Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Wow, nem gondoltam volna, hogy itt is összefutunk, Hella XD
De amúgy ari a karakter...A sztori shoujo - ihlette lesz? Márcsak a rajzstílusból kiindulva...
Remélem hamar lesz több skicced is a történetről^^
De amúgy ari a karakter...A sztori shoujo - ihlette lesz? Márcsak a rajzstílusból kiindulva...
Hát én se, Ana! Am valóban shoujo szerű lesz a sztori, de nem manga, hanem képeskönyv gyerekeknek. /Tudom mi a címe a topicnak.... de gondoltam belefér... ;)/
Látom még mindig szereted a yaoi-t. Sok sikert, s ha kész a rövid mangát, azért elolvasnám - igen, még ha nem is vagyok oda a yaoiért...
Edit: újabb vázlatféleség: [Link]
Ana-chan: tetszenek a rajzaid Van deviantartod?
Van davArt-ja: [Link]
Szerk: Hella 2009-09-28 18:57:58
beküldve: 2009-09-28 16:31:10
(#2502) Ana-chan: tetszenek a rajzaid a ruha gyűrődéseés a karaktereid arca az, ami főleg megfogott engem.Van deviantartod? ha igen akkor nyomok egy waccsot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-28 15:58:24
(#2501) beküldve: 2009-09-27 20:53:45
(#2500) Wow, nem gondoltam volna, hogy itt is összefutunk, Hella XD
Uhh...Most eszembe jutott, hogy nekem is neki kéne ülnöm összehozni legalább egy pár oldalas vmit...Kariból végülis van elég mindenféle stílusban XD
Boys' love ( = yaoi ) kara :
Aizawa 'Daimond' Jay Lee
[Link]
Moé manga kara:
Liliane Dumas
[Link]
Meg a random agymenéseim...
[Link]
Meg most van egy új, Nippochin^^ Csak őt még nem tudtam beszkennelni....
Igazából most is rajzolnom kéne, ahelyett hogy itt cseverészek...
Uhh...Most eszembe jutott, hogy nekem is neki kéne ülnöm összehozni legalább egy pár oldalas vmit...Kariból végülis van elég mindenféle stílusban XD
Boys' love ( = yaoi ) kara :
Aizawa 'Daimond' Jay Lee
[Link]
Moé manga kara:
Liliane Dumas
[Link]
Meg a random agymenéseim...
[Link]
Meg most van egy új, Nippochin^^ Csak őt még nem tudtam beszkennelni....
Igazából most is rajzolnom kéne, ahelyett hogy itt cseverészek...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Szerk: Ana-chan 2009-09-27 20:55:36
beküldve: 2009-09-27 10:38:25
(#2499) Noh, az új sztorimhoz próbálom megrajzolni a főszereplő, Mari karakterét. Ő egy kislány akar lenni...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-09-22 19:24:44
(#2498) rendelés lesz belőle.....de majdcsak később! most pénzt gyűjtök a tavaszi conra!
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-09-22 14:56:11
(#2496) beküldve: 2009-09-20 11:07:05
(#2495) tyűha...vannak ám árak... Én kapásból kinéztem 3 készletet is Már csak az a kérdés honnan szerezzem be...vidéken nehezen lehet kapni
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Tennék egy merész kérdést...Egy Copic készlet mennyibe kerül?
Fuh de rég jártam erre
Az attól is függ, hogy milyen készletet akarsz, multilinert, caiot, stb. és hogy milyen darabszámút. Nézz el a neoart ([Link] oldalára, ott komplett ár és színlistát találsz az összes termékükről.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-09-19 18:23:52
(#2493) Na erre én is kíváncsi lennék. Az egyik papírboltba ahova járni szoktam ki volt ragasztva a kassza pultjára cipic filcekről kép de az üzletben hiába kerestem, nem találtam egyet se. Így még az árukkal sem vagyok tisztában.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-19 18:03:12
(#2492) Tennék egy merész kérdést...Egy Copic készlet mennyibe kerül?
kanált
Kanalat
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:23:24
beküldve: 2009-09-19 12:35:19
(#2489) Néha én is szoktam vonalas papírra rajzolni. de ne mazért mert ki akarom készíteni a képet megnézőket hanem azért, mert mondjuk unalmamban elkezdek firkálni és csak az az egy papír van a közelemben. Közbe meg mondjuk olyan jól sikerül, hogy muszáj megtartani és közzétenni. Ilyenkor vannak vonalas papíron.
Sötétség nélkül nincs fény.