismer az jelentkezzen xD

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-16 12:08:35
(#2580)
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
Nézzétek a Vivát 5 óra fele, mert ma mutatják be a klipem az interaktívban! Tévében tök jól néz ki!! Én mindig meglepődöm, mert ott tök átjönnek a színek!

Szerk: Rudi 2009-10-16 12:09:07
beküldve: 2009-10-16 09:05:22
(#2579) Válasz Klumpa (#2576) üzenetére
Rudi
Rudi
[ Rászokóban ]
Hát Fiszi van digipadom ami ugyanolyan mint a Rudijé De amikor azzal rajzolok Ps-ben akkor olyan mintha nem folyamatosan húzná a vonalakat...csak azt húzza egyenesen amit egérrel alapból egyenesre húzok....lehet h túl régi a ps-em...Adobe Photoshop 7.0 CE olyan mintha a rajzolás pixeles lenne..de már próbáltam azt is variálni és nem sikerült...
De már nemtom pontosan mit írtam...most kicsit fáradt vagyok

Azt hiszem sejtem mi lehet - az elején nekem is volt gondom, csak az, h egérrel tök normálisan rajzolt, amikor a cerkával akkor meg alig látszott vmi - aztán bementem a jobb felső sarokban a "brushes" menübe (a tool presets mellett) és ott megszűntettem a kijelöléseket és utána már tökéletes volt! Nem tom nézdd meg, hátha az a gond!

Oldalak: ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 ... <<>>