Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
hűűűha ez nagyon zsíroskifli
mind magad csináltad? =O
Gratula hozzá
mind magad csináltad? =O
Gratula hozzá
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Rudi: belinkeled? xD
Lula-chan:Tudnál nekem rajzolni egy fanartot? *.*
vagy bárki más aki szépen rajzol xD
Lula-chan:Tudnál nekem rajzolni egy fanartot? *.*
vagy bárki más aki szépen rajzol xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-05 17:55:28
beküldve: 2009-10-05 17:39:49
(#2515) Megnyertem a verseeeeeeeeeenyt!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Tegnap mutatták be a vidimet Hollywoodban!!!!!! ÁÁÁÁ!!! Bocsi csak muszáj kiabálnom, mert különben felrobbanok! Nemsokára kirakják a Kylie.comra is!!!! És Kylie ügynöke elkérte a számom!!! Fogalmam sincs minek kell neki, de nagyon izgulok!!! Jajj olyan boldog vagyok!!!!
beküldve: 2009-10-04 15:05:01
(#2514) Megrendelésre készítek mostanság képeket, az egyik ajándékrajz: [Link]
Szerintem egész jó lett
Szerintem egész jó lett
Látszik, hogy kocka vagyok... xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Gyúrt a csaj vazze..a bikini meg inkább esik róla le:P így izgalmasabb:) amúgy mit bírnak a mezei csajok???és mit nem? és a nőcinek így ált a gerince, de komolyan, lehet azért olyan fura mert kicsit vézna volt...alkotgattam azóta megin Darton... probálgatok..
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-09-29 19:48:17
(#2512) Köszi Hella^^
Ha még fennállna a DA-m problémája :
[Link]
Hát, már akinek nem nagy összeg az a 10ezer forint Sajna nekem az és fogalmam sincs mikorra tudom összekapargatni rá a pénzt..
Hajrá az artbook-hoz!!
Ha még fennállna a DA-m problémája :
[Link]
Hát, már akinek nem nagy összeg az a 10ezer forint Sajna nekem az és fogalmam sincs mikorra tudom összekapargatni rá a pénzt..
Hajrá az artbook-hoz!!
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-09-29 18:47:10
(#2510) Ana-chan: jó ötlet az artbook, én is azt csinálom...megvan a történet, a szereplők ,csinálok képeket, és összegyűjtöm őket egy fényképalbumban.
A gót lolita-divatos képekre kíváncsi vagyok...
És linkeld már be rendesen a DA címedet, nem jött be nekem így...
A table amúgy nem drága, már 10ezerért is láttam, és gyakorlatilag tök mindegy, mekkorát veszel, ha nem mérnöknek készülsz, nem számít a méret.
A gót lolita-divatos képekre kíváncsi vagyok...
És linkeld már be rendesen a DA címedet, nem jött be nekem így...
A table amúgy nem drága, már 10ezerért is láttam, és gyakorlatilag tök mindegy, mekkorát veszel, ha nem mérnöknek készülsz, nem számít a méret.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-29 18:49:23
Annak ellenére, hogy gyúr a lyány /mert ilyen helyzetben magát mezei csaj képtelen megtartani/ elég gyér a felkarja. Sőt, mezei csajhoz is. /Bár inkább az alkarja túlságosan sóderlapátoló alkatú/ Kissé gerinc csavarodott szegény (olvasd: a bikinipánt így szerintem nem reális ívű)
A térde nem ér le, így bizonytalan.
Amúgy tünc! ^^ /a hasa meg az arca elviszik a képet :) /
A térde nem ér le, így bizonytalan.
Amúgy tünc! ^^ /a hasa meg az arca elviszik a képet :) /
A szöveg ha olvashatóra akartad, akkor néhol gyenge lett, ha meg nem akkor meg néhol erős ...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-29 00:24:16
beküldve: 2009-09-28 21:16:49
(#2508) - Moé Shoujo Liliane Idol Series : ami egy school life és slice of life genre-beli kollekció lenne, aminek a főszereplői egy osztály tagjai...A grafika Barasui ( Ichigo Mashimaro ) ihletésű...
- Bishoujo Senshi Lolita Force : ami eredetileg egy manga sorozat, de mivel a lolita divat kulcsszerepet játszik benne egy 'artbook' előzetes jó tapasztalat volna...
Nekem ez a kettő tetszik a legjobban. Az első azért, mert szeretem a Mashimaro féle rajzaidat, szerintem nagyon aranyosak. A másikat azért tartom szimpatikusnak, mert az artbook gondolata jól hangzik, plusz a lolita divatot szeretem - nézni -, de nem csak én, hanem több fiatal lány is oda van érte, így az kapós lenne. :3
Remélem nem csak terv marad.. ^^'
Egyáltalán nem, ha jól kidolgozod!! d(-_^)
Manapság már amúgy sem a történet alapgondolata, hanem a részletek a fontosak...Hogy hogyan tálalod azt, amit esetleg már többen előtted feldolgoztak...
Viszont egy biztos, anyukád nagyon fog neki örülni!! o(^^o)(o^^)o
Manapság már amúgy sem a történet alapgondolata, hanem a részletek a fontosak...Hogy hogyan tálalod azt, amit esetleg már többen előtted feldolgoztak...
Viszont egy biztos, anyukád nagyon fog neki örülni!! o(^^o)(o^^)o
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
@Hella : Oh, szóval képes könyv lesz!! o(^^o)(o^^)o わくわく Valamikor régen én is gondoltam rá, de nem vagyok jó gyerek/tini történetekben ( ̄~ ̄;)ウーン...
És amúgy ilyen 'slice of life' stílusú lesz?
kimásolom da-s kommentemet: Marit félig-meddig anyukámról mintáztam, s félig-meddig neki készítem.
és akkor a folytatás: arról fog szólni, h Mari karácsony napján elmegy otthonról, h megkeresse a télapót, de persze nem találja meg, ellenben otthon egy a télapónál sokkal szebb dolgot talál - vajon mit -, a szeretetet. remélem nem túl sablonos, a mondanivalót leszámítva..
beküldve: 2009-09-28 19:03:27
(#2504) @necrokid : Jah, pont pár napja csináltam Deviantart - on is account-ot^^
http://suimanstudio.deviantart .com
De a livejournal - on fenn vagyok :
http://anarokko.livejournal.co m
http://suiman-studio.livejourn al.com
A watch-ot meg köszönöm szépen m(._.)mアリガ !!
@Hella : Oh, szóval képes könyv lesz!! o(^^o)(o^^)o わくわく Valamikor régen én is gondoltam rá, de nem vagyok jó gyerek/tini történetekben ( ̄~ ̄;)ウーン...
Igazából most azon gondolkodom, hogy valami artbook féleséget csinálok először...Gyakorlásnak tökéletes és legalább nem kell a történettel bajlódnom (~-~;)ヾ(-_-;)
Elméletileg van már alapgondolat
- Moé Shoujo Liliane Idol Series : ami egy school life és slice of life genre-beli kollekció lenne, aminek a főszereplői egy osztály tagjai...A grafika Barasui ( Ichigo Mashimaro ) ihletésű...
- Bishoujo Senshi Lolita Force : ami eredetileg egy manga sorozat, de mivel a lolita divat kulcsszerepet játszik benne egy 'artbook' előzetes jó tapasztalat volna...
- Kurosudoresa My Dear Friend : ami egy seinen-szerű történet arról, hogy egy srác viszontlátja a gyerekkori legjobb barátját...Ebben társai a jelenlegi haverjai, akik kissé feszültek, mivel a barát nemcsak, hogy meleg, de crossdresser is...Ehhez egy 'character book' féleség állna jól, amiben a divat és a cross-dressing kapná a főszerepet...
- Kurosudoresa My Dear Brother : ugyanez a problematika csak bratyus félti az újdonsült kollégista szuperlányos öcsikéjét a mocskos fantáziájú és kiéhezett kollégiumi társaitól...
- Gender Bender Idol Series - Perfect Illusion : ami az összes crossdresser és lányos 'yaoi' karakterem tartalmazna illusztrációkat...
A legtöbbhöz már vannak ceruza skiccek, meg egy-két színes kép is...De a komoly illusztrációkat szeretném majd géppel ( most PSCS3 - om van a gépemen, de tudom honnan töltsek le Adobe Illustrator-t és Corel-t is...Igazából már voltak a gépemen ) csinálni - viszont pénzt kell gyűjtenem valahogy egy tablet-re...「(゚ペ) エ ットォ
( Bocs, a hosszú post-ért... )
http://suimanstudio.deviantart .com
De a livejournal - on fenn vagyok :
http://anarokko.livejournal.co m
http://suiman-studio.livejourn al.com
A watch-ot meg köszönöm szépen m(._.)mアリガ !!
Igazából most azon gondolkodom, hogy valami artbook féleséget csinálok először...Gyakorlásnak tökéletes és legalább nem kell a történettel bajlódnom (~-~;)ヾ(-_-;)
Elméletileg van már alapgondolat
- Moé Shoujo Liliane Idol Series : ami egy school life és slice of life genre-beli kollekció lenne, aminek a főszereplői egy osztály tagjai...A grafika Barasui ( Ichigo Mashimaro ) ihletésű...
- Kurosudoresa My Dear Friend : ami egy seinen-szerű történet arról, hogy egy srác viszontlátja a gyerekkori legjobb barátját...Ebben társai a jelenlegi haverjai, akik kissé feszültek, mivel a barát nemcsak, hogy meleg, de crossdresser is...Ehhez egy 'character book' féleség állna jól, amiben a divat és a cross-dressing kapná a főszerepet...
- Kurosudoresa My Dear Brother : ugyanez a problematika csak bratyus félti az újdonsült kollégista szuperlányos öcsikéjét a mocskos fantáziájú és kiéhezett kollégiumi társaitól...
- Gender Bender Idol Series - Perfect Illusion : ami az összes crossdresser és lányos 'yaoi' karakterem tartalmazna illusztrációkat...
A legtöbbhöz már vannak ceruza skiccek, meg egy-két színes kép is...De a komoly illusztrációkat szeretném majd géppel ( most PSCS3 - om van a gépemen, de tudom honnan töltsek le Adobe Illustrator-t és Corel-t is...Igazából már voltak a gépemen ) csinálni - viszont pénzt kell gyűjtenem valahogy egy tablet-re...「(゚ペ) エ ットォ
( Bocs, a hosszú post-ért... )