Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Garm bácsi meséje legalább meg lenne vagy 60 oldal képrgény és még keveset is mondtam. Nem nagy meló, csak az, hogy addig csinálod amíg jó nem lesz.
És még nincs is kész...ez eddig ami le van gépelve 6-7 oldal a 32-ből.... Nem tom mikor fogom folytatni, most megint túl sok izgi rajzom van kiszínezetlenül.
És me gakartam csinálni képregényben, de később (kb az eddigiek utántól) teli van akcióval, amit ugye rohadt nehéz ábrázolni,.
Azzal nem értek egyet, hogy *Józsi távolba néz és elrévedezik*-et olyan könnyű lenne megrajzoni, azt azért úgy kell, hogy érdekes is legyen...tehát igényesen. Ami nehéz.
Kiome: A zóldhajú srác nagyon jól néz ki!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-11 11:16:53
(#2412)
Szerk: Kiome 2009-09-11 11:17:09
beküldve: 2009-09-10 20:16:52
(#2411) Különben azthittem, hogy most hogy nyár van kevesebbet fogok rajzolni és lassabban haladoka képregényemmel, de mégsem. őt, gyorsabban. Valamiért sokkal nagyobb kedvel ülök neki a suli után rajzolni, mint mondjuk nyáron amikor egész nap döglök. Ráadásul irodalomórán rengeteg harcjelenetet vázolok fel, ezért van hogy az 5-ik fejezetemben már viszonylag elfogadható harcdinamika van.
Különben mindnekinek ajánlom a képregényrajzolást.
Különben mindnekinek ajánlom a képregényrajzolást.
Nemcsak azért, mert szívesen olvasom más, nálam tehetségesebb alkotók munkáját, hanem mert
szvsz egy jó gyakorlás. Rákényszerít, hogy bizonyos helyzeteben rajzolj meg embereket, bizonyos szögből, stb. Ha nem is komoly képregényt, de egy tanulóképregényt mindnekinek ajánlanék hogy csináljonIf only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Húha, hogy bírsz ennyi képregényt írni? Nekem összesen van kb annyi rajzom, ahány egy manga, és egyetlen egy regényem lett (befejezetlenül) annyi, mint egy manga egy része. (160 oldal)
Az olvasott szöveg és a rajzolt oldal nem ugyan az. Ami papíron egy oldal az képregényben 5 minimum. Nem nagy kunszt egy képrgény oldalpárban annyit közölni, hogy "Józsi a távolba nézett és eltűnődött élete eddigi lefolyásáról."
Manga egy része, WTF? Egy manga 1 része 20 vagy 40 oldal sacc/kb a kötetbe meg mindenki annyi fejezetet rak be amennyit akar. Garm bácsi meséje legalább meg lenne vagy 60 oldal képrgény és még keveset is mondtam. Persze jobban is lehetne zanzásítani, csak akkor épp nem képregény lenne.
Képregényírás semmiből sem áll csak abból, hogy jelölöd a párbeszédek és a monológok különbségét, igénytelenűl leírod, hogy ki mit csinál és a környezetet. Nem nagy meló, csak az, hogy addig csinálod amíg jó nem lesz.
(160 oldal)
Azta! Én 2 oldaltól majdnem kiakadtam '-_-
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-10 18:07:46
(#2408) @Kiome
A Sky nagyon tetszik, nagyon hangulatos kis kép :3 (a OnePiece jut eszembe róla, de fogalmam sincs miért)
A Csaj a strandonnal nincs különösebb bajom, a jobb keze fura, az tény. Látom, hogy áll, de nem tudom hogyan lehetne jobban megoldani.
Az egyetlen bajom a mellbimbókkal van, túlzottan sötét színűek - szerintem nagyon elütnek.
Necro szerintem semmi baja a csípőnek, pont elég széles
A Sky nagyon tetszik, nagyon hangulatos kis kép :3 (a OnePiece jut eszembe róla, de fogalmam sincs miért)
A Csaj a strandonnal nincs különösebb bajom, a jobb keze fura, az tény. Látom, hogy áll, de nem tudom hogyan lehetne jobban megoldani.
Az egyetlen bajom a mellbimbókkal van, túlzottan sötét színűek - szerintem nagyon elütnek.
Necro szerintem semmi baja a csípőnek, pont elég széles
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Nem tudom,én egy néniről másoltam és neki tényleg ilyen arányú a keze..ha érdekel megmutatom a mintát..lehet,hogy egy kicsit felülről lett "fényképezve" és azért tűnik kisebbnek a csípő..vagy nem tudom,szerintem is fura a bal oldalon lévő alsó kéz, nézzük meg tükörben..vagy lehet hogy a nőcinek valami ilyen típusú mutációja van???
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-09-10 17:43:59
(#2406) Kiome: a csaj a strandon című kép kicsit érdekesen jött ki. a Jobbkeze nemtudom hogy áll és a bal is kicsit mintha rövid lenne. Különben a színek és a karakter tetszik és talán a csipője kicsit kicsi.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-10 17:42:51
(#2405) nekem ez a példányom új. Talán küldöm őszi con pályázatra. [Link]
Wakka: Húha, hogy bírsz ennyi képregényt írni? Nekem összesen van kb annyi rajzom, ahány egy manga, és egyetlen egy regényem lett (befejezetlenül) annyi, mint egy manga egy része. (160 oldal)
Wakka: Húha, hogy bírsz ennyi képregényt írni? Nekem összesen van kb annyi rajzom, ahány egy manga, és egyetlen egy regényem lett (befejezetlenül) annyi, mint egy manga egy része. (160 oldal)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-10 17:43:03
beküldve: 2009-09-10 17:25:55
(#2404) A mai napon folyamatosan rakom fel az új képeket:) lehte nézni,véleményt írni Előre is köszönöm!!!!
nah jó, feladom...éhes vagyok...
nah jó, feladom...éhes vagyok...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-09-10 19:10:14
beküldve: 2009-09-10 10:59:39
(#2403)
Szerk: Kiome 2009-09-10 11:45:39
beküldve: 2009-09-05 20:52:14
(#2402) beküldve: 2009-09-05 19:18:33
(#2401) beküldve: 2009-09-05 18:56:14
(#2400) Wakka: Menő lett. Kellően beteg és a megvalósítás is ötletes. Az utolsó oldalon a pisztoly fogása kicsit érdekesre sikeredett /vagy csak én látom rosszul./
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.