Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Én saját mangát rajzolok jelenleg. És van egy rajztanfolyam is amit én tartok a neten. több infot a tanfolyamról a honlapomon: www.mangaanime.hupont.hu - n találsz.
a mailcímem : rika.manga@gmail.com
Én megnéztem a lapot, de nem örültem - a tutorialoknál használhattál volna saját anyagot...
mondjuk a mozdulatok a szobrokon jó perverzek.
Jajj lebuktam! Hát igen, köll valamit villantani manapság már...
De köszönöm szépen!
Viszont annak örülök, hogy megírták az újságok, hogy tervezem kiadni a képregényemet - így könnyebb lesz (remélem) kiadót is találnom!
Amúgy nov.18-án (elvileg) Kecskeméten egy moziban lesz a Cross Tale kisfilmem (a Sailor MoonXDragon Ball kreálmányom) bemutatója! Jóóó nem? Tök szupi! Csak legyek kész addigra!
Én saját mangát rajzolok jelenleg. És van egy rajztanfolyam is amit én tartok a neten. több infot a tanfolyamról a honlapomon: www.mangaanime.hupont.hu - n találsz.
Hát nem is tudom. A rajzaid jók és tetszenek, vannak egész egyediek, de ilyen rajztudással még nemhiszem, hogy neked tanítanod kéne.
Mindenesetre ez nem bántás, csak egy amolyan baráti jótanács.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-14 20:16:38
(#2560) de jóóó...pont erre van szükségem és még keresnem sem kell
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-10-14 19:45:52
(#2559) Én saját mangát rajzolok jelenleg. És van egy rajztanfolyam is amit én tartok a neten. több infot a tanfolyamról a honlapomon: www.mangaanime.hupont.hu - n találsz.
Rika
A Red Eyes-os kép nagyon tetszik
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-14 17:40:02
(#2557) Rudi :OMG, elolvastam a cikket, megnéztem a videót, de durva! Tök jó, hogy ilyen jól sikerült! Levetítették Kylie fellépése előtt...nem tudom elhinni. És nemzetközi szinten ismertté váltál....Erre tényleg csak gratulálni lehet.
És tetszenek benne a pókok...mondjuk a mozdulatok a szobrokon jó perverzek.
Ezek után alig merem ajánlani az én kis utóbbi drágáimat:
egy viktoriánus-gótikus idilli kép [Link]
két, kissé Hellsinges példány [Link][Link]
és egy kis drága, egy negyednyi hiénapofával jobb felül [Link]
És tetszenek benne a pókok...mondjuk a mozdulatok a szobrokon jó perverzek.
Ezek után alig merem ajánlani az én kis utóbbi drágáimat:
egy viktoriánus-gótikus idilli kép [Link]
két, kissé Hellsinges példány [Link][Link]
és egy kis drága, egy negyednyi hiénapofával jobb felül [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-10-14 17:47:13
beküldve: 2009-10-14 06:02:11
(#2556) Én is GRATULÁLOK! Nagyon jó lett a videó!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2009-10-13 23:01:38
(#2555) Rudi, egyszer már gratuláltam, de most újra megteszem. Örülök, hogy a munkád végül meghozta gyümölcsét, s lássátok mindahányan, hogy minden sikerülhet, mégha egy ilyen helyre született is, nincs jelentősége. Az a lényeg, hogy tényleg elhidd hogy sikerülhet és bármit is szeretnél elérni, bármi is legyen a célod, ha szétgyakorlod a segged bármi sikerülhet.
Remélem látunk még pár hasonló magyar tehetséget a közeljövőben!
Hű ez de klisés volt.
Remélem látunk még pár hasonló magyar tehetséget a közeljövőben!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-13 22:01:15
(#2554) beküldve: 2009-10-13 21:59:59
(#2553) Király!! Tök ugyan ez a digipadom van
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Az ertéel holnapján fönt van a video én is ott néztem meg.
Jó voltál Rudi =]
Jó voltál Rudi =]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-13 21:00:28
(#2551) ÁÁÁ én nem láttam Linkeljétek már be plíz
Valaki azért válaszolhatna az előző kérdésemre...
Valaki azért válaszolhatna az előző kérdésemre...
beküldve: 2009-10-13 20:53:20
(#2550) Grat Rudi!Az elöbb láttalak a RTL-en. 19 évesen világhír..kemény...na mind egy én lépek barátok köztet nézni csáó mindenkinek!jó éjjszakát!
beküldve: 2009-10-10 20:16:38
(#2549) Valaki nem tudja megmondani h amit digipaddal rajzolok az a vonal mért lesz recés? Úgy értem olyan mintha nem folyékonyan húzná a vonalakat...csak azt húzza szépen amit egérrel csinálok Mondjuk egy elég régifajta photoshoppot használok... Lehet h az a baj? Kérlek segítsetek mert emiatt eléggé elment a kedvem a rajzolástól!