Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2009-09-15 16:55:24
(#2443) Csak egy kis finomításra szorulna a rajztudásod. Nem is olyan borzalmas mint amilyennek beálítod. Ha meg nem csak irigykedni szeretnél hanem mondjuk szépen is rajzolni, akkor gyakorolj sokat.
Sötétség nélkül nincs fény.
Nem olyan rossz ez! Látnád, miket csináltam 4 éve... Az utóbbi 3 évig azt se tudtam, hogy számítógéppel is lehet rajzolni, aztán két év alatt hova fejlődtem!
Innen: [Link]
Ide: [Link]
Ennyit számít a gyakorlás....mondjuk nálam a gakorlás lényegében mindig a világmegváltó rajz megtervezése és gagyio megvalósítása volt.
Innen: [Link]
Ide: [Link]
Ennyit számít a gyakorlás....mondjuk nálam a gakorlás lényegében mindig a világmegváltó rajz megtervezése és gagyio megvalósítása volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-15 16:43:08
(#2441) igazából annyira nem zavar hogy nem tudok jól rajzolni ( csak irigykedek kicsit) más formában fejezem ki magam. én inkább irogatni szoktam illetve Photoshoppal játszani.
amúgy lehet abba valami hogy picit rossz hatással van rám hogy a környezetemben mindeki szépen rajzol.. legjobb barátnőm pl rajz szakon diplomázott... hát neki nem szívesen mutatnék meg semmit se... meg mindig bennem van hogy ez nekem úgy se menne. De tény hogy van aki evvel születik nekik sokkal könyebb.
amúgy hogy lássátok hogy nem csak a levegőbe beszélek rajzom ( szabadkézi, sima ceruza) csak erős idegzetűeknek
[Link]
PS után [Link]
Bár az igaz hogy nem is gyakorlom.. egyáltalán...
amúgy lehet abba valami hogy picit rossz hatással van rám hogy a környezetemben mindeki szépen rajzol.. legjobb barátnőm pl rajz szakon diplomázott... hát neki nem szívesen mutatnék meg semmit se... meg mindig bennem van hogy ez nekem úgy se menne. De tény hogy van aki evvel születik nekik sokkal könyebb.
amúgy hogy lássátok hogy nem csak a levegőbe beszélek rajzom ( szabadkézi, sima ceruza) csak erős idegzetűeknek
[Link]
PS után [Link]
Bár az igaz hogy nem is gyakorlom.. egyáltalán...
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Sztike 2009-09-15 16:43:56
Lehet, hogy elcsépelten hangzik ,de tényleg csak gyakorlás kérdése. Ha visszanézem a régebbi rajzaimat, gyakran szörnyűlködök és eldugom őket, vagy kicsit elégedett vagyok vele.
Ha annyira nem megy, másolj! Ha elsőre nem sikerül, dugd el a másolatot, hogy ne befolyásoljon, és próbáld meg újra! Ésa ne erőltesd! Mindenkinek vannak olyan periódusai, amikor az se megy, ami amúgy mindig (nekem gyakran, sajnos...rajzundornak hívom)
És ha családodban vannak mások, akiknek megy, az mázli, mert akár segíthetnek is. Mondjuk tényleg rossz, hogy a teljesítményük befolyásol téged, de próbálj ezen túllépni!
Ha annyira nem megy, másolj! Ha elsőre nem sikerül, dugd el a másolatot, hogy ne befolyásoljon, és próbáld meg újra! Ésa ne erőltesd! Mindenkinek vannak olyan periódusai, amikor az se megy, ami amúgy mindig (nekem gyakran, sajnos...rajzundornak hívom)
És ha családodban vannak mások, akiknek megy, az mázli, mert akár segíthetnek is. Mondjuk tényleg rossz, hogy a teljesítményük befolyásol téged, de próbálj ezen túllépni!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-15 16:24:49
beküldve: 2009-09-15 16:00:43
(#2439) Ha a családodban mindenkinek van érzéke a rajzhoz akkor szerintem neked is van.A te esetedben inkább csak azt tudom elképzelni, hogy látod, hogy mások miket csinálnak amitől te kétségbe esel, hogy te olyat sose fogsz tudni. Rossznak ítélet meg a rajzaidat és nem is mered megmutatni, mert félsz, hogy leszólják és igazán talán rajzolni sem mersz. Ez a hozzáállás nagyon nem helyes. Merj rajzolni. Mint tudjuk gyakorlás a tudás anyja. Ha nem megy elsőre magadtól akkor másolj. Ha olyan képet választasz, garantálom, hogy az sem lesz egy könnyű ötperces munka. Előbb utóbb már magadtól is fog menni a rajzolás. Onnantól mát csak a továbbfejlesztés és a saját stílus kialakítása a fontos. Menni fog az, csak rajzolj sokat. Én kíváncsi leszek a munkáidra.
Jah és nehogy azt hid, hogy én rögtön tudtam rajzolni. Még manapság is két érzés lesz urrá rajtam, ha mondjuk az öt évvel ezelötti rajzaimat nézegetem. Az egyik, hogy sírva fakadok tőlük, mert olyan borzalmasak, a másik meg, hogy úgy rámtör a röhögőgörcs, hogy tíz percig nem bírom abbahagyni. Ha nem hiszel nkeem, mutathatok egy olyan régebbi képemet amitől égnek áll a hajad.
Jah és nehogy azt hid, hogy én rögtön tudtam rajzolni. Még manapság is két érzés lesz urrá rajtam, ha mondjuk az öt évvel ezelötti rajzaimat nézegetem. Az egyik, hogy sírva fakadok tőlük, mert olyan borzalmasak, a másik meg, hogy úgy rámtör a röhögőgörcs, hogy tíz percig nem bírom abbahagyni. Ha nem hiszel nkeem, mutathatok egy olyan régebbi képemet amitől égnek áll a hajad.
beküldve: 2009-09-15 14:51:29
(#2438) Jajmá'!!! Rajzolni mindenki tud...ha csinálsz egy pálcikaembert az is rajz...mindenki tud egy pálcikaembert rajzolni!!!!
Am én is csak úgy tudok mostmár türhetően rajzolni h mindig változtattam a technikámon..Pl: ezt a vonalat most máshogy húzom...és másoltam embereket,növényeket...aztán egyere rutinosabban ment a dolog.... persze most sem vagyok valami jó de nem adom fel a gyakorlást
Am én is csak úgy tudok mostmár türhetően rajzolni h mindig változtattam a technikámon..Pl: ezt a vonalat most máshogy húzom...és másoltam embereket,növényeket...aztán egyere rutinosabban ment a dolog.... persze most sem vagyok valami jó de nem adom fel a gyakorlást
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-09-14 15:04:17
(#2437) dede! tényleg! pedig a családomban mindenki jól rajzol.. nálam ez kimaradt
Eris: a te képed is nagyon tetszik!
Eris: a te képed is nagyon tetszik!
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Sztike 2009-09-14 15:04:36
beküldve: 2009-09-14 14:59:27
(#2436) Csak csatlakozni tudok. Olyan nincs, hogy nulla. Max még gyakorlásra szorul.
Köszönöm szépen,de ilyet ne mondj,hogy nulla!Senkinek se nulla!mutass nekünk valamit!
Kiome/SEn Arashi
Nagyon tetszenek a rajzaid.
annyira irigyellek ( nulla a rajztudásom)
annyira irigyellek ( nulla a rajztudásom)
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2009-09-13 21:00:13
(#2433) JA Durva, tussal?hmm...tök jó, tussal azé elég nehéz úgy rajzolni hogy ne folyjon szét...van pár rossz emlékem ezzel kapcsolatban...én mostanában az új copic filceimmel rajzolok amiket holcitól vettem.Neked is ki kéne próbálnod
beküldve: 2009-09-13 18:48:07
(#2431) [Link]
Íme, teljesen kész állapotban. Hát a haja. Nos az egész kép nagyon sok időt vett igénybe (kb. öt óra ha nem több) és kétségtelenül a haja a legtöbbet. Igazából semmi extra megoldás nincs benne. Tussal csináltam az egész képet. Mivel a füzetem belsó borítójára készült ezért egy A4-es területen dolgoztam. Jó sok tust igényelt, de sztem megérte. Hát Vonsul. Igazából konkrét indokot arra se tudok, hogy Munsura miért ragadtattam magam, de ha lenne rá igény akkor lehet csinálnék Vonsult is. Bár Munsu ezerszer szimpibb. Ő a kedvencem.
Atya világ!!!! Ennyi rizsát!!!
Íme, teljesen kész állapotban. Hát a haja. Nos az egész kép nagyon sok időt vett igénybe (kb. öt óra ha nem több) és kétségtelenül a haja a legtöbbet. Igazából semmi extra megoldás nincs benne. Tussal csináltam az egész képet. Mivel a füzetem belsó borítójára készült ezért egy A4-es területen dolgoztam. Jó sok tust igényelt, de sztem megérte. Hát Vonsul. Igazából konkrét indokot arra se tudok, hogy Munsura miért ragadtattam magam, de ha lenne rá igény akkor lehet csinálnék Vonsult is. Bár Munsu ezerszer szimpibb. Ő a kedvencem.
Atya világ!!!! Ennyi rizsát!!!
[Link] Itt még erősen félkész állapotban
[Link] Még itt sincs teljesen kész
De azért remélem tetszik nektek.
[Link] Még itt sincs teljesen kész
De azért remélem tetszik nektek.
Munszu!!!! *-*
/Több mindent nem tud hozzá fűzni, mert agyi működése felmondta a szolgálatot./
Pár perc múlva: a hajcija tényleg vagány.
Más: Vonszulos nincs? Miért nincs?
Szerk: miyu 2009-09-12 21:38:33
Tök jó, főleg a haján a fények tetszenek.ezt én nem nagyon tudom megcsinálni...Talán gyakorolnom kéne...mivel csináltad?