• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Oldalak: ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... <<>>
beküldve: 2009-09-11 11:30:12
(#2413) Válasz wakka (#2410) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]

Garm bácsi meséje legalább meg lenne vagy 60 oldal képrgény és még keveset is mondtam. Nem nagy meló, csak az, hogy addig csinálod amíg jó nem lesz.

És még nincs is kész...ez eddig ami le van gépelve 6-7 oldal a 32-ből.... Nem tom mikor fogom folytatni, most megint túl sok izgi rajzom van kiszínezetlenül.
És me gakartam csinálni képregényben, de később (kb az eddigiek utántól) teli van akcióval, amit ugye rohadt nehéz ábrázolni,.
Azzal nem értek egyet, hogy *Józsi távolba néz és elrévedezik*-et olyan könnyű lenne megrajzoni, azt azért úgy kell, hogy érdekes is legyen...tehát igényesen. Ami nehéz.

Kiome: A zóldhajú srác nagyon jól néz ki!

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-09-11 11:16:53
(#2412)
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
Én megint alkotgattam egyet...
[Link]

Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-09-11 11:17:09
beküldve: 2009-09-10 20:16:52
(#2411)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Különben azthittem, hogy most hogy nyár van kevesebbet fogok rajzolni és lassabban haladoka képregényemmel, de mégsem. őt, gyorsabban. Valamiért sokkal nagyobb kedvel ülök neki a suli után rajzolni, mint mondjuk nyáron amikor egész nap döglök. Ráadásul irodalomórán rengeteg harcjelenetet vázolok fel, ezért van hogy az 5-ik fejezetemben már viszonylag elfogadható harcdinamika van.

Különben mindnekinek ajánlom a képregényrajzolást.

Nemcsak azért, mert szívesen olvasom más, nálam tehetségesebb alkotók munkáját, hanem mert

szvsz egy jó gyakorlás. Rákényszerít, hogy bizonyos helyzeteben rajzolj meg embereket, bizonyos szögből, stb. Ha nem is komoly képregényt, de egy tanulóképregényt mindnekinek ajánlanék hogy csináljon

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-10 20:04:38
(#2410) Válasz Fiszi (#2405) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Húha, hogy bírsz ennyi képregényt írni? Nekem összesen van kb annyi rajzom, ahány egy manga, és egyetlen egy regényem lett (befejezetlenül) annyi, mint egy manga egy része. (160 oldal)

Az olvasott szöveg és a rajzolt oldal nem ugyan az. Ami papíron egy oldal az képregényben 5 minimum. Nem nagy kunszt egy képrgény oldalpárban annyit közölni, hogy "Józsi a távolba nézett és eltűnődött élete eddigi lefolyásáról."
Manga egy része, WTF? Egy manga 1 része 20 vagy 40 oldal sacc/kb a kötetbe meg mindenki annyi fejezetet rak be amennyit akar. Garm bácsi meséje legalább meg lenne vagy 60 oldal képrgény és még keveset is mondtam. Persze jobban is lehetne zanzásítani, csak akkor épp nem képregény lenne.
Képregényírás semmiből sem áll csak abból, hogy jelölöd a párbeszédek és a monológok különbségét, igénytelenűl leírod, hogy ki mit csinál és a környezetet. Nem nagy meló, csak az, hogy addig csinálod amíg jó nem lesz.

beküldve: 2009-09-10 18:19:08
(#2409) Válasz Fiszi (#2405) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
(160 oldal)

Azta! Én 2 oldaltól majdnem kiakadtam '-_-

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-10 18:07:46
(#2408)
Lula
Lula
[ Addiktgyanús ]
@Kiome
A Sky nagyon tetszik, nagyon hangulatos kis kép :3 (a OnePiece jut eszembe róla, de fogalmam sincs miért)
A Csaj a strandonnal nincs különösebb bajom, a jobb keze fura, az tény. Látom, hogy áll, de nem tudom hogyan lehetne jobban megoldani.
Az egyetlen bajom a mellbimbókkal van, túlzottan sötét színűek - szerintem nagyon elütnek.

Necro szerintem semmi baja a csípőnek, pont elég széles

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-09-10 18:04:29
(#2407) Válasz idk pls delete (#2406) üzenetére
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
Nem tudom,én egy néniről másoltam és neki tényleg ilyen arányú a keze..ha érdekel megmutatom a mintát..lehet,hogy egy kicsit felülről lett "fényképezve" és azért tűnik kisebbnek a csípő..vagy nem tudom,szerintem is fura a bal oldalon lévő alsó kéz, nézzük meg tükörben..vagy lehet hogy a nőcinek valami ilyen típusú mutációja van???

Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2009-09-10 17:43:59
(#2406)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Kiome: a csaj a strandon című kép kicsit érdekesen jött ki. a Jobbkeze nemtudom hogy áll és a bal is kicsit mintha rövid lenne. Különben a színek és a karakter tetszik és talán a csipője kicsit kicsi.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-10 17:42:51
(#2405)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
nekem ez a példányom új. Talán küldöm őszi con pályázatra. [Link]

Wakka: Húha, hogy bírsz ennyi képregényt írni? Nekem összesen van kb annyi rajzom, ahány egy manga, és egyetlen egy regényem lett (befejezetlenül) annyi, mint egy manga egy része. (160 oldal)

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-10 17:43:03
beküldve: 2009-09-10 17:25:55
(#2404)
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
A mai napon folyamatosan rakom fel az új képeket:) lehte nézni,véleményt írni Előre is köszönöm!!!!
nah jó, feladom...éhes vagyok...

Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-09-10 19:10:14
beküldve: 2009-09-10 10:59:39
(#2403)
Kiome
Kiome
[ Addiktgyanús ]
[Link]
Új karakter van kialakulóban..
([Link])

Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2009-09-10 11:45:39
beküldve: 2009-09-05 20:52:14
(#2402)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Igazán egyedi a megközelítés és ábrázolás.

Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-05 19:18:33
(#2401)
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Kösz, kösz! ^-^

Necro: képregényben nincs félrejátás csak sz@r rajz! XD

beküldve: 2009-09-05 18:56:14
(#2400)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Wakka: Menő lett. Kellően beteg és a megvalósítás is ötletes. Az utolsó oldalon a pisztoly fogása kicsit érdekesre sikeredett /vagy csak én látom rosszul./

beküldve: 2009-09-05 16:48:10
(#2399) Válasz wakka (#2397) üzenetére
Dan
Dan
[ Addiktgyanús ]
xD Tök jó lett :P

Oldalak: ... 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... <<>>